Gigi contra iarasi
De abea acuma am citit acest subiect, deschis in martie, mai trasesem eu un ochi pe la generale, dar recunosc ca nu prea ma opresc la fierbinte. M-a impresionat si pe mine, ca pe multi dintre voi, nenorocirea care s-a abatut asupra ingerasului Cosmina Georgiana Dinu (povestea nu i-o stiu, caci dupa o cautare infructuoasa pe blogul vedetei -bug cand pun numele complet la cautare??- am renuntat, n-aveam rabdare sa ma plimb printre AM la NY, AM este o femeie de succes,etc). Dar cazul Cosminei m-a impresionat la fel de mult ca cel al multor copii de la umanitare, pt care mi s-a frant inima de atatea ori de-al lungul existentei mele - scurte totusi - pe DC, si pt care m-am rugat de multe ori sa le fie bine, sa se insanatoseasca.
De aceea nu pot sa inteleg (mai bine spus refuz sa accept) de ce acest copilas merita atentia noastra mai mult decat un alt copilas cu zborul frant. De ce regulamentul este incalcat (am asistat de multe ori la mutarea urgenta a acestor tipuri de subiecte la umanitare) in cazul acestui ingeras. Probabil publicitatea generata de aceasta companie prin intermediul vedetei e importanta pt dezvoltarea site-ului, dar cu toate astea nu mi se pare echitabil fata de ceilalti copii cu probleme. Consider ca prioritatile ajutorului pe care santem - sau nu - dispusi sa-l acordam, trebuie sa ni le stabilim singuri, neinfluentati.
M-as bucura ca acest subiect sa nu fie mutat in secunda 2 la anunturi tehnice sau la zz (prin prisma subiectivismului propriu tind sa cred ca isi are locul la generale alaturi de subiectul umanitar, pe care m-am ferit sa-l murdaresc), vreau sa cred inca, in democratia pe DC. M-as bucura sa primesc un raspuns sincer, la subiect, nu lectii de empatie.
Raspunsuri
desprecopii spune:
draga avmaria,
Multumesc pentru atentie. Ai dreptate - acest caz trebuie pus pe forumul umanitare. L-am pus initial pe forumul General pentru ca nu primisem toate actele insa era verificat de Radio Romania. Intre timp, am verificat si noi veridicitatea cazului si locul lui este la Umanitare. Il pun chiar acum.
Multumesc pentru observatie. Ma bucur cand sunt trasa de manecuta pe buna dreptate si apreciez vigilenta pozitiva.
cu stima
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/