Ajutor ! - copiii nostri merita sa fie respectati
Raspunsuri - Pagina 4
maria_bunica spune:
Am semnat si eu!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
asi spune:
Va multuim ca sunteti alaturi de noi si ne ajutati sa ne crestem copii in liniste.
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
DianaR spune:
Semnat! Am trimis la toti contactii mei de mess si pe mail. Mult succes!!!!
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
asi spune:
Claudia destinatarul petitiei este ORA(oficiul roman pentru adoptii) nu forumul adoptii, te rog sa modifici.
Daria chiar ar fi perfect sa va intalniti sa semnati pe viu petitia si sa o trimiteti la ORA.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
simona dragusin spune:
ASI din pacate nu cred ca mai poate fi modificata .Cel putin asa suna conditiile site-ului respectiv...
Dar Claudia poate trimite un mail administratorilor site-ului,poate vor fi ingaduitori.
Si cred ca ar trebui adresata Guvernului si ORA
claudia72 spune:
Buna ,
Am vazut si eu ca este pt. forum adoptii, o sa incer sa o schimb, dar nu stiu cum .
Claudia
simona dragusin spune:
Claudia daca deschizi pagina cu petitia,in stanga scrie "contact"
De acolo poti trimite mail administratorilor site-ului
ruxandra_sb spune:
Am semnat si trimis mai departe. Si continui.
O sugestie: puneti link-ul la petitia on-line si pe prima pagina, in deschiderea subiectului.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
claudia72 spune:
Am trimis acum o cerere la administratorul site-ului sa schimbe destinatarul si astept sa ma contacteze.