dragii nostri,
Noi la DC suntem legati de omenie si respectul pentru suferinta semenilor nostri. Cred ca noi, comunitatea DC ne-am castigat respectul prin unitatea care ne leaga. Mai presus de toate sta, dragostea pentru copii. Pentru viata.
Nu suntem insa organizati ca fundatie sau asociatie. De curand am discutat cu dna Andreea Marin Banica si ea mi-a vorbit de Fundatia Pretuieste Viata.
In mod personal, m-a impresionat modul de organizare al fundatiei si proiectele ambitioase care stau in planurile acestei fundatii - dar si transparenta si modul de control financiar care garanteaza corectitudinea acestei fundatii. Sunt aspecte pe care le consideram importante.
Andreea ne-a vorbit cu drag si caldura de Desprecopii.com. Ne-a marturisit ca intra des pe site si se informeaza - inca din perioada sarcinii l-a descoperit. Andreea stie si de puterea comunitatii Desprecopii.com.
Pentru a va oferi mai mult suport in campaniile umanitare, am decis ca Desprecopii.com sa se infrateasca cu aceasta fundatie. Fundatia Pretuieste Viata - devine astfel fundatia noastra de suflet.
De aceea, pentru a ajuta in continuare actiunile umanitare ale forumului nostru - dar si pentru a da o noua dimensiune ajutorului catre semenii nostri - va recomandam donarea celor 2% din profit - catre fundatia: Pretuieste Viata.
Mai multe informatii despre www.desprecopii.com/info.asp?id=1360" target="_blank">Fundatia Pretuieste Viata, Mesajul dnei Andreea Marin Banica catre Comunitatea DC si "2%" - aici .
Cine doreste sa sprijine alta fundatie in baza acestei legi si asa este bine.
Este alegerea voastra. Impreuna suntem mai puternici.
cu drag,