Transpiratie

Transpiratie | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna din nou,
As dori sa stiu daca bebelusii vostri transpira, deoarece al meu care are 14 saptamini, transpira destul de abundent asa incit parul devine ud dupa numai jumatate de ora de dormit. Nu-l imbrac gros, din contra, il las doar in scutec si invelit cu un cearsaf subtire deoarece e cald. Nici noi (parintii lui) ca adulti nu transpiram atit...

Adina si bebe Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arabella spune:

Angelo este la fel,transpira rau ,cel putin noapte tb sa-i schimb perna la fiecare jumatate de ora,adevarul sa si taticul lui transpira mult.

arabella & angelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinutza spune:

Asa transpira cand sunt mici. Dupa baie si laptic, imediat adorm, apoi sa te tii transpiratie, pana pe la 12 noaptea, dupa care se linistesc. E ceva normal la bb-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_c spune:

S-a mai vorbit pe tema asta. S-a pus si problema lipsei de calciu sau de vitamine ... Nu mai stiu exact. La vremea cand baietelul meu avea 4-5 lui am cautat si eu dupa acest subiect. Un pediatru mi-a zis ca are o hipocalcemie, fiindca tresare la zgomot, dupa aspect, etc ... Problema cu transpiratia la ceafa s-a rezolvat fara sa fac ceva deosebit.
La un moment dat i-am dat si calciu dar nu stiu daca de la asta i-a trecut. Imi pare rau ca nu-mi mai amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu, chiar ieri.
Am si intrebat alarmata toate prietenele cu BBi fiindca am fost
uimita cand am vazut perna pe care alaptam uda si scafarlia ei
transpirata.
Cum poate un BBic asa micut sa flescaie o perna asa vizibil??!!
Facuse si mustati de brobonele de transpiratie in timp ce o alaptam.
Nu lasasem aerul conditionat dupa baie, am zis sa nu-i provoc socuri termice.
.. m-am intrerup s-o controlez,
vad ca si acum e transpirata cu toate ca sunt 25- 26 de gr in camera si e invelita cu un prosopel usor.
I-am schimbat locul pe pat sa se mai racoreasca in timp ce doarme.

Tinand cont ca transpira ii dati apa BBului sa bea?????

Multumesc pt raspunsuri
Pupici cu stropi de BBu,
C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Catalina mea transpira destul de mult, mai ales la piciorutze si manutze. Dupa ce i-am dat calciu, nu mai are nici o problema. Si nici pe spate sau in caputz nu mai transpira.

Love is all around

Mergi la inceput