Nu mai pot pune poze in album !!!
Am shters ieri toate cele 6 poze din album shi nu am reushit sub nici o forma sa pun altele !Mentzionez ca cea mai mare dintre poze are doar 28,6 KB shi totushi imi apare:"ERROR!Fishierul depasheshte limita de 30 KB..."!Ce se intimpla?
P.S.* Sa ma fi ajuns cumva supararea lui Dede ?Glumesc,Dede !!!
Eddy & Antonia Naomi
Raspunsuri
dede spune:
Hehe, nu pot sa ma abtin sa nu zic "V-am zis eu...!". Sunt sigur ca Admin se va ocupa de aceasta problema indata ce va avea putin timp liber la dispozitie. Pana atunci...rabdare!
DeDe
EDDY spune:
Indraznesc sa revin cu problema:oare kiar nu se poate face nimik pentru a reushi sa punem fotografii in album ?Nu vreau sa par insistenta sau cicalitoare dar am vazut ca dureaza de ceva timp aceasta problema care nu este doar a mea !
Multzumesc anticipat shi sper sa nu va suparatzi !
Eddy & Antonia Naomi
admin spune:
O sa ma ocup de aceasta problema dar pana la data de 5 septembrie nu am timpul necesar! Tot atunci vor primi cont de album cei care nu au inca!
bia spune:
Acum m-am lamurit si eu,azi am incercat toata ziua sa pun poze in album,fara succes,insa.Asteptam deci,sa se rezolve problema.
Anina_n spune:
Nu pot sa pun poze in album, nici eu ! Vad ca problema asta este mai veche. Cand se va reazolva ?
Nina & Nina-Cristina (1 an si 7 luni)
joxy spune:
6 poze * 60 kile * 4000 membrii, are ceva probleme adminu...
si daca toata lumea le-ar pune in linishte si pace...
dar sa vezi...
dar cum fac sa pun poza ?
de ce nu se vede poza mea ?
de ce nu incarca poza ?
de ce nu pot sa pun poza ?
de ce nu ...
de ce ?
de !
nu datzi !
Cu respect,
Florin
joxy spune:
AM vazut ca dimensiunea acceptata este de 30 de kile.. habar nu am avut deoarece niciodata nu am putut accesa albumul meu
admin spune:
Mai incercati sa puneti poze in album caci am fixat o parte din probleme. Pentru cei care primesc mesajul: "Poza nu a fost primita contactati administratorul" da-ti un PM si incerc sa va ajut....
Va rog sa nu ma contactati daca nu aveti inca cont de album. Cine nu are o sa primeasca la sfarsitul lunii
Florin