Youthful Island slabeste sau nu ? Raspuns: DA! (2)
Raspunsuri - Pagina 9

tatiana83 spune:
eu cred ca trebuie sa luam de 3 ori pe zi ca sa functioneze.Fie 3 pastile, fie 4, in functie de fiecare.
Nora tu ce parere ai?
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

tatiana83 spune:
Mirelou, pastilele contin verde, panax salbatic, cafea neagra.
Restul iti scriu pe PM.(cat costa, si persoana de contact).
Giana, am uitat sa iti spun ca eu am tinut si inca tin si dieta.Si Nora a tinut.
Dar sunt fete care nu au tinut regim si tot functioneaza.Persoana de la care le-am procurat mi-a spus ca nu trebuie tinuta neaparat dieta, ca slabesti oricum.Acum este alegerea fiecaruia.Dar daca eu nu mai am nici pofta de mancare de la ele, mi-a fost usor sa tin si regim in acelasi timp.Si pentu efect maxim am considerat ca este necesara si o dieta.
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

tatiana83 spune:
Mirelou, dar nu ai PM activat (nici eu de altfel, pt ca ori nu am reusit, nu m-am priceput, ori nu functioneaza), asa ca lasa-mi te rog o adresa de mail sa iti raspund.
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

Mirelou spune:
Multumesc Tatiana.
Ti-am scris un mail, nu stiu daca l-ai primit. Oricum adresa mea e alerim20, pe yahoo.

tatiana83 spune:
ti-am raspuns pe mail Mirela.
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

mada taba spune:
Tatiana, te rog, imi trimiti si mie datele de contact ale persoanei care le distribuie?
Multumesc

afibebe spune:
ei bine m-am hotarat si am comandat si eu aceste pastile.
miercuri o sa le primesc.
cand incep o sa va anunt.
va pup.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

tatiana83 spune:
"Tatiana,
Iti multumesc pentru raspuns. In cele din urma, am citit toate paginile de pe forum si am vazut ca majoritatea fetelor erau destul de sceptice la inceput in privinta pastilelor...Pina au inceput sa-si faca efectul. De aceea, cred ca o sa le iau si eu cu toate reticentele impuse de firea mea rationala. Te rog sa-mi spui si mie de unde le iei si cit costa, cam in cit timp iti ajung, cu ce doza e bine sa incep, cit timp trebuie tinuta cura.
Iti multumesc deja pentru bunavointa. Si iti urez de pe acum casa de piatra! Te inteleg perfect ca vrei sa slabesti, eu am avut nunta in luna septembrie si crede-ma, stiu ce simti. Eu am tinut o cura destul de drastica (mai mult nu mincam decit mincam) dar am fost tare incintata de cum am aratat la nunta. Din pacate, dupa nunta si dupa cura, m-am ingrasat cel putin 10 kilograme....pe care nu mai stiu cum sa le dau jos.
Astept mai multe detalii despre cum sa-mi procur YI.
Multam mult,
Mirela. "
Draga Mirela,
ti-am dat pe mail datele de contact ale personei.Le-ai primit?
Eu iau 4 pastile de 3 ori pe zi inainte de masa cu 1 ora.
Cu o punga de 120 de pastile se slabeste intre 2,5-3 kg.Acum in functie de cat vrei sa slabesti iti iei cate iti trebuie.Ultimele pastile este indicat sa le iei descrescator pentru a se dezobisnui organismul.O punga te tine 10 zile daca iei 4 buc*3ori pe zi.
Toate bune.
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

tatiana83 spune:
Mada ti-am raspuns pe PM.
Spor la slabit!
ps:azi dimineata aveam 61,8 kg(adica se duc cateva sute de grame zilnic!)
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg

mada taba spune:
Multumesc mult Tatiana
Eu sunt deja la regim dar poate merge putin mai repede cu pastilele astea.