Youthful Island slabeste sau nu ? Raspuns: DA! (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Bravo, Tatiana! Esti o fericita, la tine, merg bine pastilele.Astept si eu sa reiau cura, ca sa zic asa. Pastilele chiar au efect.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Avem o lista cam incompleta sa zic asa...pentru ca lipsesc multe date..dar le cerem imediat!!

Deci atentie fetelor care ati inceput Y.I.!!

Am pus ca model datele Norei.in functie de acest model, eu voi completa cu informatiile pe care le am in acest moment.Ceea ce lipseste va rog sa imi trimiteti voi(fie nu ati precizat greutatea tinta, ori data cand ati inceput Y.I. etc).

1.Nora:1.62m, 80.0kg.....70.9kg - 70kg - 70kg.....68kg – 42ani; start:21.03

11.Sake:1.68m, 80.0kg.....restul info lipsesc
12.Misi Radu:1.63m, 63.0kg...
13.Sotul: ...
14.Tibiuta:1.65m, 95.0kg....80kg.....start:03.05.
15.Soledad:1.65m, 67.0kg....57kg......start:
16.Inutz:1.63m, 80.0kg......
17.Aalina:1.63m, 67.0kg.....55kg......start:

Pentru urmatoarele fete nu am nici o informatie:Giana, M.angel, Danet, Roxana, Madataba, Afibebe, M15, Ipearina, Lialia, GeaninaElena, Carmen123, MicuMirela, Clubb, Filofteia, Aida, Mariaa, Ancawish, Karina, Yleana, Anamimi.

Fetelor, daca ati intrat in posesia pastilelor, si deja ati inceput imi puteti da coordonatele pt listuta.
Cine nu a intrat inca in posesia pastilelor, sa precizeze...daca este..si isi va lasa datele cand incepe.

Am uitat pe cineva?

Astept un semn de la voi

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Acum sun pentru pastilute. vreau sa le 'combin' cu scarsdale pe care il tin acum.

date: 1,70, 64 kg.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

tatiana, nu stiu ce-i cu PM-ul meau, in sfarsit, adreasa mea de mail este aalina2003@yahoo.com
Aaa...si am 35 de ani, asta pentru lista.

Cineva intreba despre Lindaxa, eu am luat Reductil, adica acelasi lucru,alta denumire. Am intrerupt dupa 1 saptamana (timp in care nu am simtit o reducere a poftei de mancare si nici nu am slabit)pentru ca nu mai puteam sa dorm, vreo doua nopti m-am chinuit pana spre dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minervaaa spune:

Multumesc Tatiana pentru datele persoanei, am intrat in posesia pastilelor de dimineata. Asa ca poti adauga si datele mele:

95 kg 1.60 m start 06.05.2008
target:sa slabesc cat pot de mult... oentru inceput, pe termen scurt sa zic asa, sa ajung la 90 kg in 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am comandat si io. Mi-a zis ca voi intra in posesia lor joi. Am luat 240 de pastilute, dar acum ma gandesc ca am luat prea multe. Poate nu vor avea efect la mine si voi ramane cu ele.

Voi cate ati comandat?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele o intrebare ca tot va urmaresc din umbra si sunt uimita de rezultatele voatre: Dupa ce ai terminat cu pastilele ce se intampla?? efectul Yo-Yo este ori ba?? Si cum s-a mai zis pe aici...nu gasesc pe internet informatii despre ele decat anunturi cu vanzare.
Nora parca tu te-ai oprit din luat, nu?

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Am comandat si io. Mi-a zis ca voi intra in posesia lor joi. Am luat 240 de pastilute, dar acum ma gandesc ca am luat prea multe. Poate nu vor avea efect la mine si voi ramane cu ele.

Voi cate ati comandat?

Mi le dai mie daca nu merg la tine. Sa-mi spui cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Astrele si silueta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Luna esti o draguta multumim frumos!
Deja si astrese tin cu mine...imi spun ca orice imi propun reusesc!

Pt. Ele:am dat un copy paste dintr-un mail al Norei.
[quote]Originally posted by nora2005

Ideea e ca trebuie sa le iei de 3 ori pe zi. Am vazut eu diferenta cind le-am luat si cind nu. Ca si acum, fiind tot la job si fffff prinsa cu muuuuuuulte, uit sa le iau, efectiv. Adica iau dimineata si cam atit. Si...nu am mai slabit. Dar nici nu m-am ingrasat.

Anca, dupa ce intri in posesia lor sa ne spui pt listuta de cand incepi si greutatea la care vrei sa ajungi(target-ul).si apoi te pun pe listuta.

Minerva, spor la slabit!Ai sa reusesti!.Am sa adaug la listuta coordonatele tale.

Aalina ti-am trimis datele pe mail.Sa imi spui cand incepi, pt ca in rest am datele tale(inaltime, greutate).

Fetelor, nu mai imi trimite nimeni completari pentru listuta?

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput