Nou stil de viatza (205)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Iaca, acum m-am intors de la petrecere unde m-am distrat ca niciodata. Colegii si-au pus in gand sa ma marite pana in luna noiembrie. Am si nasi deja...asa ca s-au pus pe cautat viitor sotz. Io am zis ca pana atunci imi tricotez rochia de mireasa Meri a fost in prima parte a chefuui, a dansat, a papat minunatii si am adus-o acasa direct in pat - asta pe la 9 jumate. Eu m-am intors la petrecere.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Vikinga, ai niste MINUNATII de copii! Sa-ti traiasca, sunt frumosi foc! De fapt...seamana cu tine!

Gabrielama bine ai venit printre noi! Si succes la slabit. Ai gria ce papi de acum incolo, ca stam cu ochii si biciul pe tine!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hristos a inviat!

Vikinga, frumusei foc vikingii tai, sa-ti traiasca!

Gabriela, in sfarsit, iti urez bun venit si mult succes in atingerea telului, .
Poate-mi spui si data nasterii, sa completez lista....bineinteles, daca doresti.

Tzuni, poate gasesti o poza, doua, de la petrecere, sa te vedem distrandu-te, .
Frumoasa initiativa au avut colegii tai: sa-ti gaseasca mire, !

Eftimie, s-au anuntat castigatorii (au castigat Micuta d-soara si afectiune) si nu sunt printre ei (cercul vietii e pe pozitia a patra). Asta e...next time, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Mereu esti prima doamna Mephala?
'Neata fetelor de 1 Mai! Cum sarbatoriti ziua muncii?
Merg sa citesc ce ati mai scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Multumesc de primirea calduroasa!

Mephala - eu: 12 ianuarie (1971); Mara: 7 aprilie 2004.

Eftimie.C- multumesc de incredere; sper sa nu ma dau batuta si sa-mi ating kg dorite.

Dordia - multumesc pentru welcome. Ai doi baieti minunati, sa-ti traiasca!

Tzuni, asta si vreau, sa stea cineva cu ochii pe mine, poate nu ma mai las amagita... de un biscuit, o cioco... sau ma duc la culcare inante de a fi facut 10-15 amarate de minute de gimnastica.

Vikinga, ai doi copii superbi. Ca de altfel, copiii tuturor!

Am sa incerc si eu sa imi caut azi albumul din Webshot sa pun cateva poze noi.

Mephala - de cand citesc subiectul, adica de muuult timp, vreau sa-ti spun ce treaba minunata faci, cata rabdare ai sa pastrezi subiectul updated, sa deschizi subiect nou, sa modifici toate datele. Multumim!

Revin.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Tzuni, nici nu am vazut unde m-ai felicitat! Desi ma straduiesc sa nu pierd nimic, se pare ca nu reusesc, mai ales cand sunt mai multe pagini de citit! Cum Doamne, sa ma supar? Multumesc mult!
Chiar daca e doar numele de familie! Unii ma mai felicita si pentru "Laura" cica si laurul e o planta acolo!
In alta ordine de idei:
super colegi ai! Cum spunea si mephala, poate gasesti o poza si pentru noi!
Vikinga, despre pozatul si afisatul in album, in costum de baie , stau la rand dupa tine! Mie imi place mult de tot cum arati!
Da, nu e o idee rea sa facem si un album in costume de baie!
Ti-am vazut copii; mama ce frumosi sunt! mi-a placut in mod special Nadia in rochita aia roz; un ingeras!
Gabriela, bine ai venit printre noi! Cat despre cea mai batrana de pe aici, acum ca ai mentionat (nu ma gandisem la asta), cred ca eu sunt! Chiar sunt curioasa! Poate spun toate fetele cati ani au!
an-k, bine ai revenit! Si eu sunt tot pe WW. Poate ne mai consultam din cand in cand!

Eu as vrea sa-mi schim targetul la 53, ca vad ca e de ajuns o sarbatoare ceva ca sa pun un kg. la loc (asa cum am facut acum)! Poate ma modificati si pe mine in listuta!
Acum va las, ca am si azi o zi plina, va pupacesc pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Am revenit sa declar micul dejun:

- o cana de cafea cu lapte (1,5% grasime) si o lingurita de zahar brun
- o felie de paine cu branza si jumatate de ou fiert; toate bio sau organice

Trebuie sa va fac o marturisire referitoare la obsesia mea pentru mancare cat mai curata si sanatoasa; in masura in care gasesc, cumpar numai produse organice/eco. Daca sunteti interesate, fetele din Romania, va spun ce produse am descoperit eu si de unde le cumpar. Spun fetele din Romania, pentru ca afara ele sunt disponibile mult mai usor.

Plecam in parc sa invatam copilul sa mearga cu role.

Va doresc o zi buna si odihnitoare!

PS - Tzuni, pup carlionti de Meri si musteti de Lola.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna dimineata!

Gabrielama, bine ai venit, sedere placuta si spor la slabit!
an_k, mi-a sarit asta in ochi la tine , si nu mai stiu daca te-am felicitat sau nu, asa ca iti doresc o sarcina lipsita de probleme si un bebe sanatos!
anky, la sora-mea i-a dat asta: Seretide diskus-pulbere pt inhalat (era un praf ce trebuia sa-l inhaleze insa nu l-a luat pe tot ca era tare rau), si pastile Claritin! sper sa nu ai nevoie de operatie!
vikinga, tare faini vikingii mici, aldo seamana cu tine! cat despre poze in costum de baie, degeaba am costum bengos ca n-am mare, asa ca voi pune poza cand ma voi avea casa la malul marii!!!
Tzuni, deci venim la nunta in toamna!!! hai fetele, ne mobilzam sa fim cele mai siluete la nunta lui Tzuni!
Delia, esti ocupata?

la noi azi e zi libera, mergem undeva, dar nu stim inca unde, cred ca in schwarzwald!
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Carmen, eu nu inteleg de ce, ca scria clasamentul final si era poza ta pe primul si a Dianei pe al doilea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hristos a Inviat.

Carmen a plouat cu galeata si nu am facut poze dar cica azi se face vreme frumoase si atunci cu siguranta am sa fac poze.

Vikinga tu vrei sa faci stop,sa ma vezi pe mine in costum de baie,pai intai trebuie sa chemi salvarea si dupa sa te uiti la poza.Intr-o pereche de pantaloni scurti cu ciorapi si un tricou mai merge dar in costum de baie nu se poate.

Tzuni pai atunci sa fie intr-un ceas bun si eu vin la nunta.

Laura ma intrebai cat are Mara face 3 ani luna viitoare ,iar eu am sarbatoresc prin munca daca o sa fie vreme frumoasa.

Anky multa sanatate.

Carmen E dormi?

Gabriela bine ai venit la noi.

Cuscra esti la munca?

Anunt ca de luni imi iau biciu si pe cine vad ca se da la dulciuri incep bataia ca deja nu se mai poate(da pe mine oare cine pune biciu ca cine era dimineata cu ciocolata si tona de cafea in fata).

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vikinga frumosi copii .

Claudia ,An-k numai e gravida a nascut un baietel si cred ca nu si-a schimbat semnatura.

Si aici au zi libera azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput