Ce marca de cereale ?

Ce marca de cereale ? | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
Sint in Montreal si am un fiu de 14 saptamini si fac 'piata' pentru a vedea ce cereale de orez sa-i cumpar pentru atunci cind va fi cazul. Marcile pe care le-am vazut sint Nestle, Milupa si Heinz. Care sint mai bune dupa experienta voastra ? Daca voi varia marcile e vreo problema ?

Adina si bebe Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Noi folosim Cheerios...si ne plac tare mult...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabella spune:

Lui Angelo i-au placut cel mai mult "Heinz" iar "Milupa"i-am dat pe la 1an si vreo 5 luni;"Nestle"nu i-au placut.

arabella & angelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Noi papam Nestle si Gerber, le mai variem in functie de fructele pe care le contin... Nu cred ca are vreo importanta daca ii dai bb-ului de mai multe feluri - incearca sa vezi care ii plac lui mai mult. Emi papa mai multe cereale la inceput, dar acum ii dau doar seara la culcare (sau cel putin incerc) o lingurita si jumatate la biberonul de lapte, pentru ca a luat prea mult in greutate luna trecuta. Cerealele astea cam umfla... daca bb creste bine si fara, nu e neaparat sa i le dai. Cele de la culcare sunt totusi bune ca doarme mai mult dupa - ii tin mai mult de foame.
Si iti mai vand un pont... de obicei i le amestec cu ceva fruct (mar, piersica, banana) ca sunt mai bune (nu mai sunt asa de fainoase) si mai usor de papat pentru bb.
Pofta buna,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

io i-am dat milupa si gerber. gerber-ul ii place mai mult. organice nu gasesti? ca-s mai bune...

pupici.

mona si bb andrei (7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Baiatul meu papa cereale de la Milupa

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Agata a mincat de la Milupa pina la un an si ceva si in tara si dupa ce am venit in Montreal. Dupa parerea mea sint mai bune pentru primul an pentru ca nu au zahar. La inceput i-am dat de orez, simple, dupa 10 luni a papat din toate cerealele si cu toate fructele (le mai adaugam si eu piure de fruct proaspat, mai ales mar si banana). Apoi le-am descoperit pe cele de la Heinz, care i-au placut foarte mult si din care mincam si acum la doi ani. Dar ii iau si cite o cutie de la raionul „organice“, sint mai bune la gust si categoric mult mai sanatoase. Uita-te si pe acolo, nu stiu ce au pentru bebelusi pentru ca eu ma uit numai dupa cele pentru copii de peste doi ani (gasesti in Metro, Loblaw, Provigo).

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna !
Merci pentru raspunsuri, eu am o mostra de la Nestlé de cereale cu orez, si o cutie de cereale de orz de la Milupa. Momentan nu i-am dat deloc caci inca nu are patru luni si nu vreau sa fortez lucrurile, chit ca ma bea lapte noaptea (o singura data). Pe mine ma ajuta acest lucru, caci am sinii plini noaptea si daca-l hranesc "full time" nici ciclul nu-mi vine :))
Asa ca voi folosi prima data mostra si voi vedea cum reactioneaza apoi voi introduce si alt tip de cereala. Momentan nu le amestec cu fructe deoarece acest lucru nu e recomandat la virsta asta, astept pina la 6 luni pentru a introduce fructele, insa legume voi introduce mai devreme.

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Buna,

eui-am dat Mariei mult timp cereale Nestle.
Acum mananca hero's.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinutza spune:

Milupa, 7 Corns, fara adaos de zahar. Cele cu fructe nu i le-am dat, am preferat sa-i dau piure de fructe proaspat, sau sa pun fructele in branza de vaci si iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Edy al meu prefera tot Milupa dar vezi si tu ,incearca-le pe toate si vezi care-i plac bebelui tau.

irinaP

Mergi la inceput