nasterea si viata sexuala

nasterea si viata sexuala | Autor: christineee

Link direct la acest mesaj

buna fetelor.....mai ales mamicilor ca pentru ele este intrebarea....din experienta fiecaruia....se poate spune ca nasterea normala afecteaza viata sexuala?....adica mai ai acelasi feelin?....stiti ce vreau sa zic........ pupici la toate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Din punctul meu de vedere a schimbat-o in bine,acum cred ca depinde de fiecare cuplu.Ne iubim cu aceeasi pasiune insa acum ne cunoastem mult mai bine unul pe celalalt ceea ce aduce un plus de placere.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

In primele saptamini, imediat dupa ce ai nascut o sa crezi ca nasterea (naturala) ti-a afectat intr-un fel viata sexuala... mai e si alaptatul, oboseala, cusaturi etc.. numai chef de iubit nu ai..Dar nu e asa.
Dupa ce treci de acea perioada de recuperare - 6 saptamini sau mai mult, depinde de fiecare femeie, totul poate sa fie la fel de bine ca inainte sau mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cred ca te refereai daca dimensiunile nu se modifica, nu?

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Foarte bun subiectul si eu am vrut sa dechid ceva asemanator ma bucur ca a facut cineva acest lucru.
Stiu ca multe cupluri au probleme mai mari sau mai mici dupa nastere ,dureri ,oboseala,depresie lipsa timului ar fi doar cateva.

Si la noi tot cam asa a fost la inceput ,din cauza cusaturii aveam niste dureri groznice pur si simplu nu vroia,plus ca la capitolul oboseala eram amandoi mult pe minus...
Cu multa rabdare din partea amandouara si dragoste si exercitii pt elasticitate AM REUSIT ,acum dupa 2 ani si ceva suntem cred ca mai activi sexual decat eram inainte de a ramane insarcinata ,pt ca pe timpul sarcini 9 luni am fost in ´´luna de miere´´.
Ce vreau sa spun defapt fetelor si mai ales cuplurilor care sunt la inceput ,sa fie unit si sa discute pe tema asta deschis ,sa exerseze chiar daca poate nu ai chef (pt ca cheful vine mancand).
Va pup !

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu cred ca nu ma incadrez la normalitate.N-am un apetit exagerat,dimpotriva dar inainte si dupa nastere aveam un chef dede speriat.Cred ca hormonii o luasera razna.Ce sa astept 40 de zile,nici vorba.Nu spun cat am asteptat,doar ca am reluat f.repede!

Mergi la inceput