Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna dimineata!
Carmen,Hopes, sanatate puilor!
Eu le dau nurofen alternativ cu paracetmol supozitoare (valabil pt Luca), lui Marc numai nurofen!!!
Delia, si noi avem peste o saptamana aniversare, 7 ani, doamne cum trecura....sa fiti fericiti si sanatosi in continuare!
louisea, las ca gatul trece, bine ca poti sa scrii, asta e cel mai important!!! acum serios, ia ceva de gat nu-l lasa netratat, multa sanatate si tie!
Violeta, frumos nume!!!
nastad, felicitari pt carnet!
Anda, hai la o cafea!!!

eu cred ca ma pun sa calc, dar inainte va pupez pe toate si va doresc o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit.

Carmen multa santate la puiuti si sincer eu stiu ca nu trebuie lasati cu febra ca pot ajunge la convulsi si atunci chiar ca e nasol.Eu stiam ca la febra mare se da picaturi de algocalmin ,dar ma feresc sa dau sfaturi .

Yubi si eu stiam ce ai scris tu de fenobarbital.

Carmen E si eu am luat destul de multe kg de la anticonceptionale da acuma m-am reglat.

Luna pai nu am sa put a usturoi ,nu ca ar avea cine sa ma miroase.

Tzuni nici nu vreau sa zic ce spune Mara ca imi e mie rusine.Si lasa fata sa zica cum vrea ea ca dupa un timp o sa zica cum trebuie.

Delia frumoas 9 ani de casatorie.

Rolo ce ai patit.

Hopes tu macar te duci in deplasare sa mananci eu nu am sa am nimic pe masa de paste .

Claudia sa fii si la mine sa faci curat daca la tine e luna.

Laura multa sanatate si poate reusesti sa mai faci ceva analize.

Tumpi sa inteleg ca faci curat.

Cuscra cum mai iti e cu gatul.

Violeta chiar sunt curioasa cum o sa fie intalnirea intre pitici.

Mara e la fel cu tusa care de acuma cred ca e prietena noastra ca numai scapam de ea.Iar eu astept soarele pe strada mea,sau mai bine ma duc sa fac un dus cu apa rece si poate imi vine cheful de viata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Carmen ai folosit lichioara si nu te-a durut stomacul?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hopes, multumesc, sanatate lui Edi si post usor.

Marilena, imi pare rau pentru Mara, sper sa iasa soarele si pe strada voastra. Daca nu, stam impreuna la umbra.
edit: nu, n-am avut probleme cu stomacul.

Claudia, toata ziulica calci, .

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Hopes multa sanatate lui Edi.

Da Carmen ne facem clubul fetelor la umbra.Poate mai vin si alte fete cu noi.

Sincer va zic ma simt lipsita de putere,imi trimite mama pachet si nu ma bucur deloc,deja ma invart intr-un cerc vicios.Tzuni zi-mi ce zice la horoscop poate ma mai trezeste un pic.

Anda daca nu iti cer si tie sfat ce as putea face,plus ca am niste ganduri care deja ma sperie pe mine .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

revin cu completari

GUsta
un sa-ti revina voia buna. Trebuie sa-ti revii pentru Mara.

Delia felicitari si multi ani fericiti. Cum sarbatoriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumuselelor,
Am vazut ca ma chemati la cafea si la povesti (Carmen, Claudia, Marilena ) si am intrat sa va zic ca intru mai tarziu ca am multe de povestit. Acus am de terminat ceva rapoarte si de dat de lucru la oameni. Cam in 2 ore revin.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Carmen, sanatate baietilor!
La febra mare ii dau Oanei 1/2 de fiola de algocalmin( asa m-a sfatuit medicul)si ii scade imediat.

Trebuie sa inchid ca s-a mai trezit unul ca vrea ceva........

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

Delia, felicitari! La multi ani inainte!

Pupici si multa snatate puiutilor bolnaviori!

Nastad, felicitari ptr carnet! Ai masina ta proprie si personala, sau o imparti cu sotul?

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Hai c-am venit iar la voi!
Nu mai calc ca am schimbat patul intre timp si am scos lenjeria de pat la aerisit in balcon pe masa de calcat!!!
Carmen, pai am cam tot timpul cate ceva de calcat, ca spal ft des, insa acum n-am multe! si cum curat cat de cat e, iar mancare am de ieri...iaca am venit la a doua cafea!
Anda, te astept ...
Marilena, hai ia aici un de la mine si sa iti revii repede! e astenie, bat-o vina! iar cu tusea asta pacatoasa intotdeauna dureaza pana isi ia zborul spre altii!
Anky, faci bagaje? of, ce bine de voi!!!
de la mami dulce nici un semn?

Mergi la inceput