Bucurii de sept-oct 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
Monique_new spune:
lakioanain spital i-a bagat doar o singura perfuzie de hidratare si dupa Hidrasec, debridat si gentamicina oral 0.5 ml la 6 ore. Asta a fost tratamentul dar a fost foarte eficient + regim alimentar.Adica in 24 de ore a avut kk normal aproape. In afara de hidrasec le-am luat si acasa inca 3 zile ce ti-am spus mai sus. Lapte Nan fara lactoza i-am luat si eu dar nu a vrut nici macar sa-l guste.
alexutza_26 burticoasa
bafta la eco.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
Mephala, multumesc! 
Roxana, Lexi nu mai este in Romania, s-au mutat, stau in Trier, in Germania. O las pe ea sa spuna mai multe.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
'seara
off topic: am probleme cu adresa de e-mail de pe yahoo si mess !!! aveti si voi probleme ???
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
mephala30 spune:
Lilina, si io am probleme...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim, 
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
'seara
off topic: am probleme cu adresa de e-mail de pe yahoo si mess !!! aveti si voi probleme ???
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Io n-am bre pb...vad ca mere bine
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Sandra-plimbareata
...mare duduca esti...acum ai pleca la Ploiesti?!
Ti-am vazut pozele ...sunt fff reusite si frumoase....de Gargarita nu mai spun...iar Matty e mortal
. Mi-au placut mult cateva de la munte -cele cu voi 2 in pat unde va rasfatati si va pupaceati amandoua
. Si cele din parc cu florile, cu Matty, mai este una cu Ruxa avand mainile ridicate si m-a pufnit rasul gandindu-ma la Lilina si Mephala cu melodia lor
, si aia in care parca papa corcoduse din pom
...ce mai...ff reusite ipostazele in care le-ai facut.
Roxana offf...O confunzi pe Lexi...nu statea in Titan ci in afara Bucurestiului...
Sybille La multi si fericiti ani alaturi de familia ta
. Mai e putin si incepem galeriile pt tine si Roxana. Ai grija cu mutatul sa nu te obosesti prea tare...pune biciul pe altii![]()
Princess tu unde esti?
Tanima?
Eloise...rebelul Vladut este ...o figura...doar in somn cred ca este linistit nu-i asa?
...in rest argint viu pare...
Xandrutza...pai eu scriam biletul nu sotul...
Mamilili...ohooo pai v-ati scos inseamna...Voi si cu sotul Ramonei ![]()
.
Ramo dar tu nu mai spui nimik de printzesuca ta zambareata? Cum mai danseaza ea?![]()
Skumpiko
...desiguuurrrrr
Itzy-Bitzy
cu
MamiLili spune:

Lilino, nici eu n-am probleme dar am avut nu demult. Le-am dat de capat selectand yahoo mail classic nu stiu cum...iar apoi a mers iar bine.
itzy-bitzy spune:
Cris...eu nu mai fac niciun pronostic...s-a dus si hihihi si hahaha si hohoho...Zic doar ca te va apuca noaptea...ce-ar fi sa fie in noapte asta? ![]()
Xandrutza sanatate si tie atunci...doftoriceste-te bine
Gety voi cum sunteti?
Lakioana...bine ca sunteti pe drumul cel bun...
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Beatrix iti dau cuv. meu ca ieri dimi ma gandeam la tine in drum spre serviciu...nush de ce...nu ma intreba...mi-ai venit in minte tu cu eprubetele tale ![]()
Mirabela dar ai vb cu dr lui? nu il vede? Da ar fi o idee buna sa fie povestile sarcinilor pe prima pagina...intr-un timp parc aerau...pe la inceputuri...a lui Pufy si nu mai stiu...Poate asa ma mobilizez si eu sa o scriu...
Lexi
incotro o luati...prima excursie adik...?
Va pup . Pe maine

Itzy-Bitzy
cu
beatrix spune:
Flori pentru voi! 
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!