Klubul ardelenilor
Raspunsuri - Pagina 6
Victoria spune:
Poi, ce sa mai ashteptam? Fixam o intalnire undeva, o barfa, o saga, o sezatoare.....
Aud?
V.
Laura Takacs spune:
Victoria draga, pt voi din tara e usor, dar io is si gravida si mii de km departe. La anu' vin si daca mai "iegzistam" pe forumul asta, apoi musai sa va si cunosc.
pnana_ro spune:
As vrea si eu sa ma intalnesc cu toate muresencele dar intr-adevar departarea e tare mare.Poate ca pana la urma o sa ne cunoastem noi cumva.
As vrea in schimb sa ma intalnesc cu toate romancele care sunt acum in Franta,deoarece tara asta e oribila si stearsa si ma simt ca o straina pe aici.Nu imi gasesc nicicum locul si fac multe eforturi ca sa stau pe aici si sa reusesc sa imi pastrez familia unita.
Ce penibila e viata asta!Cum te desperte de toti cei dragi(prea repede cateodata)si de toate locurile care iti dau bucurii si satisfactii!!!!!!
Laura Takacs spune:
Poate voi in Franta sa aveti mai mult noroc, da' noi pe aici, cam greu. Doar Dya e aproape de mine, in acelasi "judet", da' in rest n-am mai dat de nici una (de pe forum). ASa-i cu stramutatul pe alte meleaguri, nu te simti niciodata ca acasa. Uite io is aici de 18 ani, si zau daca nu-mi vine cateodata sa io iau peste balta incolo.
Marox spune:
Buna fetelor (sau mai degraba servus :-)),
Eu sint nascuta in Bucuresti, dar am fost crescuta de bunici la Tg Mures pina la 5 ani. Pt mine Tg Mures-ul e sinonim cu "jocul de-a vacanta", toate vacantele, chiar daca nu intotdeauna integral le-am petrecut acolo. Am avut o copilarie superba, bunicii locuiesc un cartier minunat (22 Decembrie-pentru cunoscatori) si am avut o gasca fenomenala de prieteni.
Ca sa vedeti ce mica e lumea, acum citeva saptamini, aici, in Franta, in casa unei rude am cunoscut un doctor din Tg Mures, venise dintr-un alt oras cu un prieten ucrainean . Culmea este ca tipul a fost coleg cu matusa mea !
andreea-ana spune:
servus fetelor si eu sant din Brasov, sotul din Sebes, acum din pacate departe de casa
Andreea si bb Anais
Victoria spune:
Ardeleanca bucuresteanca, subscriu la intalnire, da hai s-o facem pe bune, ca si la aspirante ne-am mocait pana... nu ne-am mai intalnit... e drept, e si lumea in concediu....
V.
nadina spune:
quote:
Originally posted by Dana P
Pentru Nadina
in timp ce tu cred ca sciia-i mesajul, eu ma trageam cu ochiul la albumul tau ca tare imi pareai cunoscuta si nu reuseam sa asociez numele cu imaginea. Si am gasit si poza cu iuliacm, , pai fetelor noi ne cunoastem de la liceu (mate-fiz), eu sunt ceva mai mare dar iulia (cred ca si tu ) sunte-ti din generatia sore-i mele (nicoleta pop). Va stiu pe amandoua. Cu iulia m-am intalnit acum cativa ani, pe langa IOR (pe acolo stau), dar nu avea bb atunci.
Ma bucur ca v-am gasit.
Sa-ti traiasca frumusetea, e dulce tare (ca toate fetele din vale).
Na ca am emotii. Ma duc sa caut poze si de-ale bb-ului iuliei.
Da de la mate-fizica fi-mi-ar capu de ras!! Daca mai spun ca am facut si infrmatica si nu stiu despre calcyulator decat cum sa il bag in priza, probabil ca o sa va spargeti de ras.
Iulia e mai tinerica decat mine si a fost mai harnicuta, are ditai voinicul.
Numele Nicoleta Pop imi spune ceva,dar m-am senilizat, nu stiu ce imi spune :)))
Pupi.
P.S. Poate ne intalnim, asa ca intre ortaci.
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)