moldoveni din toate colturile...
Raspunsuri - Pagina 4
mamamariana spune:
Mihuletu... te-am vazut in poze, dar nu te recunosc. Tu ma stii? Esti si mai tanara ca mine, doar daca ai vreo sora sau frate mai mari sa ii stiu pe ei. Eu am plecat acu 6 ani de acasa, m-am mai intors in concediu, ultima data acu 3 ani. Au tot venit rudele la noi pana acum, apoi am fost gravida, apoi a venit bb si tot asa... Speram ca anul viitor sa nu ne mai impiedice nimic sa mergem din nou.
Poate punem de-o intalneala noi falticinencele . Vad ca si fetita ta e cam tot de aceeasi varsta cu a mea si a lui Gloop-gloop.
Pupici,
Mamamariana
mihuletu spune:
La Multi Ani Gloop Gloop - scuze ca am intarziat cu urarea, dar prichindica mea a fost mofturoasa rau de la vaccin, asa ca...
Coincidenta coincidentelor: trei mamici din Falticeni cu 3 puiuti nascuti in martie - aprilie:))
Sunt tare mandra ca despre copii e de-a noastra suceveanca.
mamamariana - am avut niste vecini in generatie cu tine, care au terminat Nicu Gane - Costel Zetu, Ionica Gheorghiu si alti cativa pe care nu-mi mai amintesc cum ii cheama.
www.sara.haihui.ro
gtania spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca am gasit acest forum de modoveni. Eu sunt nascuta si crescuta in Iasi, sotul meu este din Piatra Neamt si peste o luna o sa vina pe lume baby, cu totii locuim in Iasi.
Sa auzim numai de bine
Tania
acvi spune:
Draga Adda,ma bucur ca nu sint singura,si eu am ramas in Iasi dupa terminarea facultatii(1997),iar sotul meu este din Iasi!!!
mihuletu,ca sa vezi,am fost colega de liceu cu Mona,si amica pina acum un an si ceva cind mi-a facut o faza tare urita,si de atunci am trecut-o pe lista persoanelor cu care nu vreau sa am tangenta!!!
Dragele mele,miine va fi botezat Alex iar simbata scoterea din mir si petrecerea si am niste emotii!!!Sper sa fie totul ok!!!
nelia spune:
La multi ani, Gloop Gloop! Si bine ai venit! Sa-ti traiasca minunea!
Acum am descoperit subiectul si m-am bucurat foarte mult pentru ca eu sint moldoveanca jet-bejet cum se spune pe la noi... dar plimbata ca tiganu'cu cortu' si prin Moldova si prin alte parti. Eu sint din Vaslui (mai este cineva?!?), nascuta in Botosani, am copilarit in Zamostea (linga Radauti), Preutesti (linga Falticeni), Leorda (linga Botosani). Apoi am stat in Vaslui si de la 22 de ani pina anul trecut in Bucuresti. Orasul meu de suflet a fost, este si va ramine insa Iasi-ul. Acum sint in Canada si anume in Montreal. Asa ca sper ca ma primiti si pe mine in clubul moldovenilor... chiar daca acum sint putin mai departe.
Cornelia, mamica Agatei
ariel_7000 spune:
eu sunt nascuta si crescuta in bucuresti insa sotzul meu este nascut si crescut in botosani, studentia si-a petrecuto in iasi, iar acum este in bucuresti (cu mine).il trec si pe el pe lista moldovenilor:))), dar si eu am devenit prin aliantza! doar ma cheama paveliuc:)))
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
gloop-gloop spune:
Buna Nelia si multumesc de urari. Ca si tine si pentru mine orasul meu de suflet este si va ramane pentru totdeauna Iasul. Am stat in Iasi vreme de 8 ani si mi-ar fi placut sa raman acolo pentru vesnicie. Dar soarta m-a trimis pe alte meleaguri sa-mi intalnesc destinul. Asa a fost sa fie... Dragostea mea pentru Iasi, vremea care mi-am petrecut-o acolo, orele pe care le petreceam prin bibliotecile facultatii si toate amintirile frumoase despre Iasi vor ramane adanc intiparite in sufletul meu. Eu, momentan locuiesc in New York care se considera a fi unul din cele mai frumoase orase din lume. Si totusi pentru mine Iasiul este mult mai frumos. Va pup si va doresc numai bine...