Nou stil de viatza (204)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Hopes saraca pisica cred ca prinsese de frica.Pai de ce nu ii luati la baiat o pisica.
Aici ploua cu galeata bine ca am ajuns acasa .
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
quote:
Originally posted by gusta
Hopes saraca pisica cred ca prinsese de frica.Pai de ce nu ii luati la baiat o pisica.
Aici ploua cu galeata bine ca am ajuns acasa .
Marilena si Mara Augusta
Exact aia imi lipseste in casa Esti nostima. Sa am tot eu grija de ea.
Delia asteptam poze
violeta70 spune:
Delia bine ai revenit! Asteptam poze (mai ales ca si eu am fost de vreo doua ori in Istanbul).
Marilena rezultatul de la biopsie trebuia (teoretic)sa iasa pe 21 aprilie, dar fiind in prag de sarbatori, s-a amanat dupa 5 mai. Sper ca pe 5 mai sa-l gasesc iesit. Merci de intrebare. Si eu d-abia il astept, ca sa vedem cum stam si ce trebuie sa fac mai departe.
hopes am vazut pozele. Sunt frumoase.
Va pup
mephala30 spune:
Hopes, faine poze, Edi e tare frumusel, promite mult!!!
Violeta, zau ca nu-s dura, aveam 56 de kile si niste sunculitze! acum la 61,5, cat aveam azi dimineatza....valeleu, ma revars!
Delia, bine-ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Sotul a plecat? Cred ca ti-e tare greu fara el...
Marilena, cum sa nu vrem poze? Baga!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
violeta70 spune:
Ai dreptate Carmen . Cand esti obisnuita cu un anumit nr. de kilograme, orice kg. in plus se vede, mai ales daca nu se distribuie uniform (cum se intampla de cele mai multe ori). Oricum mie mi se pare ca arati super, dar tu stii mai bine.
Va pup acum ca vreau sa plec de la servici.
Revin diseara, de acasa.
gusta spune:
Astea sunt pozele
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/
Carmen la mine arata cantarul 59 si imi vine sa plang .
Marilena si Mara Augusta
dordia2000 spune:
Salutare fetele!!!
HcClara...ms mult.
Mik am vazut poze frumoase din vacantza...
Justasmallkiss ms mult. Eu ma simt bine, parca nici nu am fost operata. Cu somnul stau bine deocamdata ca..tb sa pun ceasul sa sune ca sa hranesc minunatie de bb care doaaarme noaptea f. bine. Asa ceva...nu am crezut ca exista...Sa dea Domnul sa il tina tot asa...caaltfel...voi fi zombie probabil.
Supertare pitica..ce sa zic. Mortala! Saracii nervii tai...dar...imi inchipui ce ma va astepta si pe mine....
InaC...dar toti bbii sunt frumosi....Ms mult si te . Cum te mai simti? esti ok? burtica misca? joaca football??sau se joaca cu papusile???
Gusta...imi pare rau pt perioada proasta prin care treci...dar lasa ca iese soarele si la tine pe strada! Te pana atunci!!! Super pozele!
Criscosty super pozele iar aia cu tabloul...e chiar de pus in rama!
Hopes...superbe pozele in natura...
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
violeta70 spune:
Am ajuns acasa, pe la 18.30. Ca niciodata. Dar trebuia sa-mi platesc intretinerea la bloc.
Marilena superbe pozele. Iti sta bine cu ochelari. Iar de suplete nu mai zic. Apropo, acolo unde ati fost (nu am retinut cuvantul, este olandez?) este un miniorasel cu machete diferite?
A inceput la HBO, "4 luni, 3 saptamini si 2 zile" (regia Cristian Mungiu), asa ca va las ca ma chinui de la inceputul lunii sa-l vad.
Pupici
mephala30 spune:
si mie mi-au placut pozele, Marilena. Se vede ca v-ati simtit bine, . Iti sta bine cu ochelari si Mara e o scumpa.
Violeta, vizionare placuta.
voi deschide capitol nou.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)