Nou stil de viatza (204)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Am reusit sa citesc cate ceva din urma... nu tot... Am reusit sa scap de controale, atestari, cetificari etc... din fericire ne bucuram desarabtori in liniste si de o minivacanta la soare!

Dordia, felicitari! tie iti dorim refacere rapida si lui pui mic sa fie sanatos si feriict o copilarie feriicta si voua sa va bucurati e el! DE fapt de amandoi puii vostri!

La multi ani tuturor care si-au sarbatorit ieri ziua de nume si celor care de Florii au facut la fel!

Voiam sa va urez tuturor ca sarbatorile de Paste sa va gaseasca sanatosi si fericiti si numai bine!
Noi plecam de pe 29, acusi plec si de la scarbiciu si la cata treaba ma asteapta nu cred ca prea curand mai ajung sa pun mana pe calculator... pana dupa 5 mai, cand ne intoarcem - sigur-sigur nu iau laptopul cu mine!.

Inca o data, spor la traaba si pupici de la noi.
Sanatate celor mici si voua si numai de bine!
Alex&co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dragele mele, I'm back online!!!!
Remember me??

N-am mai intrat de aproape 3 saptamani, am fost fara net, fara telefon fix...parca as fi fost deportata pe o insula pustie.
Din anumite puncte de vedere nu a fost chiar deloc rau, dar mi-a fost dor de voi si mi-a lipsit subiectul foarte mult.

Din pacate nu mai stiu nimic din ce s-a intamplat si sa citesc din urma nu am timp, am un program infernal, cel putin saptamana asta e de groaza. Sper sa prind din mers, am ceva de recuperat nu gluma!

Aproape am terminat cu mutatul...mai avem camera lui Marc de tapetat. Merge greu ca sotul meu a fost plecat doua saptamani in Pakistan apoi serviciu si eu oricum nu prea sunt pe aasa decat seara. Weekendul asta sper sa terminam. Arata tare frumos,complet diferit fata de etajul 1, desi e acelasi apartament in fond Daca mai stiti , ne-am mutat de la et 1 la parter.

Noutati despre mine...nu mai slabesc cel putin extrrem de greu, de doua saptamani nu calc stramb deloc si abia am dat jos 1 kg, deci raprtul meu actual e 73.500 kg Ma dispera pur si simplu, mai simplu si dietetic nu se poate...si...nu se mai duce nimic, de doua saptamani-imi vine sa sparg cantarul.

In rest...pisica mea e graviduta , asteptam pe zi ce trece sa faca odata copii si tot dureaza. Chiar, cine stie cat dureaza la pisici?? Eu stiam de 3 luni, apoi un prieten a zis ca-s sigur numai 2. Dupa calculele mele au trecut deja 2 luni...sper sa scap de stress ca matza mea a luat-o razna rau.Mananca ca un porc si face prin toate coltzurile....si nu putin

Ce sa mai zic...sunt ocupata pana peste cap cu cursurile mele, am zilnic la greu, astazi am doar 3 ca a anulat o cucoana ora ca o doare intr-o parte imi place ce fac, dar financiar e putin recompensat si efortul intelectual e mare. Daca as lucra ca vanzatoare la chiosc doua zile pe saptamana as castiga mai bine decat cu umblatura asta si stressul pe care il am. Nu mai zic de menajera Ma seaca rau chestia asta, dar macar sunt o doamna Vorba ceea, is acri strugurii

In schimb...iu-huuuuuu!!! I got the job!!!!! Daca va mai amintiti, am avut un interviu la o universitate din apropiere, ieri am mai avut o discutie si am reusit! E doar un proiect de vacanta, in septembrie, dar e fenomenal ca-l pot trece pe CV si daca totul merge bine e doar inceputul.
Pana una alta abia astept vacanta, sa vina mama, caldura si piscina

Ma duc sa citesc capitolul asta macar si revin cand pot.

Va pup pe toate cu mult drag

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Delia, drum bun si distractie placuta! Paste fericit!
Alina, iar pleci? singurica sau cu familia? distractie placuta si tie, ce fain ca te intalnesti cu Laura!!!
Laura, nu stiu ce sa zic de problema ta!!! iti tin pumnii sa nu fie nimica grav, dar sincer mie nu-mi place cum suna ce povestesti tu!
Marilena, succes cu pasaportul si distractie placuta in zoo!
Anda, concediu placut si tie!!!
Anky, ai ajuns? cum a fost drumul, copii cuminti?

