moldoveni din toate colturile...
Raspunsuri - Pagina 13
ani35 spune:
Alina,eu am terminat mate-fizica in '86,asa ca nu ne cunoastem,insa am o multime de amintiri placute...mi-aduc aminte,cu drag,de toti profesorii...severi,ce-i drept...dar ne-a prins tare bineee...,pentru toate onestencele,si nu numai...
Chiar daca m-am nascut in Galati,ma simt onesteanca pana la maduva...
si iar
coral spune:
quote:
Originally posted by ani35
Alina,eu am terminat mate-fizica in '86,asa ca nu ne cunoastem,insa am o multime de amintiri placute...mi-aduc aminte,cu drag,de toti profesorii...severi,ce-i drept...dar ne-a prins tare bineee...,pentru toate onestencele,si nu numai...
Chiar daca m-am nascut in Galati,ma simt onesteanca pana la maduva...
si iar
Noi am terminat in '89 tot la mate fizica si adresa era Libertatii 3, deci pe colt.
Eu am locuit in Mazepa.
There is a difference between knowing the path and walking on it.
ellaalba spune:
Coralia draga mea,
nu ai fost in tabara la Homorod? Nu ai fost colega de clasa cu Loredana Groza?
Pet spune:
Eu sunt pe lista vrancenilor... Nascuta in Botarlau, la circa 20 km de Focsani. Salutari la toata lumea!
mamica dulce spune:
"Vad ca din Roman sintem cam 7-cami"
am vazut si eu si am jubilat
Eu am scris mai demult aici pe forum ca o sa fiu acasa...s.a intamplat sa nu mai pot veni dar sigur de Craciun voi fi acolo...cu puiul meu care va avea un anisor...ar fi super sa ne intalnim...
Pe 17-18 decembrie,maxim 20 o sa beau o bere in spate la Primarie sau poate o pizza la Hera ,in groapa...bbrrrrr!! ce ciudat suna
...Numai bine moldovencelor
Dandanescu spune:
Mamica dulce eu vreau sa te rog ceva...Bea o bere pe 19 dec ca e ziua printesei mele inplineste 1 an ,pe 27 dec una pentru mine ca deh 26 scrie pe mine ,si una pentru toti taticii ca de n-ar fi asa buni cu noi si nu ne-ar intelege de ce e rece mincarea nu am mai fi noi mamicile aici pe forum buluc....dar stii ceva sa bei una pentru TINE intii si intii.Multumesc si cine stie poate intr-o zi am sa beau si eu prntru tine unde tot in spatele Primariei...
Sa fiti iubiti !
Dandanescu spune:
Sa ma iertati ca mai scriu cu greseli dar a mea minune mai are un pic si gata e calare pe birou....dati-mi voie sa o pup un pic.
Sa fiti iubiti !