MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Nu ma uita si pe mineeeeeeeeee..........PREZENTA!

Andaniiimi place de tine asa...si nu cazuta in freza.

Eleputem sti ce ai de esti suparata...ca poate gasim vreo solutie...si nu ne zice pt ca esi grasa.Deci ce te supara de mananci ca sa-ti ridici moralul?!

Eu intru la joc, avantul mi l-am luat asa ca sunt pe val.

Revin mai tarziu cu meniul.

Hai la lupta cea mare, ca tot a fost 1 mai acusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

In alta ordine de idei..ca nu citisem pag 18, sa nu va mai prind cu idei din astea de bomboane...stttttttt....

Canne, bine ai venit, sa te vedem aici activa zi de zi si o sa vezi ca nu-ti vine sa crezi cum se duc daca esti cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by melany72

Nu ma uita si pe mineeeeeeeeee..........PREZENTA!

Andaniiimi place de tine asa...si nu cazuta in freza.

Eleputem sti ce ai de esti suparata...ca poate gasim vreo solutie...si nu ne zice pt ca esi grasa.Deci ce te supara de mananci ca sa-ti ridici moralul?!

Eu intru la joc, avantul mi l-am luat asa ca sunt pe val.

Revin mai tarziu cu meniul.

Hai la lupta cea mare, ca tot a fost 1 mai acusica.

Nu am zis ca sunt grasa, vorba sotului sunt "numai buna" (nu l-am intrebat buna de ce). Dar eu iubesc slabanoagele. Sunt constienta ca nu mi-ar mai sta bine ca ele acuma..dar macar un 60. In fine..suparata nu sunt dar zilnic am nevoie de dulciuri . Plus ca sunt meteodependenta...si aici e o vreme de o saptamana...de ori numeri banii..ori cealalta varianta ....
Daca v-am ametit ziceti-mi si iau o pauza.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ele tu ai 1.70, deci la 60 kg esti deja cu greutate de miss nu esti grasa deloc, ia pune poze in intregime sa te vedem , ai numai poza cu freza

o sa pun si eu pozele inapoi ... nu prea am chef, mi-e ciuda ca mi le-a sters cineva pentru cine le-a sters

PREZENTA

andanii - prezenta
canne - prezenta
mirelou - prezenta
ele - prezenta
coolutz - prezenta
ellinia -prezenta
anca - prezenta
melany - prezenta

uau ce multe suntem deja pe lista

HELLO
sanse
acusor
cafera
dianarus
ralu
carstea
anne mary
bee
zambilic
miniuta
?????????????????????????????????? FACETI PREZENTA ????

E VALABIL SI PENTRU FETELE DIN LISTA IN PAUZA , POATE VA GANDITI SI REVENITI DINOU ?????

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Iaca o poza noua aici http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Noi/?action=view¤t=DSCN4615.jpg
Si mai era asta in album http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Noi/?action=view¤t=DSCN3003.jpg
Pe 4shared nu ma prind cum pot sa-mi pun poze.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor, Hristos a Inviat!

Andanii, si eu sunt pe-aici, nu am renuntat la Monti... am 73 kg... si deci am slabit 10 kg... am inceput pe 23 Iulie 2007 :) (nu cum scris in tabel, nu-stiu-cat Ianuarie) :P

Va urmaresc aproape zilnic, doar ca imi lipseste cheful pentru a scrie :( sorry pt. asta.

Daca crezi ca poti sa ma pui in lista, as fi bucuroasa.

Am sa fac si eu poze noi si am sa le pun pe site.

Pupici, o dupa amiaza linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Multumesc fetelor de primirea calduroasa.
Am sa fiu prezenta in fiecare zi.
Si daca voi lipsi am sa anunt inainte lipsa mea,ca sastiti pe unde sunt.
andanii nu ma supar ma pui in listuta cand ai tu timp.
Apropo de dulciuri si eu sunt o mare amatorare de ele,dar am perioade in care nu pun gura deloc pe ele si perioade in care as manca numai ciocolata toata ziua.Am vazut ca putem manca cioco amaruie cu 60% cacao,deci cand o sa am pofte deastea o sa bag 2 cuburi si gata.
Apropo este voie sa mancam si dulceata ?
Nu de alta,ca tocmai am primit de la nasa mea un borcanel mititel de dulceata de fragute .

Sunt pe aici pup fetele primitoare.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

ELE ti-am mai spus eu si vorba sotului tau ... esti numa buna da las ca trebe sa mai dai jos , nu de alta da daca esti slaba precum vrei tu o sa ne parasesti NU? ca si toate care au slabit si au plecat in loc sa stea pe aici si sa ne sustina si pe noi ....asa ar fi frumos sa nu plecam si sa ramanem sa ajutam sa sustinem alte fete noi ... la fel cum am fost noi odata si ne-a placut sa fim indrumate, ajutate si incurajate , cam incoerenta expriare da intelegeti voi nu?

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

PREZENTA

andanii - prezenta
canne - prezenta
mirelou - prezenta
ele - prezenta
coolutz - prezenta
ellinia -prezenta
anca - prezenta
melany - prezenta
mariana - prezenta

uau ce multe suntem deja pe lista

HELLO
sanse
acusor
cafera
dianarus
ralu
carstea
anne mary
bee
zambilic
miniuta
?????????????????????????????????? FACETI PREZENTA ????

E VALABIL SI PENTRU FETELE DIN LISTA IN PAUZA , POATE VA GANDITI SI REVENITI DINOU ?????

canne duceata doar cu fructoza facuta , daca e cu zahar nu prea e monti

sanse ce faci ??? azi umblii???
acusorule curaj dupa sarbatori

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput

Andani eu fara net cred ca as muri deci o sa fiu cred ca restul vietei mele "pe aici" . Dar am si eu perioadele mele in care scriu mult si altele in care fac ca Mariana ca tot a aparut. Si dupa cum vezi eu nu bat cu meniul zilnic. E prea monoton. Asa ca eu sunt sefa offtopicului. Sper sa nu deranjez pe nimeni totusi.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput