Buna!!!
Va rog care dintre voi stiti sa-mi spuneti si mie de unde pot sa-mi cumpar posete Longchamp
La noi in tara nu au magazin, de aceea va intreb pe voi poate stiti alte posibilitati.
ma bazez pe ajutorul vostru si va astept cu vesti
merci
Pai din Rusia, ca aici au mai multe magazine
Nu stiu daca se pot comanda online de pe vreun site, dar daca te ajuta cu ceva sa stii ca pe toate aeroporturile din Europa cel putin, am vazut la duty free standuri unde se vindeau produse Longchamp.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.
merci tare crisu79 dar pana ajung in rusia la tine sau in aeroport se duce vara si posetele mele care le doresc i-si pierd utilitatea
am 2 posete de la ei aduse din belgia dar prietena mea care mi le trimitea venit in romania
asa ca merci oricum si mai astept
Pe siteul lor au si un shop on line insa nu stiu daca livreaza si in Romania si in plus doar anumite produse disponibile, nu toata colectia.
http://www.longchamp.com/fr/collections-11.html
In Europa astea sunt tarile in care au magazine:
> Austria > Belgium > Denmark > Finland
> Spain > Sweden > Switzerland > UK
> France > Germany > Greece > Ireland
> Italy > Luxembourg > Netherlands > Portugal
am o prietena in Franta innebunita dupa posetele Longchamp, daca te intereseaza vreun model pot lua legatura cu ea si`mi trimite aici
PENTRU KARMABEBI
MERCI DE AJUTOR
SI DA, VREAU SA MA AJUTI DACA POTI CU PRIETENA TA DIN FRANTA
SPUNE-MI TU CUM FACEM
MERCI
TE ASTEPT CU VESTI
andrusca79, scuze nu am vazut postul tau, am eu o geanta de vanzare de la longchamp, daca nu`ti place, te uiti pe site la ei imi spui ce doresti si iau legatura cu prietena mea, geanta pe care o am tot de la ea e trimisa
sau imi trimiti un PM si vorbim acolo