Nu mai pot pune poze in album !!!

Nu mai pot pune poze in album !!! | Autor: EDDY

Link direct la acest mesaj

Am shters ieri toate cele 6 poze din album shi nu am reushit sub nici o forma sa pun altele !Mentzionez ca cea mai mare dintre poze are doar 28,6 KB shi totushi imi apare:"ERROR!Fishierul depasheshte limita de 30 KB..."!Ce se intimpla?

P.S.* Sa ma fi ajuns cumva supararea lui Dede ?Glumesc,Dede !!!

Eddy & Antonia Naomi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Eu nu pot sa pun de loc poze in album De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Hehe, nu pot sa ma abtin sa nu zic "V-am zis eu...!". Sunt sigur ca Admin se va ocupa de aceasta problema indata ce va avea putin timp liber la dispozitie. Pana atunci...rabdare!

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Indraznesc sa revin cu problema:oare kiar nu se poate face nimik pentru a reushi sa punem fotografii in album ?Nu vreau sa par insistenta sau cicalitoare dar am vazut ca dureaza de ceva timp aceasta problema care nu este doar a mea !
Multzumesc anticipat shi sper sa nu va suparatzi !

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

O sa ma ocup de aceasta problema dar pana la data de 5 septembrie nu am timpul necesar! Tot atunci vor primi cont de album cei care nu au inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Multzumesc frumos,ADMIN !

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Acum m-am lamurit si eu,azi am incercat toata ziua sa pun poze in album,fara succes,insa.Asteptam deci,sa se rezolve problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nu pot sa pun poze in album, nici eu ! Vad ca problema asta este mai veche. Cand se va reazolva ?

Nina & Nina-Cristina (1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

6 poze * 60 kile * 4000 membrii, are ceva probleme adminu...
si daca toata lumea le-ar pune in linishte si pace...
dar sa vezi...

dar cum fac sa pun poza ?
de ce nu se vede poza mea ?
de ce nu incarca poza ?
de ce nu pot sa pun poza ?
de ce nu ...
de ce ?
de !

nu datzi !

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

AM vazut ca dimensiunea acceptata este de 30 de kile.. habar nu am avut deoarece niciodata nu am putut accesa albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Mai incercati sa puneti poze in album caci am fixat o parte din probleme. Pentru cei care primesc mesajul: "Poza nu a fost primita contactati administratorul" da-ti un PM si incerc sa va ajut....

Va rog sa nu ma contactati daca nu aveti inca cont de album. Cine nu are o sa primeasca la sfarsitul lunii

Florin

Mergi la inceput