pampers newborn

pampers newborn | Autor: ariadnne

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor !
As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Nu reusesc sa gasesc niciunde Pampers pentru nou-nascuti (newborn).
E drept ca la Bucuresti nu am reusit sa ajung. Eu sunt din Deva si pe aici nu am gasit. Am fost chiar si la Timisoara , dar nu am avut mai mult noroc.
V-as ruga daca stiti cumva unde se gaseste si un pret aproximativ.
Eu mai am putin pana nasc si as fi avut nevoie de un pachet de Pampers newborn.
Deci , in concluzie , as vrea sa va rog daca se poate sa cumparati voi unul si sa mi-l trimiteti prin posta cu plata ramburs.
Eu ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii august.
Daca ma puteti ajuta va rog sa imi trimiteti un e-mail , in care sa precizati si pretul , iar eu va voi trimite tot prin e-mail adresa mea.
Va multumesc mult.
Pupici !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haha21 spune:

draga mea! la noi in oradea sunt . avand in vedere ca suntem aproape de hungary, cred. daca vrei ma interesez cat costa si daca vrei iti trimit prin posta. te rog sa imi spui daca pot sa te ajut( daca nu cumva ti-au trimis deja din alta parte a ro.) .te tzik si nastere usoara. nu stiu cat costa pt ca noi vom avea 2 ani in august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Io am vazut in Metro , da' nu stiu cat costa , pentru ca , drept sa-ti spun , nu m-a interesat. Daca ai unul cat de cat aproape , ar trebui sa gasesti. Problema e ca plec la mare si revin in jur de 18 pe Forum , asa ca , daca nu e prea tarziu si nu se gaseste altcineva sa-ti trimita , ma ofer cu placere.
Oricum , te-as ruga sa anunti aici in caz ca se rezolva !
Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Ma mir ca nu ai gasit la Timisoara. Eu m-am intors de acolo acum o sapt. si stiu sigur ca am vazut in mai multe locuri. La farmacie ai incercat? Pretul este intr-adevar cam piparat, si aici sint scumpe si se duc cite 7-8 /zi, mai ales daca nu vrei sa-l tii pe bebe ud.
Mult noroc la nastere si succes cu bebe!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Se poate nici sa nu ai nevoie de ei. Numarul 2 incepe de la 3 kg, asa ca sunt sanse mari ca bb-ul sa treaca direct la pampers nr 2.

dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Si chiar daca nu are trei kg, sa stii ca la toate maternitatile au pampersi numai Mini (adica 2). Eu nu cred ca ar trebui sa te dai peste cap de pampersi. Sanatos sa fie bebe! Si mamica lui la fel!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu am cumparat de la Metro Pampers mini, sunt nr.2 intr-adevar, dar sunt buni de la 3 la 6 kg.Acuma si daca bebe are sub 3 kg, eu zic ca sunt buni.Un pachet de 40 buc. costa aprox.205 000 lei. Nu stiu alte preturi, dar precis sunt mai scumpi in magazinele din oras. Bebe al meu trebuie sa se nasca la inceput de septembrie si am cumparat deja 3 pachete.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

hello ! eu si bebe care s eva naste de azi intr-o saptamana suntem nou-veniti, asa ca in primul rand : bine v-am gasit " . eu i-am cumparat lui bebe pampers new born din bucuresti, de la supermarket-ul LA FOURMI din Piata Unirii . Sunt 28 de bucati, si coste 283.000 lei . Este singurul loc unde am gasit, si crede-ma ca am cautat indelung . DAca cineva doreste sa te ajute, si sa iti cumpere, sa mearga acolo, ca sigur gaseste . Asa cum am mai spus, noi ne pregatim sa venim pe lume, asa ca din pacate nu te pot ajuta personal . Bafta !!!

roxanica-mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sfia Geta spune:

Draga mea,
Sigur vei putea folosi cu succes pe cei mini. Fetita mea s-a nascut cu 3 4000g si acestia ii veneau numai bine;probabil de aceea nici nu prea se gasesc pentru ca sunt rar solicitati.
cred ca-ti faci prea multe probleme.
Nastere usoara si mai bine te intreb(daca nasti natural) ti-ai procurat trusa de anestezie epidurala? daca n-o ai si ai nevoie ma ofet voluntar sa alerg tot bucurestiul sa-ti caut una, pentru ca de asta char ai nevoie!
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu am vazut nr. 2 in Selgros, in Bv, unde 92 de bucati sunt 390.000 si au si 15 servetele. Asta ca pret informativ.
Si eu cred ca nr. 2 este potrivit pentru un nou nascut. Noi asa am folosit.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da' bb are mai putin de 3 kg? Cred ca Pampers nr 1 sunt mai degraba pentru prematuri...Noi am folosit nr 2 si erau excelenti...

Mergi la inceput