Nou stil de viatza (205)
Raspunsuri - Pagina 13

Hopes spune:
salutare la fete frumoase,
Am spicuit doar din cat ati scri, intru dupa ce adoarme Edi, daca am loc de sot vazut niste poze superbe:
Zuzulici sa-ti traiasca printesa frumoasa.
Vikinga copiii iti seamana F bine. Sa-ti traisca si sa te bucuri de ei, sunt tare frumosi.
Eu n-am mai intrat pe net din cauza nazdravanului asta mic. V-am zis ca a dat de desene animate, asa ca daca e liber PC-ul am eu treaba, daca n-am treaba e sotul, daca nu e sotul e Eduard....bataie mare, lasa ca de luni ma intorc la munca unde am calculator numai ptr. mine
Va pup.
PSGabriela bine ai venit

violeta70 spune:
Buna fetelor!
Din pacate azi a fost o zi si mai imputita. Asta este, nu am ce sa fac.
Dimineata am mers pe la piata si la niste cumparaturi, dupa care pe la 14.00 am mers intr-o vizita, la neamuri de-ale sotului: o bunica (de fapt o matusa) foarte invarsta si foarte bolnava. De fiecare data cand venim in Brasov mergem sa o vizitam, ca nu se stie daca data viitoare o mai gasim in viata.
Acum stam in casa, la televizor. Afara este innorat, acum ploua, acum se opreste. De soare nici vorba.
DianaR mersi pentru incurajare, in privinta vremii, dar se pare ca nu vrea deloc sa se indrepte. Probabil maine dupa-amiaza, cand vom pleca spre Bucuresti. Stiti cum se intampla. Oricum voi din vest sunteti mai privilegiati, in privinta vremii. Bucurati-va si pentru noi.
Va las acum si ce sa va mai doresc: o sambata cat mai frumoasa si o duminica si mai frumoasa.
Va pup

mephala30 spune:
haideti pe prima pagina, asa-i corect, nu? :)
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

Tzuni spune:
No servustoc, mai fetelor!
Acum m-am intors de la Mall - am fost sa vad Iron Man: simpatic filmul, merita vazut cand ploua afara...
Ma apuc de ceva munca si dupa o sa incerc sa mai vad un film.
Azi am mai vazut si The Oxford Murders - destul de slabutz ca scenariu.
La Mall am fost si la restaurant si am mancat tagliatele cu ciuperci si pui la gratar. Calorii - cat incape!
Revin daca mai e cineva in zona.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...daca nu e nimeni, nu revii?

singura ai fost la film?
_
Carmen, cu

carina spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
...daca nu e nimeni, nu revii?
singura ai fost la film?
_
Carmen, cuIustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
Carmen: ce indiscreta te-ai facut

Tzuni: deci? SIngura?
De dimineata am vrut sa scriu ceva, dar tot am avut cate ceva de facut. AM fost un pachet de nervi toata ziua. Va zic si voua poate imi dati un sfat.
Noi avem un apartament, pe care in octombrie l-am dat in chirie finului nostru (eu n-am fost incantata de asta, dar sotul a insistat ca tre sa il ajutam ca are o firma de proiectare care ba merge, ba nu si avea nevoie de sediu, bla bla). SI trece noiembrie, trece decembri, vine mai si noi nu primim nici un leu pe chirie. Ne tot roaga sa il mai asteptam ca tre sa incaseze si l-am asteptat. Dar azi am aflat ca marti a noastra fina si-a facut operatie estetica la nas la o clinica privata. Si atunci mi-a sarit mustarul - noua nu ne platesc chiria ca nu au bani si ea isi face operatie estetica. Deci, ce ati face voi in situatia asta? Noi i-am chemat in vizita azi cu intentia de a le da de inteles ca ar fi cazul sa isi plateasca chiria (sotul din dotare trebuia sa faca sugestia ca a lui a fost ideea din start). Dar normal ca nu a avut tupeu sa zica nimic, asa ca...... EU nu stiu ce sa fac ca imi e rusine de rusinea lor.
Laura: frumoase poze si mai ales frumoase fete si baieti

Cam slabuta miscarea azi? Ce ati facut? Ati petrecut?
Meniul meu de azi:
3 muffins cu capsuni si ceai
ciorba italiana de legume
pui cu ardei gras si caju, capsuni, cantalup si inghetata.
Eu mai stau un picut prin zona si apoi fug la nani.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

mephala30 spune:
Anda, pai ar trebui sa le spui tu, frumos si clar: avem nevoie de bani, luna asta, cel tarziu luna viitoare.
Daca nici luna urmatoare nu se executa, cu pareri de rau, dar cauti alti chiriasi...
Tzuni, si ti-a placut compania?
Ati mancat floricele? :)))
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

Tzuni spune:
Carina, poate va ajuta un mail? Ii explicati frumos in scris ca e timpul pt chirie. Pentru inceput il luati cu frumosul. Si-i spuneti ca daca nu plateste aveti alte planuri cu apartamentul, poate chiar sa-l vindeti. Si daca nu merge nici asa, ii spui ca vrei sa-ti spui silicoane si sa-ti lungesti nasul ....un apropo finutz.... Ce bunataturi ai mancat azi! Bravo.
Repet: nu, nu am fost singura!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

mephala30 spune:
quote:
Repet: nu, nu am fost singura!
statia catre baza: re-pet, repet: nu, NU am fost singura, s-a inteles?

_
Carmen, cu