Heeiiii, brailenilor!!!

Heeiiii, brailenilor!!! | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! Nu stiu daca am vreo sansa sa intalnesc aici pe cineva care a terminat liceul "Nicolae Balcescu" din Braila...OK, orice alt liceu... Eu am terminat in 1994, e mult de atunci! Acum locuim in Bucuresti, eu, sotul si fetita noastra - Emma-Andreea...Cu orasul meu natal am cam rupt-o de mult...Despre fostii colegi nu mai stiu aproape nimic...Hm! Si la anul cica avem intalnirea de 10 ani!
Heeeeeiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Imi raspunde careva??? Haideti sa stam de vorba, sa depanam amintiri!
Cu drag (si dor),
ella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Salut!
Eu nu sunt din Braila dar am cunoscut de doi ani incoace o gramada de braileni. De exemplu, Cristian Tambaliuc sau Carmen Ionescu, Onorin Ciurea, Daniela si Doru Ditu...suntem cu totii vecini!
Stiu ca cel putin o parte din ei au terminat Balcescu, nu stiu daca nu mai devreme decat tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da? Ce chestie! Nu credeam ca mai scrie cineva la subiectul asta...Numele lor nu-mi spun nimic...Paiiiii...sa intre si ei si sa stam de vorba!
_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna,
De abia acum am vazut subiectul asta, poate nici nu mai este de actualitate.
Sotul meu este din Braila, dar a terminat lic. Murgoci in 1991.
Si noi stam tot in "minunatul" cartier Militari, asta ca o paranteza la un alt subiect deschis de tine. Noi stam intre Gorjului si Pacii in dreptul str. Valea Lunga.
Layla -33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

si eu am terminat in '94 , dar la Murgoci

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna seara, brailencelor!
Sotul meu este tot din Braila si a terminat Murgoci in 94. O fi fost coleg cu Mobriq???
Oricum se cunoaste cu sotul Laylei si afost coleg de clasa cu cumnata ei. Ca sa vedeti ce mica e lumea!
Adriana in 29 de saptamani

Mergi la inceput

Buna, mai! Aproape ca uitasem de subiectul asta! Bine ati venit! Intre "Balcescu" si "Murgoci" era mare rivalitate, erau ( si inca sunt, cu siguranta) cele mai bune licee din Braila...In Murgoci era mai multa distractie, se pare...Noi cica eram un pic mai seriosi...

Sarcina usoara, fetelor! Mai vorbim...

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Eu am fost la B . Erau cel putin 7 clase paralele, si cum eu nu eram prea sociabila , nu am ramas cu prea multi cunoscuti. Sotul meu a fost la G , aceeasi promotie. Totusi am pastrat legatura cu cativa fosti colegi si cu unul dintre profesori. Iar parintii si socrii mei sunt in Braila, asa ca vizitez orasul cel putin o data pe an.
Cred ca pe vremea aceea Murgociul era mai liberal decat Balcescu, si cred ca erau cam la fel de bune - de ce sa inviem vechi rivalitati acum ? . Stiu ca in urma cu cativa ani Balcescu devenise "colegiu national" ... Murgociul o fi ramas oare tot la stadiul de simplu liceu ?
Monica 22 saptamani

Mergi la inceput

Monica draga, nu mai stiu nici eu mare lucru...Stiu despre Balcescu ca e Colegiu National, insa despre Murgoci nu mai stiu nimic...Am avut si eu colegi de Generala care au facut Murgoci-ul...Iti dau niste nume: Alina Lazar, Veronica Dumbrava, Alin Florian, Mihaela Florea, Anamaria Balaban, Marian Ghionu...Si au mai fost...Il stii pe vreunu'? Eu am pierdut legatura cu totii colegii de scoala sau de facultate...Mai am doar o prietena, care a terminat, si ea, Balcescu...In rest...nimeni Si cand te gandesti ca la anu' ar trebui sa organizam intalnirea de 10 ani...

In Braila nu am mai fost de peste un an...Au mai venit parintii la mine. Acum, de cand cu copilul, ne e mai greu sa plecam...Emma are 6 luni jumate...Cand era mai mica, pe la 3 luni si ceva, am fost cu ea la munte, insa era vara si cald... Iar acum vine Craciunul...primul Craciun in trei...Asa ca...stam acasa la noi. La bunici...la anu'.

Tu cum te simti? Merge bine sarcina? Ce ai, baietel sau fetita?
te pup!

_Ella & Emma

Mergi la inceput

pisi_ella (sau sa-ti spun Ana-Maria ?) , il stiu pe Alin Florian, ca am fost colegi de clasa ... si parca imi suna cunoscute si alte nume din lista ta. Si eu ma gandeam la intalnirea de 10 ani , dar - daca o organiza-o cineva - pt mine oricum e cam complicat sa ajung. Eu o stiam pe Anca Stefan din Balcescu si pe mama ei - prof de engleza, ca eram vecine de scara.
Merg la ecografie peste o saptamana, abia astept sa-l vad pe bebe. Pana acum am avut o sarcina usoara, fara probleme. Trebuie sa imi controlez regimul alimentar , ca iau cam mult in greutate (ah , dulciurile !), dar in rest sunt OK ... sper sa zica si doctorul acelasi lucru :-).
Tu esti in concediu acum ? Gasesc undeva poze cu fetitza ta ?
Monica

Mergi la inceput

Buna...Mobriq (sau Monica), spune-mi cum vrei, ca nu ma supar...Ella o chema pe pisica mea, de aici vine nicku'...
O sa pun maine poze recente cu Emma mea si o sa-ti dau linku'...Avem o gramada de poze in calculator, insa tot amanam sa le punem pe site...Sa ne fie rusine!
O stiu foarte bine pe Anca Stefan, am fost colege de clasa! Si pe mama ei o stiu, ne-a fost profa de engleza si m-am si meditat la dumneaei! Anca a facut Facultatea de Limbi Straine (rusa-engleza) la Galati si, din cate stiu, e profesoara...

In ceea ce priveste concediul...Pot spune ca sunt sau...nu sunt...Am fost profesor suplinitor timp de 2 ani, insa am ramas gravida si am intrerupt brusc activitatea, cand inca nici nu incepuse anul scolar...Am avut probleme cu sarcina in primul trimestru, am avut niste contractii si iminenta de avort si a trebuit sa ma menajez...Asa ca nu m-am mai dus la scoala, ma si repartizase la un liceu destul de departe si mi-am zis ca nu merita sa risc!! Imi doream copilul mai mult decat orice. Asa ca am intrerupt munca, cu toate ca stiam ca nu beneficiez de nici un venit. Asta e treaba cu profesorii suplinitori. Ei, oricum nu regret, era un salariu de mizerie, nici nu ma mai intorc in invatamant...Mi-am dat totusi Definitivatul, mai mult de gura maica-mii, ca....cine stie?
Asa ca am stat acasa pe toata perioada sarcinii, stau si acum si...o sa mai stau ceva timp...Nu stiu cat. Poate 2 ani, apoi o sa o duc pe Emma la cresa sau o sa caut o bona...Si mai vedem...Dar mai e pana atunci...Deocamdata ma bucur de clipele minunate pe care mi le poate oferi gangania asta mica...

In ceea ce priveste greutatea...sa ai grija! Sa stii ca dai foarte greu jos dup-aia kilogramele in plus! Eu am luat numai 14 kg jumate, insa am ramas cu 4 in plus, acum, la peste 6 luni jumate de la nastere...Fereste-te de dulciuri, de paine, de prajeli...Stiu ca e greu, insa e spre binele tau.

In alta ordine de idei...De cand ai plecat? Cum e acolo? Nu ti-e dor de Ro?

Te pupam,

_Ella & Emma

Mergi la inceput