Piticodromul de Sept - Oct 2005 (204)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Deniss, daca tu te-ai mai linistit dupa cateva zile, iti dai seama ce linistita sunt eu dupa 2 ani? Abia astept sa vina toamna sa-l dau si pe Calin la gradinita . Si drept sa spun nici la Matei n-am avut vre-o grija. L-am dus si am plecat la servici, iar pe la 5 dupamasa s-a dus bunicul sa-l ia.

Pe Matei (5 ani) daca-l intreb ce-a facut la gradinita imi zice standard "bine". Daca-l intreb ce a mancat se gandeste mult si poate am norocul sa-si aminteasca...daca nu "ciorbita si o mancare". Iar poeziile le aflu abia la serbare. El e foarte interesat de ce face in clipa respectiva, eventual de ce va urma. Tot ce e la trecut - nu prea mai conteaza pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ziua 3. Un rahat mare! L-am lasat plangand si m-au sunat pe la 10 ca e obosit, ca nu vrea nimic. Da, se trezise de la 5.30. L-am luat si asta a fost. Pe drum imi explica ca e "foarte obosit si mai aveam un pic si adormeam la gradinita". Sunt mai linistita decat ieri pt ca nu era trist, o place pe educatoare, am vazut cu ochii mei. Sper sa fie un fel de varf azi ca pe mine balamalele nu ma tin mult. Se misca altfel prin gradinita, se ducea sigur pe el sa-si ia lucrurile, nu mai e asa temator, de-asta sunt cumva mai optimista. I-a spus educatoarei la plecare: maine sigur va fi mai bine dar azi m-am trezit tare devreme. haha

Anya, te admir pt siguranta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

mie imi place de Dinu. E tare! Si deja nu mai zice ca nu vrea la gradinita, zice ca maine va fi mai bine. Ce poti sa ceri mai mult?

Anya

Deni, mai astept si de la tine relatari despre evolutia la gradi. Si in curand si de la Irina ... fac dosar.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, pt tine scriu acum, are mare importanta ora de trezire, ii apuca oboseala cand ar trebui sa fie mai activi. Nu stiu ce-i de facut. mai toti copiii de pe acolo se trezesc greu, trag parintii de ei pe la 8, ei pe la 9-10 functioneaza maxim. Noi pana incepem, oho cata activitate avem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Stiu, Antonia. Cum ziceam, daca afli reteta da-o si la mine . Pai eu pana plec la munca sunt deja obosita, nu mai am chef de nimic, imi vine sa trag pe dreapta si sa dorm. Zici ca doarme doar asa, ca sa-mi faca mie un hatar, dimineata deschide ochii si zice 'gata, m-am trezit, acum ne jucam' si e glont la joaca. El rezista pana pe la 2, indiferent la cat se trezeste, dar in conditiile in care nu are parte de activitati de gradi.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ma bag in vorba cu somnul pt ca am facut un research despre asta recent. La varsta asta copilasii nostri dragi ar trebui sa doarma cam 13 ore din 24...11 noaptea si 2 ziua. Asta e minim. pai Milan dormea de la 11 la 6...adica 7 ore noaptea si max 3 ziua...in total 10!!!!!
Am citit pe site la babycenter.com unde expun tot ce vrei si nu vrei sa stii despre problema somnului...dupa ce am citit multe articole si mesaje ale parintilor, solutia care mi s-a parut mie potrivita pt noi a fost reducerea somnului de zi la doar o ora...e destul de greu pt ca pauza mea e mult mai scurtadar e mai bine seara. acum el se culca cam pe la 10 si ceva si se scoala la 8...tot nu ies orele la numar, dar e mai omeneste asa....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

De miine plec in team-building, asa ca o sa citesc abia duminica ce-a mai facut Dinu la gradi. Antonia, e foarte bine, Mirunei i-a luat o luna jumatate sa se integreze complet la gradi, dar nu am renuntat.

Noi pe Miruna abia o trezim la 8 (de obicei), iar seara adoarme pe la 10 si un pic; ziua nu stiu cit doarme la gradi, estimez cam 1.5h. Deci ies 11 ore de somn.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Si eu trag de ai mei dimineata la 7 sa ii trezesc, seara incerc sa nu ii tin mai tarziu de 8-8.30...ca un facut insa, in weekend la 7 dimineata sunt trezi amandoi fara nici un efort, iar in timpul saptamanii andrei doarme lemn cand ma duc sa il trezesc....

Per ansamblu, daca dorm de la 8 seara la 7 dimineata sunt 11 ore, in timpul zilei Andrei ciupeste o ora o ora jumatate maxim de somn, iar Ana intre o ora jumate si trei ore (daca prinde doua reprize de somn)...deci cat de cat si-ar face numarul de ore de somn.

V-am pupat pe toate, o noapte linistita.

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006). www.flickr.com/photos/9447214@N08/2264661563/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Oooo, lume nouaaa!
Dana, ce mai face Antoine?
Ioana, dixtractie placutaaa!
Tonnia, !!!
Ana mea doarme de la 11 juma aprox. (eu o pun in pat pe la 10 jumate si o ora fixeaza peretii) pana la 8 juma dimineatza. Iar dup-amiaza doarme 2-3 ore, in general 3. Cam 12 ore, suntem in grafic.


Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput