bebelusi din aprilie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taisia spune:

Buna, fetelor, mi-a fost tare dor de voi, v-am urmarit, dar n-am avut timp sa mai povestesc cu voi.De la 01 august m-am intors la servici, si tare greu imi este fara bebe.Nu-mi place deloc ca nu stiu eu fiecare miscare pe care o face si ca are altcineva grija de el.Daca aveti posibilitatea, mai stati cu ei acasa.
Sa va spunem din experientele noastre culinare. Mancam supa de legume, mar, piure de cartof, amestecat cu morcov si mar, branza calcica cu mar, cereale de orez cu mar, ideea este sa fie un pic de mar in orice, altfel nu-i place.Am incercat piersica, i-a placut la nebunie, nu a avut probleme cu stomacul.Ii dau de cateva zile si suc de portocala si-i place.La inceput, i-am dat mar cu biscuite, dar m-am gandit ca daca nu-i dau cereale din grau pana la sase luni, logic ar fi sa nu-i dau nici produse de grau.Ce parere aveti?

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

hai,ca am intrat in panica cind am vazut cite noutati au copii vostri la capitolul mincare,asa ca de citeva zile am inceput sa-i dau si eu lui Alex cite ceva,piersica de citeva zile si ii place f mult ,azi am indraznit cu suc de portocale si vreau sa-i fac o supica sa-l incerc mai intii cu zeama!!De citeva zile ii dau si cite 50-100ml lapte Vitalact ca am impresia ca nu am chiar asa mult lapte,desi ieri in fost la control cu el si are 7 kg ,destul de bine pt el.Ieri a implinit 5 luni si comform traditiei i-am facut un tortulet pe care insa nu l-am putut "imortaliza"pt ca ....am uitat sa cumpar film si nici n-am rezistat tentatiei,asa ca ..ce sa fac ,am sa mai fac unul pt "pozica".Copilasii vostri stau in fundulet ,ca la mine Alex prefera sa stra in picioare decit in fundulet,am incercat sa-l pun intre perne dar nu prea sta da sa se ridice ??!!
Gabi si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

am inceput sa-i dau sarei fluor vigantoletten, in loc de vigantol iar flor-ul in loc de zymafluor preventiv anticarie, ca doar papam si altceva decat laptic, nu? e haioasa rau cand ii dau cereale dimineata, isi trage lingurita la gura si baga degetele in lingurita ca sa-si traga mancarea in gurita. nu prea stie ea ce e aia lingurita, sper sa invete repede ca ne-am mozolit rau de tot azi, iar barbetica... nu va pot spune in ce hal era. dar cred ca stiti si singure.
am citit ariel povestea ta, m-am indignat rau de tot, mama lor de escroci. bine macar ca ai fost vigilenta si nu ti-au putut baga si paguba de 80 milioane pe gat, ca atunci chiar ar fi fost urat de tot. problema ta e faptul ca nu ai experienta de tzashpe ani ceruta de mai toate firmele?
nu stiu ce treaba are biscuitele cu cerealele taisia, eu cred ca daca ii place poti sa-i dai.
acvi, si sarei mele ii place mult in picioare, cand o trag de manute sa se ridice in fundulet, incordeaza piciorutele si se ridica de fapt in picioare. iami, tort, data viitoare sa ne chemi si pe noi.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ne primitzi si pe noi in gasca voastra? am vazut ca sunt si bb de mai.
noi suntem nascutzi exact pe 13 mai si ne cheama Robert
v-am citit toate paginile si tare multe lucruri interesante am descoperit aici,la voi!

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ati venit printre noi Ange si Robert,chiar daca e rubrica de BB-lusi de mai noi primim pe ori cine si ne bucuram ca ne indragesti,pe noi fratii si surorile mai mari de martie si aprilie.
Avand in vedere ca ai scris ca esti mamica de 2X asteptam sa ne spui ce sex are primul copil si ce varsta?

Poate maine am sa incerc sa va povestesc cum a fost in mica mea vacanta cu 2 pui la 600 km de Bucuresti.
Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

la noi... se ride cu voce si in hohotze cind ne ucam de-a ham ham cind mama papa burtica! Doamne.. e asa de dulce... si hohotele alea de ris.. si chiuitul de bucurie.. si faptul ca-mi raspunde la joaca.. ma fac sa ma topesc! Uit de toate greutatile.. si de faptul ca abia mai am timp sa maninc sau sa fac altceva! II multumesc La Doamne-Doamne pt ce mi-a daruit!
Poze avem ... si noi dar din pacate nu am apucat sa innoim pagina! Tata lucreaza si la sf de sapt.. si la mami ii e greu!
in rest... inca papam tzitzi.. si nimic altceva! asa zis moasa de aici care ne viziteaza! Se satura!
mai bea si ceiutz de vre-o 2 sapt!
si de 3 zile smulge singura jucariile cu minutele de pe un arc pe care sint prinse cu o banda de arici.. si cind le-a smuls pe toate da de stire sa vina mami sa le puna inapoi!Si la una din ele i-a pus nume! GUGU! e un clown cu papion albastru si o fetisoara care ride!

mai avem un hobby: ne bagam aratatorul pe git in jos pina ajungem la amigdale... si ne vine rau!

in rest toate bine!

Va pupam! Toate bune... la toti!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mica povestioara din vacanta

Asa cum poate v-am spus am fost doar eu cu copiii in Satu-Mare.
Am facut 600 de km cu vagonul de dormit,copii au fost foarte cuminti,eu cu Rebecca am dormit jos,iar Axel in patul de sus cu o perna la margine.Am dormit bustean LEGANATI.
Daca era sa cada Axel cu siguranta cadea perna prima si sesizam,dar nu a fost cazul,desi m-am trezit de 2 ori si totul era OK.
Sigur o sa sariti pe mine sa-mi spune-ti ce mama nebuna am fost,dar ce mai conteaza cand afli ce baiuri are puiul tau,asa ca sa incepem:
Avand in vedere ca am o buna prietena intr-un spital am putut face tot felul de consultatii de buina calitate si in cel mai scurt timp.
Sa va povestesc:
Rebecca are probleme cu amigdalitele si necesita o serie de analize in vederea unei operatii, in rest totul e bine.
Axel a facut o analiza de sange super complexa din care a reiesit ca are oxiuri drept urmare deja i se aplica un tratament si asimileaza cu greu calciul.Nu are probleme cu bazinul desi a venit cu funduletul si nici probleme cu fimoza.
Iar eu,caci si eu am o problema stau super prost la capitolul calciu deoarece sunt la limita inferioara iar de cateva luni ma tot doare mana dreapta.La inceput am crezut ca am carat prea multe greutati sau ca am facut vreo miscare prea brusca dar uite ca nu e asa,am stat cu mana la un aparat si s-a constatat ca atunci cand mi s-a pus perfuzia cu dilatatie in vena,asistenta mi-a lezat un nerv,bine ca nu unu prea important ca altfel imi paraliza mana complet si totusi aceasta durere va persista timp de 1 an.
In rest am avut o vreme minunata,chiar m-am gandit la voi cum va coaceti in Bucuresti la 38-39 grade caci in Satu-Mare au fost doar 25.
Draga Mihaela pisica ne-a dat tarcoale dar nu i-am permis lui Axel sa puna mana iar cainele ne-a tot mirosit si-l pazea pe BB fara vreo surpriza neplacuta.Nu i-am luat scaun de masa caci tot la mami mananca mai bine.
In aceasta mica vacanta BB a fost tare rasfatat,caci cu atatea neamuri a sarit din brate in brate si uite asa s-a recreat mama.
Caci dupa vacanta ma asteapta coptul vinetelor si pusul zarzavatului pt. ciorba.

Acum un mic mesaj pt. ARIEL
Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme pt. luarea in greutate atata timp cat BB e sanatos si vad ca mananca de toate.Sunt copii mai activi care consuma multa energie si nu pun pe ei si sunt altii mai puturosi care i-au in greutate.
Ca orientare am sa-ti spun programul nostru:
Prima masa la 8-8.15 lapte praf cu cereale
Mergem la o plimbarica si luam o portie de somn de aproape o ora'
La 12.30 mancam supa de morcovi si ne jucam putin,apoi de la 14-18 dormim.
La 18 mancam 200 ml.lapte apoi plecam la plimbarica si pe la 19 mancam pireu de fructe,la 20.30 facem baie iar dupa papam lapte cu cereale,iar ne jucam si ultima masa e in jur de 23.30 cand papam 210 ml.lapte.
De regula la pranz ii dau ori supa ori pireu cu soia.
Mancam de regula cu lingurita si cascam imediat gura cand apare in decor lingurita,acum avem 5 luni si jumatate si 7.800 Kg,nu prea stam in fund,dar doctora mi-a spus sa nu-mi fac probleme.
Ne pregatim de gradinita asa ca marti vom face IDR-ul si in scurt timp ne asteapta intepatura de la 6 luni.
Week-end placut tuturor si vreme frumoasa pt.plimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

Trebe sa recunosc.. ca am ramas uimita de cite maninca deja copilasii vostri! Pe noi.. oarecum ne indruma moasa si zice sa mai aminam! Natahlie are 4 luni si ceva.. in 22 face 5 luni, si inca papa numai tzitzi, si pe linga, ceiut si apa! Nu stiu ce sa fac.. auzindu-va pe toate.. cu atitea variatii de papa...am ramas masca! noi am hotarit ca mai papa tzitzi pina la 6 luni.. si apoi incepem si cu altele! Voi ce zice-ti?
de ce ati facut trecerea la diversificare? ati avut un motiv anume.... a dat copilul un semn???
imi tot pun intrebari cum e mai bine???
astept raspunsuri de la voi!

PS
pe web sint poze vechi
la profilul personal am pus una de sapt trecuta!

Multumiri.. si sper sa apuc sa scriu si sa citesc mai des.. dar cum sint singura aici cu sotul meu.. care lucreaza.. si pt mine... fac totul.. si apuc atit de rar sa ma uit la tv sau sa ma pun la comp!
E drept ca-s maniaca cu curatenia..!! poate de aia!
Iertare!
va pupam!!!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris de foarte mult timp. Noi santem bine, Anais are 4 luni si 11 zile, si ne tot gandim daca este cazul sa incepem diversificarea. La noi doctorul ne-a spus sa asteptam pana la 6 luni dar eu ma gandesc ca as incepe doar cu nuste suc de portocale sau de morcovi. Acum deocamdata mancam combinat lapte de la mami si suplimentam cu formula(lapte praf). Poate imi dati si mie un sfat cum trebuie dat sucul de portocale(diluat cu apa??) sau cel de morcovi si cat de des si ce cantitate. Ultima oara cand am fost la medic pe 26 august avea 7kg si 62cm. Astept sfaturi..., v-am pupat

Andreea si bb Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

ce era sa uit cel mai important eveniment pe 6 septembrie o botezam pe Anais

Andreea si bb Anais

Mergi la inceput