Bucurii de sept-oct 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Flavia, Gety, sanatate la bucurii!

Lilina, felicitari pt Vladutz vorbaret! felicitari si pt celelalte bucurii vorbarete si nazbatioase!

Cristina, cred ca ma legam de pat la spital si-i zicea doctorului sa faca ceva s-o scoata pe Dariutza. Ma vad in stare sa fac asa cu Victorasul.

Fetelor, va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine si la sotul meu. Azi i-au scos tampoanele pe care le lasasera in nas la operatie si, in afara de faptul ca inca ii mai curge sange, macar nu mai are dureri de capt, urechi si gat.e clar ca merge spre bine.

In schimb, eu am fost azi la cativa centimetri de moarte!!! Sa va povestesc. Am plecat cu masina (eu conduc) si cu Daria in spate in scaunul ei, sa merg la Tudor la spital. Pe una dintre stradutzele dintre blocuri, una principala, libera la 9 dimineata sambata, prinsesem deja 50km/ h. fetelor si iese unul cu un escavator din ala cu o cuva mare ridicata in fata de pe o straduta di stanga mea, cu o viteza uimitoare, fara sa se asigure, exact cu cuva aia in fata mea. Claxonez puternic, pun frana, pune si el frana si se opreste cu cuva aia zimtata deasupra capotei mele. Credeti-ma ca am crezut ca mor. Deja ma gandeam ca asta a fost tot visul meu cu 2 copii si familie fericita. am scapat miraculos. nenorocitul naibii dadea din maini ca-i pare rau, dar a tulit-o repede, ca unul dintr-o masina din spatele meu se daduse jos sa se certe cu escavatoristul. va dati seama ca am oprit pe dreapta si mi-a luat ceva timp sa-mi revin din soc. si cand am ajuns la spital la tudor dpa 45 min tot mai tremuram. noroc ca nu m-am atins cu burta prea tare de volan, ca sigur victoras nu a patit nimic. doar ca m-am speriat foarte tare si asta sigur a avut impact si asupra lui. Dariutza era bine in spate, ea n-a realizat pericolul.

stiam ca mai am cateva raspunsuri de dat unor fete, dar, acum ca am rememorat prin ce-am trecut, nu ma mai pot concentra. va pup si va urez weekend placut.

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica


Apropo de faze haioase, eram cu Dudu cocotati pe un topogan; un baietel de vreo 5-6 ani ma intreba" Al dvs. este copilul?". Ii raspund "Da, dar de ce intrebi?". "Pai... este cam negru!" raspunde el. M-a lasat masca, abia am reusit sa mai adaug ceva de genul "Seamana cu tatal lui".







Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy


Adriana...vaaai si mie ce-mi place de Dudu asa brunetel...oaches asa...eu am o slabiciune pt bruneti ...ca de-aia mi-am luat si sot asa...






si eu, si eu


Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Vai, Roxana, bine ca n-ai patit nimic! Cred ca ai tras o sperietura groaznica. Se pare ca DD a avut grija sa nu patiti nimic.

Microbu, astept si eu sa vad ce pat i-ai cumparat ca ma bate gandul sa-i iau si eu ceva pat mai marisor, cu protectie sa nu cada jos, biensur.

Roxana mananca singura de vreo 2-3 saptamani si, spre surprinderea mea mananca chiar bine, fara sa dea prea mult pe ea. Supele nu vor sa stea in lingurita prea bine dar suntem in curs de specializare






Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxana, Slava Domnului ca n-ati patit nimic!

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:



Senzational! Everestul nu-i cel mai mare varf de pe planeta, au aparut doua noi piscuri care l-au intrecut: TBW si TBI. Specialistii spun ca sunt formate din roci numite "rufe", azi pot fi vizualizate la mine acasa.

* TBW = to be washed
* TBI = to be ironed

Revin cand oi putea...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mie-mi place de MamiLili ca ne tine "creerii" in functiune.

A scris intr-o zi intr-un mesaj "BTW", dar am descifrat de unde veneau intialele.

Acum TBW si TBI...
Eu urasc TBI-ul si ma fofilez cat pot de mult cand isi face aparitia.

Roxana01, patanie nefericita. Bine ca s-a terminat!



Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Lili, contrar colectziei de compatimiri de genul, "vai saraca, mama de gemeni", vreau sa-ti spun ca eu n-am mai calcat o haina de exact un an jumate . Na, viel Spaß! acum de spalat, da-le-ncolo, deschizi usitza, bagi Everestul, deschizi usitza, scotzi Everestul.
Oricum tare faza cu initzialele!
Hai incearca sa scrii un mesaj compus doar din initziale, sa vedem care-l descifreaza mai intai.

Roxana, m-au trecut apele cand ti-am citit patzania, erau D-zeu cu ochii fix pe voi in secunda aia!

Cristina, pupe-o mama de Dariutza cuminte, cum sta ea acolo chitic si nu indrazneste sa te deranjeze.

Si eu , si eu , tot brunet cu ochi negri am vrut, pan' la urma m-am aranjat c-un blond cu ochi albastri , dar cand ma uit la Fabi, nu regret delooooc....

Weekend fain fetelor, am taiat-o la o portzie de cartofi cu mujdei, pfui ce ma molipsii si eu!


Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lili, ai fost haioasa, .

noua ne da tarcoale o raceala, Iustin mi-a facut febra, , probabil urmeaza si Teodor...

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Seara buna fetele

Am fost azi la echo, bebedoi e ok, are 6 sapt si 2 zile, e fixat bine....dar exista o problema...si daca stiti ceva, cumva....eu oricum de cand am venit de la dr numai asta tot citesc pe net, deja disper

Poate copilul avea eventuale malformatii daca am ramas la doar 2 luni de la oprirea anticonceptionalelor???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput