Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 17
prisi spune:
buna seara
am aparut si eu la apelul de seara
intai trebuie sa-l felicit pe Andreiutzu pentru progresele facute, ce dulce e , Nana o pt o mamica fericita
multumim fetelor pentru aprecieri
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
La multi ani! sarbatoritilor de azi
asa acum sa ma laud si eu , am casa bec, nu a ramas locusor neverificat , sunt rupta , da sunt happy , am avut ajutor azi pe mamaie, a stat cu Miru vreo 4 ore, apoi am avut un ajutor de nadejde care a stat in usa la baie in scoica si a chiuit cat a putut , mi-a facut galerie , dar a obosit tare, i-am facut baie pe la 8 jumate la 9 deja facea nani
azi m-am luat cu treaba si am uitat sa mai dau papa la copil , mama denaturata si la un moment dat a inceput sa tipe rau , nu o mai multumea nimik, am adus papa si imediat a tacut si a papat cu o pofta aproape tot, deschidea imediat gurita, cred ca avea o foameeee mititica
Maria naspa faza cu covorul zburator, da asa te innoiesti si tu de iepuras
poze
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
fetelor urgent ce ati simtit in momentul inceperii travaliului e nasa mea la mine si tb sa nasca de o sapt si o doARe burta. HELP
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
o doare doar burta sau are contractii?ceva scurgeri?daca da,atunci e bine sa mearga la un control la spital!
sa aibe nastere usoara,bebelush sanatos si mancacios
Doamne,mi s-a facut pielea de gaina...mai vreau un bebe sa trec prin emotiile alea inca o data
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
prisi spune:
Rodica yami yami da ce de bunatati faci tu acolo si ce frumos doarme Darius in leagan, super fain ca ai bucatarie asa mare, eu am o chichineata pe care am tapetat-o cu dulapuri , da eu nu-mi pierd foarte mult timp pe acolo
poze
cecilia L spune:
Daca tot s-a vorbit de votat pozici pe aici si v-au mai ramas ceva puncte, ce ziceti ne votati si pe noi???????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Prisi, mami harnicuta si ajutorul ei.
M-am uitat la pozele Mirunei....zau ca vreau si eu o fetita
poze
cecilia L spune:
Unde este schimbul trei.........aaaa pardon incepe la 23eeeeeeeu nu mai rezist pana atunci,mai ales ca sunt singurica..........
Noapte buna
poze
betty78 spune:
Bikmaria scumpo, esti o draguta...iti multumim din suflet.
Tomasa si eu sper sa ii treaca cat mai repede si sa scap de toate problemele....azi chiar a papat foarte bine, asa ca sunt f multumita...
Cecilia pup si merci frumos...mie mi-a dat Genticol, iar de la farmacie mi-au dat gentamicin sulphate solutie..ma mir cum ai timp de curatenie...eu nu am timp sa respir...
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Daca tot s-a vorbit de votat pozici pe aici si v-au mai ramas ceva puncte, ce ziceti ne votati si pe noi???????
poze
e dulcel foc...sa iti traiasca mancaciosul
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario