Nou stil de viatza (203)
Raspunsuri - Pagina 13
carina spune:
Va ofer la fiecare cate un macaron cu migdale sau un biscuite cu unt de arahide si pepite de ciocolata sau cu scortisoara si ciocolata. Langa o cafea sau un ceai cald sunt minunati.
http://good-times.webshots.com/photo/2101435390030350511rlZfge
http://good-times.webshots.com/photo/2433860130030350511IHBaGV
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
vikinga spune:
Carina am inghitit in sec! Si nu mi se intimpla prea des la dulciuri, in schimb daca simt miros de mici mi se inmoaie picioarele daca-mi interzic:) Am balit la propriu la tortul ala, cumva tiramisu e? Dupa poza cu macarones.Ar fi minunat pt tine asa o afacere, sa imbini cu pasiunea asta a ta, sa faci si bani pai e perfect! Multa bafta in planurile viitoare.Eu o sa investesc in turism, bine ce mai am eu parte mare iau de la banca, ma bag in shit pe 20 de ani dar asta e, pina ce nu risti nu cistigi:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
io sunt pe aici, astept sa se faca ora 12 sa le dau panadol baietilor.
panadol?! nu se poarta! cel putin la casele mari (Tom Cruise)-medicamentele sunt interzise cu desavarsire - oricat de bolnav ar fi un membru de familie - Traiasca plantele! iar mancarea consumata de noul membru de familie nu poate fi decat 100 % organic iar in sticla de lapte se gaseste doar apa plata - sa vedeti silueta peste cativa ani sau o tinerica rebela mergand la psiholog sau doar la shopping pentru a primi raspuns la intrebari ce tin de... viata
in ceea ce priveste reteta miraculoasa nu am incercat-o si nici nu o voi incerca caci eu am gasit cheia spre (alimentatie sanatoasa/echilibrata + mult sport iar cand "arde casa" dieta de tip spartan iar dupa drept recompensa dunkin doughnuts,tiramisu, after eight si chiar un double cheese caci aripioarele crocante nu imi plac,pulpele KFC nici atat,fishul inghetat si maltratat in baie de ulei chiar nu )
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
carina spune:
Vic: e cheescake cu pere. Macaronii sunt de departe preferatii mei. O sa va mai pun pozute pe masura ce experimentez mai multe. Multa bafta si tie in ce vrei sa faci. Noi galatencele suntem incapatanate de fel asa ca nici nu se pune problema sa nu reusim in ce ne propunem, nu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
vikinga spune:
Luna esti de coma cu pestele maltratat:) pai fa si tu un gratar si cu o saramura, aoleu mi-e pofta rau de o scrumbie, acum e la galati timpul prielnic pt asa ceva.Luna dar tu ce faci acolo, muncesti? Te-ai adaptat bine? Unde anume locuiesti in emirate? Cum ai ajuns acolo?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
quote:Hahaha eu una nu-mi amintesc sa nu-mi fi iesit ceva ce mi-am dorit ffff mult:))Placinta cu brinza e preferata mea, si varianta romaneasca si asta nemteasca facut in casa reteta originala asa ca imi confirm ca am instinct bun de am balit la poza fara sa stiu ce e:))Uite asa ceva as vrea si eu sa fac, cind ai timp cindva poate imi dai reteta, bitt bitteVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by carina
Vic: e cheescake cu pere. Macaronii sunt de departe preferatii mei. O sa va mai pun pozute pe masura ce experimentez mai multe. Multa bafta si tie in ce vrei sa faci. Noi galatencele suntem incapatanate de fel asa ca nici nu se pune problema sa nu reusim in ce ne propunem, nu?Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!Anda si Carina (deja domnisoara)http://community.webshots.com/user/andamihai
anky spune:
Fetelor,va pup pe toate,is gata impachetata si incarcata,adica masina
Louisea,azi am mincat spanac cu ochiuri si mai inainte am mincat doua sandwichuri cu sunca de curcan.
Anda,ce parere ai de site ?
Vikinga,succes in viitor cu businessul in turism.
Anda,Vikinga,io zic ca mai sint si ardelence incapatinate
Luna,tre sa recunosc ca esti tare funny.Tu locuiesti chiar in Dubai,nu ?.Mie tare mult imi place Dubaiul,dealtfel si Abu Dhabi.
No,ma duc in pat, ca daca nu, mai tirziu tre sa programez pilotul automat.
Anca,mami de doi nazdravani
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
pai fa si tu un gratar si cu o saramura
exact asa fac si nu cu orice gratar ...George Formann -mai mult nu spun ca reclama gratuita pe site e interzisa desi ...reclama e la tot pasul si daca se pun moderatorii la treaba..putini scapa de bile
saramura nu stiu sa fac
in leg.cu a doua problema iti trimit PM insa pentru fetele care nu ma cunosc pot spune ca m-am acomodat perfect aici si nici nu intentionez sa ma duc nicaieri in lume (doar in vizita)iar in Ro.doar atunci cand lumea actioneaza si nu viseaza si nu isi linge ranile in garsoniere si iese pe strada sau bat cu pumnii in masa la audientele (purtate in graba)-de distinsii senatori si deputati pentru un salariu decent European (nu vreau sa supar pe nimeni cu asta caci stiu c pentru unii chiar si ...o garsoniera...ramane un ...vis... de neatins)
carina , poate faci front comun cu Anda (sorry nu stiu nickul)si afacerea respectiva va merge ca pe roate...desi eu o sa va vizitez doar daca aveti ceai verde si biscuiti Korpovit dar nu spun Nu nici unei "macaroane" apetisante si mananc cu placere si o inghetata sugar-free dar sa fie cu gust de menta sau lamaie
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei
Luna75 spune:
ma scuzati pentru reclama gratuita dar fara ea chiar nu se poate si asta am invatat-o chiar aici (luna trecuta)pe forum - si desi am pierdut sau eu mi-am pierdut increderea in cateva prietene "dintotdeauana" de pe forum si unele ma trag de maneca caci le placea mai mult Luna de "dinainte" eu merg inainte si nu Tac -caci am ce sa spun si de asta sunt pe forum "sa ma distrez" si nu sa menajez "anumite" persoane mai mult de atat nici nu doresc ca lumea sa-mi cante in struna ba dimpotriva -caci comentariile negative imi dau aripi si mie imi place sa...zbor Liber si la orice tentativa de "retezare" a aripilor eu ma REVOLT si iata ca asa ...ma apuc si sa scriu un blog ...cu succes - sper