Nou stil de viatza (203)
Raspunsuri - Pagina 21
rolo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Gusta, iepurasul imi aduce o excursie de citeva zile in Turcia (Istanbul), incepind de miine. Abia astept sa plec, sa vad locuri/lucruri noi. Am vacanta incepind de miine pina pe 5 Mai.Carmen, mersi de raspuns.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
wow de maine pana pe pe 5 mai. Ce bine o fi de tine. si in tarile calde. Hmmm mai sunt posturi libere la tine in firma?
oLo spune:
raport: 66.2. stresul din ultimile 5 zile si-a spus cuvantul. azi promit sa fiu cuminte, sa nu lucrez prea mult, si sa ma relaxez un pic.
pupici la toate fetele!
carina spune:
Halo, halo,
Marilena: imi pare rau, dar asa cum zice si Carmen noi te asteptam aici sa te descarci.
Delia: vreaaaaaaaaaaaaaaaau si euuuuuu! Hai ca daca ma straduiesc putin, incap in bagaj.
Zuzi: ma bucur ca ai mai venit pe la noi. Ma rog sa redevina totul iar la normal pentru voi.
Carmen: imi place de tine ca esti o tipa optimista.
Iar am o groaza de munca: dimineata imi zicea seful ca ii e teama ca ajung la limita si imi bag .... si imi iau lumea in cap. Si i-am zis sa stea linistit ca nu am ce-mi baga
Meniul de azi:
o portie de cheescake cu mere si scortisoara
piept de pui la gratar cu salata
mancare de iepure cu legume
Va pupic si revin (sper)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Eftimie C. spune:
Raspund repede pana nu inchide serifa subiectul.
Tzuni jos palaria in fata lui Meri.E o dulce!
Laura se pare ca dimineata ti-am predat stafeta. ca la ora aia eu abia m-am pus in patuc.
Rolo bafta la vaccin!Sa ne spui cum a fost.
Gusta imi pare tare rau ca ai necazuri cu socrul tau, dar vorba fetelor "se putea si mai rau"; uite ce are de tras biata Zuzilici.Va pe amandoua si va doresc forta sa treceti cu bine peste toate grelele.
Delidana esti o fericita.Asta da de Paste.Departe de casa, vreme frumoasa.....Vacanta placuta!
Carmen cand se da rezultatul la concurs?Bem ceva astazi? bolnaviorii ochiosi.
LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor de azi!