Youthful Island slabeste sau nu ? Raspuns: DA! (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Buna fetelor !
Am avut intotdeauna o oarecare reticenta fata de pastile de slabit si asta numai ca mi-a fost frica de efectul yo-yo . Acum insa dupa ce mi-am schimbat modul de alimentatie nu am reusit sa slabesc decat 2 kg si as vrea sa mai slabesc vreo 5 kg.
Asa ca va rog, cine imi poate da si mie datele de contact ale persoanei distribuitoare ? Si ptr vreo 4 saptamani de tratament cate pastile ar trebui sa comand ?
Va multumesc anticipat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Carry, Valicalin va trimit datele de contact pe PM.

Carry, se pare ca dupa oprirea acestor pastile nu apare efectul yo-yo.Iar pt cele 5 kg de care vrei sa scapi ai de ales intre urmatoarele variante:
daca nu ti regim ai avea nevoie de 3 pungi zic eu:cu o punga se dau jos intre 2-3kg(deci 2 pungi pt slabit) si una o punga pentru a se dezobisnui organismul treptat de pastile(se vor lua descrescator ca numar pana la terminarea lor;2-3 zile 3-3-3, 2-3 zile 2-2-2, 2-3 zile 1-1-1).
daca ti regim impreuna cu pastilele(eu am tinut dieta+pastile si in 2 saptamani am dat jos 4,6kg) ai avea nevoie de 2 pungi doar;

daca vrei sa ti 4 saptamani cura(cum ai mentionat) iti trebuiesc 3 pungi;poti lua 4-4-4 si astfel o punga iti ajunge 10 zile..sau poti lua varianta 3-3-3;

Tu hotarasti!daca m-am cam pierdut in explicatii spune-mi...

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

carry, ti-am precizat pe PM ca detaliile pe care ti le-am dat anterior, sunt informative, pt ca depinde si de fiecare organism in parte;am uitat sa precizez asta...dar deja cred ca se stie..

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Tatiana...mersi frumos ptr datele de contact cat si ptr informatiile suplimentare !
Cand voi intra in posesia lor si voi incepe sa le iau va voi tine la curent cu efectul lor asupra mea !
Spor la slabit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

fetele slabute, vreau si eu detalii despre acest produs pe privat si datele de contact ale distribuitorului!
merci tare mult!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Tatiana, cum arata pastilele? Sint niste capsule verzi pline cu o pulbere? Intr-o pungutza... banala? Ca sa nu iau altceva!
Pot sa iau pluberea fara "carcasele" alea verzi? Ca-mi stau in gat numai cand ma gandesc sa iau vreo 9 zilnic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyk spune:

Buna Tatiana,

In primul rand felicitari ptr. rolul asumat, sunteti extraordinare ca faceti asa o treaba serioasa, Nora ca a inceput si tu acum ca ne "organizezi" mai ales ca ai si un Bebe mic.
Eu am mai intrebat de pastilele astea dar nu prea aveam cum sa ajung la ele, as vrea si eu acum datele de contact ptr. obtinerea lor.

Iti multumesc mult, o zi buna, Monyk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Fetelor, mor! Nu au ajuns pastilele, sa vad cat ma mai mentin.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Giulia, Monik, v-am trimis datele pe PM.
Monik, multumesc pentru aprecieri!

Ipearina, asa arata pastilele!Sunt niste capsule verzi cu o pulbere probabil inauntru..ca nu le-am desfacut sincer.Stai linistita ca nu iei altceva..
Sa inlaturi carcasele alea verzi zici?..nu stiu ce sa zic...dar cred ca mai aiurea la gust e pulberea aia......asa luata direct...Nora tu ce sfat ai da in cazul asta?
Cred ca daca le iei cu multa apa(e si indicat sa bei multa apa)nu le vei simti in gat.....sper..

Oana rezista tentatiilor si sigur te vei mentine!
Iti urez sa iti ajunga cat mai repede pilulele

Si pt listuta si raport nu mai trimite nimeni? fetelor pe unde sunteti..

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soledad spune:

Nora si Tatiana,
multumesc frumos pentru datele de contact. Am vazut ca sunt trecuta pe lista cu cele care iau pastilute, dar inca nu am facut comanda. Ezit pentru ca am avut recent niste probleme de sanatate si de-abia mi-am mai revenit.
Succes tuturor care incercati pastilele si multa sanatate !

Mergi la inceput