Nou stil de viatza (203)
Raspunsuri - Pagina 15
tlaura spune:
"neata fetelor!
Iaca am aparut si eu prin zona; am vrut sa scriu si ieri, dar nu mi-a mers internetul!
Multumesc celor care au intrebat de mine! Sunt mai bine, dar nu complet; inca ma mai doare ceva in partea dreapta si nu stiu ce poate fi! Dupa paste am sa mai merg la un control, desi sunt cam satula de doctorii si sistemul de aici! ma rog de corp sa mai reziste doua luni pana ajung in tara!
Merg sa citesc din urma si revin!
tlaura spune:
Am revenit! In primul rand raportul: - 1kg; adica 55kg!
Nici nu stiu cum s-a dus kg. asta, dar tare ma bucur! acum sunt aproape slabanoaga, dar cu burta! Tot n-am scapat de burta; aia numai cu masaje si impachetari se suce!
sabina, poti sa-mi spui si mie unde faci tu chestiile astea? Si cat te costa? Am de gand cand vin in tara!
Mai am un kg. si trec la mentinere. De fapt daca ajung la 54, parca as vrea si un 53 sa am de unde pune cand ne intoarcem!
Nastad, e mai bine Oana? Multa sanatate! Si felicitari pentru carnet!
hcclara, si eu tot ardei umpluti am facut ieri! Immm, o bunatate! M-am oprit la 2, caci dupa mine as fi mancat 5! dar si azi e o zi!
Cred ca asta ma ajuta mult sa slabesc; ma opresc din mancat cat inca nu sunt satula; ceea ce nu se intampla inainte!
E adevarat si ca senzatia de satietate se instaleaza la 20-30 min. dupa ce inghiti mancarea, de aceea majoritatea mananca mai mult decat ar trebui!
Louisea, cum spuneam sunt mai bine, dar nu total! Multumesc de intrebare!
Mephala, ce mai fac baietii? Sunt mai bine? Multa sanatate!
Gusta, si tie multumesc de intrebare!
Carina, Vikinga, va doresc succes(uri) in afaceri! (scuze nu m-am putut abtine)! Si eu mi-as dori asa ceva, dar nu prea le am cu afacerile!
Anky, drum bun, petrecere frumoasa si sa va intoarceti cu bine !
Rolo, ti-am vazut bubulina! sa-ti traiasca, scumpa foc! Iti doresc sa iesi din starea proasta din ultima vreme! Sa stii, ca acum pe 11 aprilie, s-au implinit 24 de ani de cand a murit mama mea. Nu pot sa-ti spun cat am plans in ziua aia! Oricum plang cand imi aduc aminte de ea, dar acum, cand nici nu sunt in tara... E tare dureros!
Eftimie, spor la treaba azi!
Delidana, Tzuni, Alina, Yubi, Luna, Violeta,si pentru restul fetelor:!
mephala30 spune:
Laura, felicitari pentru kg. in minus si ai grija de tine.
Noi tot cu febra...
Anda, hai la o , fursecurile le aduci tu.
Sa ai o zi usoara!
Marilena, voi cum sunteti?
Louisea, nu ne-ai dat binete astazi.
pup toata gashca lui papuc, .
gusta spune:
Neata
Raport stagnare.
Citesc un pic si dupa vad ce va pot spune.
Marilena si Mara Augusta
GETY spune:
Iata-ma-s, Mephala30!
La raport: 73,1. Nu stiu cat + sau -, ca am oscilat, dar asta ramane greutatea de referinta pentru saptamana viitoare.
Asa creste Maria Diana
gusta spune:
Citit.
Anda poate ai pus un pic punctul pe ce ma doare,dar cred ca problemele sunt mult la mine inauntru si ceva m-a rascolit in halul asta.Multumesc ca mi-ai scris.
Carmen suntem la fel si sincer numai pot da cica trebuie.
Carmen E si eu azi spal perdele de jos si ce mai e pe aici.
Rolo vazut poze si sunt frumoase.
Delia pai vin la masa daca ai gatit in wok.
Claudia bine ca ati scos margica.SI bine spus numai mama sa nu fi.
Nastad felicitari cu carnetul.
Anda prajituri vreau si eu.ca ma mir la cum imi merg falcile sa nu pun pe mine.
Sincer va spun ca imi trebuie sa ma bag in dulap si sa nu ies de acolo o perioada buna de timp .Gata nu ma mai plang incerc sa vad ce pot face si poate scriu mai des.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Zuzi, la multi ani Isabellei, sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!
sper ca sunteti bine, v-ati mutat?...soacra cum mai e?
mephala30 spune:
Claudia, o ca te-ai uitat in lista si ne-ai amintit:
La multi ani Isabella!
Zuzilici, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Sabina spune:
La multi ani Isabella!
raport:
am putin peste 69, dar clar sub 69.5. Pe cantarul de la sora mea(digital) aveam 69.6 duminica la ora 14 (deci mancata de dimineata)
Cred ca 69.5 e fair enough, dar am slabit totusi.
revin mai incolo cu taclale.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
carina spune:
Salutare,
Acum am apucat sa ma asez pe scaunul meu. De la 9 am avut management meeting si de la 11 conferinta. La 13.30 merg la masa cu un client ce a aparut pe neasteptate asa ca e o zi "binecuvantata"
Vic: special pentru tine o poza cu ultimul tiramisu facut - http://good-times.webshots.com/photo/2055032620030350511RArUsO.
E gustarea de azi a sotului si l-am facut mai special in forma de sarlota.
Va multumesc tuturor pentru urari si pentru complimente.
Retetele la biscuiti nu o sa le pun pe blog, din motive de "business" dar le pot trimite pe mail sau PM cui doreste.
Aseara pana la urma am papat supa de varza iute acrisoara (de 2 saptamani tot ma straduiesc sa imi fac timp de ea). A fost tare buna si deci a meritat asteptarea.
Pe azi:
activia de baut
ciuperci umplute cu pui si legume mexicane pe gratar
salata de boeuf cu maioneza dietetica (nu cumparata).
Carmen: macarons au 35 cal/ jumatate. Cand sunt uniti au in jur de 100/ bucata. Am mancat unul aseara. La chestiile pe care le fac eu, imi place mai mult sa le fac si sa ii vad pe ceilalti ca le mananca cu placere. EU doar gust. Nu simt nevoia de mai mult.
Delia: imi cer scuze pentru salivarea produsa
Anky: drum bun.
Felicitari fetelor care au slabit
La multi ani Isabela!!!!!!!!!!!
Va pupic dulce si revin mai tarziu,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai