Mamici ian-febr. 2004 - (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Scuffy spune:
fetelor, intrebare:
in afara de pre-natale (care au f. putin calciu, in jur de 150-200 mg) vi s-a spus sa luati suplimente de calciu?
eu am lipsa de calciu dar doctorul mi-a zis sa nu iau, sa fac pietre la rinichi, ca oricum in perioada asta nu se asimileaza, ca trebuie sa mananc lactate, ceea ce nu prea fac din pacate.
scuffy
Andra28 spune:
Burticute dragute,
Iata ca m-am intors dupa 3 saptamani de concediu in care am fost foarte rasfatata si foarte linistita. Am fost la deal, la munte si la mare, asa ca pot spune ca am acoperit aproape toate formele de relief de la noi.
Sper ca voi sunteti toate bine si ca sunteti cu burticile din ce in ce mai mari.
Eu il simt pe bebe de ceva vreme, dar desi ieri la dr am facut echografie, nu i s-a putut stabili sexul ptr ca avea cordonul ombilical intre picioare. In rest este bine dezvoltat, avem deja doua pozute, iar dr a zis ca acum, bebe seamana cu undovlecel. Doar e vremea dovleceilor, nu?!?!
Eu , am luat de la inceputul sarcinii pana acum 3 kg si dr a spus ca sunt in grafic, dar sa fiu atenta sa nu iau mai mult de un kg pe luna.
Georgy, sa stii ca si eu am facut tratament ptr listeria, iar acum titrul anticorpilor a scazut si trebuie sa fac si eu analiza lunar.Eu am facut tratament cu eritromicina, tu ce ai luat?
Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe si le urez bun-venit fetelor care au venit pe forum cat timp am fost eu in concediu!!!
Va pupicesc pe burticute si sa stiti ca mi-a fost dor de voi,
Andra
georgy spune:
Fetelor,
Si eu sunt agitata... Si job-ul imi impune asta, dar...nu am de ales!
Scuffy, eu am primit sarcina sa beau apa, sa mananc multe lactate si fructe, daca nu vreau sa raman cheala si fara dinti! BB iti ia tot calciul! Eu de 2 saptamani am niste arsuri la stomac ingrozitoare (ii cresc parul si unghile) , motiv ptr. care inghit 3 iaurturi pe zi! Trebuie sa mananci lactate, pentru ca altfel vei avea probleme.
Apropos, de probleme, voua nu va cade parul? Mie imi cadea si inainte, dar acum parca intrece orice masura!
A doua problema este ca am primit tratament cu SUMAMED si NO-SPA. Aveti idee daca afecteaza in vreun fel sarcina? Sumamed este antibiotic, deci...ce fac?
Pupici
Georgy.
PS. Iata, ca am nevoie de incurajari....