Nou stil de viatza (204)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, drum bun si un Paste fericit alaturi de cei dragi!
astept reteta de panetone, cand te intorci.

Liris, felicitari pentru noua greutate. Inca putin si-ti atingi targetul.
Tu ce ai pregatit de Pasti?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata cu treburile?
Carina, banuiesc ca ai plecat,dar iti urez drum bun si Sarbatori Fericite.
Eu ma abtin sa mai zic ceva.Am picat azi lata, am zis ca ma apuc de cozonaci, kanci, m-am intins in pat ca nu mai putem de oboseala cu gandul ca ma odhnesc o ora si sa fiu fresh dupa.Aiurea, m-am trezit la 4-4 juma cand m-a sunat al meu.
Asa ca pana la ora asta inc nu m-am apucat de ei.Am fost la cumparaturi, am luat pulpa de miel, caree, organe si prapur pt drob si acum ma pregatesc sa plec la biserica.Iar de cozonac ma apuc mai tarziu cand vin.
Nici nu ma mai chinui atat, vom fi doar noi doi, din ce eram 6 la un mom dat am ramas doar noii doi, ca unii nu prea stiu ce inseamna spiritul sarbatorilor, ei vor la gratar, nu sa stea la masa.
Al meu spune mereu ca Pastele si Craciunul se face frumos la masa in familie.Si ce ma oftica cel mai tare ca ca daca nu-i sunam azi sa-i intreb iarasi cum facem sa mergem la cumparaturi, ei nici macar nu ma anuntau ca vin.Nu-mi pare rau ca m-am zbatut sa pregatesc, ca oricum faceam pt noi doi, imi place sa gatesc, dar in mom de fata sunt f obosita si nu ma stresam atat.
Gratar puteam face si la noi, stateam frumos la aer pe terasa,gratare la iarba verde putem face oricand, ar....in fine.
Carmen, trimite-mi si mie reteta Andei de cozonac sa mi-o notez si pe asta.
Revin cand ma intorc de la biserica

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dragelor....ma inchin ca a venit weekendul, asa o saptamana infernala am avut!
Am avut azi cu fi-meu programare la control..tot cu vorbitul buba noastra, in rest e totul super bine, dupa testele de azi e peste medie la IQ dar cu vorbitul mai are de recuperat pana sa ajunga la nivelul varstei. Problema e ca trebuie musai sa ajunga la zi pana la testele de intrare la scoala, altfel e crancen.

Asa........sunt bunicutza tinerica si sexoasa
Mi-a nascut pisica ieri......patru pisoi frumosi foc si negri ca si Blacky....asa de dragalasi sunt de-mi vine sa-i mananc! Nu stiu Doamne unde au incaput, ca n-a avut burta mare, ba chiar sotzul era sigur ca isi imagineaza ca-i gravida...sarcina din aia cu nume special, nu-mi pica pe romaneste
O sa pun poze...cat de curand.

quote:
Mamica dulce bun revenit! Ce-am mai intrebat de tine mai, mi-a fost dor de tine. Intrebasem si la nemtzoaice de nr tau, tin minte ca te sunasera citeva fete cind ai fost mai demult cu Marc in spital. Lasa-l si tu pe PM cine stie ne mai antreanm un pic accentul moldovenesc:))

Si tu mi-ai lipsit iubita, bag acu pm si sper sa ne auzim cat de curand. Pana luni n-am fix(netul e ilegal,tras firul pe geam, dar pt tel tre' sa ma duc in apartamentul de sus si la cata treaba mai e acolo, fug ca dracu' te tamaieMai bine fara fix pana luni cand o sa reintru in legalitate.
Te-ai mai uitata la Top Model??
Zi ca da, hai zi ca da!!!!

Multumesc de retetele de drob, ma duc maine la cumparaturi, abia astept sa fac si eu.N-am mai mancat de acum 2 (sau 3 ) ani de cand mi-a dat Dana reteta.

Va pup, ma duc sa vad pisoii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Am intrat sa va urez si eu Paste fericit alaturi de familie. Sanatate si pace in suflet

Sarbatori fericite!!

