Festivalul de la Sighisoara....

Festivalul de la Sighisoara.... | Autor: moto

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,stiu ca timpul este pretios ptr. noi, dar poate stie cineva cum a fost festivalul de la Sighisoara din anul asta?TARE AS MAI VREA SA STIU.Delia si bb-ul Sebastian.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Si mie mi-ar placea sa aflu. In ultimii doi ani nu am mai apucat sa merg, era o bucurie pt mine festivalul.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Au fost niste prieteni de-ai mei... Foarte, foarte aglomerat, multa muzica rock, teatru pe butoaie, obositor. Cred ca e mult mai placut de vizitat orasul in zile obisnuite, nu cu anumite ocazii.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela1027 spune:

Abia acum am vazut subiectul asta. Am fost cu sotul anul asta pentru prima data la Sighisoara in timpul festivalului. Pentru ca nu puteam sa lipsesc mai mult de la servici si fiind si ziua sotului meu am optat pt. Sighisoara mai ales ca ne doream o excursie mai deosebita. In prima zi am vrut sa ne intoarcem acasa dar apoi a inceput sa ne placa (cat de cat). In primul rand ca nu am avut nimic aranjat (am sunat cu 2 zile inainte la toate hotelurile si toate locurile erau rezervate) asa ca atunci cand am ajuns in Sighisoara ne-am dus la gara si am gasit o familie care ne-a gazduit. Ne-a costat 300000 lei pe noapte si am stat doua nopti. Foarte curat, oamenii primitori, insa ce m-a socat putin cand am intrat in camera noastra au fost cele doua bufnite impaiate atarnate de lustra, in rest toate bune. Am plecat spre cetate si a inceput ploaia, totusi am strabatut-o pe toata si mi-a placut. Cand sa mancam ne-am adus aminte de sfaturile unor cunoscuti ca sa ocolim restaurantele mai acatari din cetate ca sunt f. scumpe asa ca am cautat vreo ora un restaurant in oras, am gasit unul "Perla" unde am mai asteptat o ora pana ne-a luat comanda, o ora pana a venit cu mancare (intre timp ne hotarasem sa o luam la goana spre casa) dar dupa ce am mancat ceva (nu mai spun de portii ca aratau jalnic) ne-a mai revenit moralul si am ramas totusi. Anul acesta au fost numai concerte folk si mici spectacole (unele foarte reusite) in cetate. In rest foarte mare aglomeratie, foarte multi tineri rock-eri, unii foarte galagiosi sau beti, cozi imense la terase. In ultima seara am indraznit sa intram intr-un restaurant mai bun din cetate si ne-am dat seama ca preturile nu erau nici pe departe asa de mari, ca puteam manca bine din prima zi (chiar daca din 10 tipuri de fripturi nu aveau decat doua si din 5 ciorbe nu aveau decat una). Parerea mea este ca orasul merita sa fie vizitat insa noi unii nu mai mergem in timpul festivalului. Cam atat.

Mergi la inceput