Cura Dr Ionut Morar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Am luat pastilele pentru azi. Ca si efect imediat, pot sa va spun ca am mers mult mai des decat de obicei la baie (actiune diuretica).

Astept cu interes sa vad ce`mi aduce ziua de maine

Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Buna fetelor,
Va scriu si eu citeva rindulete despre cura de slabire a lui Ionut Morar. Eu mi-am luat, in general, destul de multe produse de la Laboratoarele Medica, dar mai dezamagita ca de minunata cura de slabire (care nu e tocmai cel mai ieftin lucru) nu am mai fost demult.
Pe mine nu m-a deranjat faptul ca trebuia sa combin comprimatele, aveam cutia cu schema la indemana, era o joaca de copil, unde pui ca imi si placea sa ma joc cu ele. Nici capsulele in sine nu-s rele, Ceai verde, Chlorella, Ortosiphon, tarite - parca asa tin minte,- dar pe mine nu m-au ajutat sa slabesc! Asta ma intriga si ma oftica cel mai mult. Nu numai ca nu am slabit cit scrie pe cutie dar nu am slabit punct.
M-am simtit bine cind le-am luat, am avut o digestie excelenta, tonus bun, ceea ce e important. Desigur am tinut cont si de principiile de baza cind vrei sa slabesti...Personal, nu as recomanda-o. Si nu ma bag sa recomand nimic pentru ca inca nu am descoperit capsulele minune care sa nu necesite un minim de efort.
Pupici.

Mergi la inceput