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ce miscare,ce actiune
dar pe tusa nu sta chiar nimeni?! caci eu Da dar sa nu credeti ca sunt lenesa doar (romano-catolica) deci simt intr-adevar ca e sarbatoare caci nu frec,nu spal,nu ma stresez cu cozonaci,culoarea palida si terna a oualor,ce aduce si normal nu asist la scene demne de doar pentru simplul motiv ca iepurasul nu a fost vazut nici venind dar nici plecand - de ce ? - chiar nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti?
eu ma duc sa culc copii imediat ca sunt obositi, am fost la fotbal, s-au mai jucat , i-am dusuit iar acum e timpul de nani!

liris, pai foile sunt cu miere, 4 la nr, iar cremele sunt una gris cu lapte frecat cu un pachet de unt, apoi peste alta foaie un borcan de gem de caise, apoi iar crema de gris si foaie deasupra...precis o stii, si la cofetarii prin timisoara de cate ori o vedeam mi-o cumparm si e o bunatate!!! eu nu sunt priceputa la copt, adica nu fac torturi, praji, numai ce merge repede cu piscoturi, biscuiti...da folie astea mi le-a facut mami si eu numai le-am umplut! daca o vrei sa imi spui sa iti scriu cantitati exacte pt foi!!!
Maine cred ca fac un tiramisu sa-l duc duminica la grilul cu rusii, ca din praji nu mai am asa mult!!!

va pupez ma duc sa-l culc pe cel mic!

tumpi, nu fi suparici, hai ca trag eu o fuga la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara!Gata treaba?
Noi am reusit sa ajungem la biserica si ne-am si spovedit.Dimineata mergem la impartasit si apoi ne apucam de
Nu va fac inca urari ca promit sa vin si maine sa va stresez.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mamicut da ma uit la fotomodele si sa stii ca m-am gindit la tine in astea 2 sapt cit ai lispit, imi ziceam ia uite si mamica se uita la subtirelele astea:) Aia frumusica a plecat acum 2 sapt, parca aia era preferata ta. Acum care-ti mai place? Eu ramin pe Raquel si Jenifer. Eu sufar de o mare greata de carne de vreo 2-3 zile ceva de neinchipuit. Inexplicabil! Nu stiu ce e cu mine, mi se face pur si simplu greata cind maninc ceva care contine carne, ok m-am tot gindit sa o mai raresc ca zilnic nu are cum sa fie ok, dar mi se parea neinchipuit de greu.Am zis ca o zi doua cine stie ce am, dar azi am cedat si am mers de mi-am cumparat brinzeturi light. Am gasit mozzarella cu 8% grasime, cascavaluri de 12-15% grasime. O sa vad cum ies la kg din perioada asta. Azi la prinz am incercat sa maninc ceva ce avea si carne si acum imi sta in git greata provocata. Is total pe dos, de Pasti eu aveam o reteta de oaie la cuptor, intii tinuta in vin, ulei de masline, ustroi, rozamrin si alte arome, o bunatate. Acum chiar sunt dezorientata. O sa maninc mozzarella cu rosii de Pasti.))Ma gindesc sa fac reteta Sabinei, cu ouale fierte in cafea, tre sa o caut in subiectul trecut. O are careva salvata sa o mai puna odata, bitte?O seara buna.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mamico dulce, uitai, felicitari pt nepotelele brunetele! Cred ca-s dulci rau de tot! Si multa bafta in continuare cu Marc, cred ca e o mindrie un baietel cu asa un IQ ridicat, sper sa depaseasca si problemele legate de limba cit mai rapid!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Carmen (Mephala) noi suntem invitati a o familie de romani duminica. si fiecare participa cu cite ceva ptr ca gazda are examen a doua zi si nu poate sa le faca pe toate, mai ales ca suntem multi: 10 adulti, 10 copii. eu o sa fac drob de pui si ciuperci, am cumparat quiche-uri si duc si vegetelalele de pe linga: rosii, ardei, castraveti, ridichi. ptr acasa voi face si miel si ceva dulce, sper.

Clara, da, te rog, atunci cind ai timp, pune cantitatile exacte. ma intereseaza si habar n-am despre ce vorbesti, nu am fost niciodata la TM, dar te cred ca-i tare buna. multam.

noapte buna! si spor la treaba miine!

Mergi la inceput