La noi s-a anuntat timp frumos, dar iar e innorat!
Dordia,bine ai venit acasa si toate cele bune pt tine si bebe!

Ma duc sa vad ce fac pe aici! Chef am 0!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

ooooooo, lume noua, mamicuta, bine ai revenit, staim noi ca nu ne-ai uitat! si daca ai sughitat din cand in cand, a fost ca te-am pomenit noi pe aici!!!
l_carmen2003, multumim, Paste fericit si voua! si vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mamica dulce bine ai revenit si treaba buna ti-a facut pisica.

Claudia vrei chef de la mine?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve!
Noi suntem bine.Ne-am speriat putin aseara ca Edi acuza crampe la burtica si a iesit destul de moale cu scaunul.Mai tarziu a si vomat, dar apoi s-a linistit.
La gradinita nu l-am mai dus ieri si azi pentru ca au o colega care a fost depistata cu scarlatina dupa ce a venit cateva zile la gradinita.Desi ia antibiotic, mi-a fost frica sa-l mai duc.
Merg sa din urma.[/purple]

Mergi la inceput

Salve!
Noi suntem bine.Ne-am speriat putin aseara ca Edi acuza crampe la burtica si a iesit destul de moale cu scaunul.Mai tarziu a si vomat, dar apoi s-a linistit.
La gradinita nu l-am mai dus ieri si azi pentru ca au o colega care a fost depistata cu scarlatina dupa ce a venit cateva zile la gradinita.Desi ia antibiotic, mi-a fost frica sa-l mai duc.
Merg sa din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Hielau,
Mamicutz: bine ai revenit. Felicitari pentru mutat, noul job. O sa se duca ele si kg, n-avea grija.
Claudia: mersi de urari. Sper sa fie placut, dar stiu ca minunile se intampla doar in povesti.
Marilena: n-am concediu propriu zis. Plecam vineri seara si ne intoarcem marti dimineata. Mergem la Galati - n-am mai fost din Decembrie 2006 si imi e dor de bunici. In plus, vreau sa vada si Carina unde a crescut mami.
Delia, Alina, Sabina: distractie placuta!
Laura: spor la pregatiri.
Claudia: mersi. Voi ce faceti de Pastele asta?
Meniul meu de azi:
cheescake cu mere si scortisoara (ieri am facut 2)
carne de pui cu tzatziki si conopida inabusita
pulpe la cuptor cu fasole verde natur
Va pupic si revin mai tarziu,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Hei, Mamica dulce, ma bucur ca esti ok, chiar eram ingrijorata de lipsa ta
Felicitari pentru noul job, stiu ca ti-l doreai foarte tare si bafta!Te asteptam cu poze cand e gata apartamentul.
Dordia wellcome home!Refacere rapida si bb mancacios.Cum a reactionat Stefan?
Delidana, Alina, Laura vacanta placuta!
Anky cand ajungi in RO da-ne de veste.
Louisea multumesc pentru cinste.Eu vreau smoothie, ca arata tare bine , insa ma tem ca nu-i de post.
Laura am stat pana la 5 dimineata cu ochii la filme, din cauza ca seara am baut un ceai verde antiadipos care m-a tinut si treaza, dar si ocupata
I_Carmen Sarbatori fericite si vacanta reusita!
Fug la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Mutumesc celor care s-au gandit la mine, conteaza mult Daca tot aveam o droaie de probleme, de ce sa nu mai apara una care m-a afectat mai mult decat credeam? Dar incerc sa trec peste prioada asta grea si sa vad iar viata frumoasa. Vad ca va pregatiti de Paste, eu nu am facut nimik. Nu am cumparat nimik, n-am facut curat...nimik. De azi sper sa fac si eu cate ceva....azi vopsim ouale si Dany dabea asteapta.

Carmen ma bucur ca sunteti mai bine. Cand plecati la Roman?
Dordia bine ati venit acasa si asteptam poze.
l_carmen Paste fericit si distractie placuta? Plecati la mare sau la munte?
Cuscra ma bucur ca esti mai binisor si distractie placuta la zoo.
Anca bine ai revenit!
Trebuie sa ma apuc de treaba...va salut pe toate cu drag.

Crys si Dany

Mergi la inceput