Cainii fara stapan

Raspunsuri - Pagina 53

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

As lua si acasa ursii , dar nu cred ca ar fi incantati de asa un trai.

Xio, poti incerca [] cu ceva mai mic si mai putin pretentios. Ia acasa o gaina de la o ferma de pasari. Este gaina in minus din dieta sanatoasa pe luna asta .
Luna viitoare mai ia o gaina si tine gainile astea doo prin casa/pe balcon pana mor de batranete.
Si mai du-te si la o ferma de porci, ia de acolo un porc din ala chinuit, du-l undeva la tara si plateste hrana lui pana moare de batranete.
Asta inseamna sa fii iubitor de animale. Nu sa iei apararea unor caini agresivi, carora le pot (sau chiar le sunt) victime copiii! Nu sa semnezi petitii pentru salvarea focilor din Canada!
Oh my, le facusi pe toate aicea, la tine in tara si nu poti acu' de grija focilor din Canada .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Denizel , ptui ce m-ai ghicit!
Exact asta imi doresc pe viitor : o ferma unde sa tin toate animalele pe care nu le mai vrea nimeni , toti mieii pe care ii vezi de Paste prin piete , toate gainile care sunt vandute in piete , toti puii de gaina/rata/gasca , taurii care sunt sortiti taierii , samd.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Iar s-a transformat un subiect foarte interesant intr-o polemica cu XIO Si ma miram de ce n-am mai intrat pe forum sa ma bag in discutii dar vad ca nu s-a schimbat nimic...
Pt cei care apara si iubesc cainii, nu ajunge sa le dati un os in spatele blocului, asigurati-le o curticica ingradita, o cusca si mancare, apa si afectiune. Asa nu i-ar lua ecarisajul si nu i-ar eutanasia. Plus ca se pot organiza niste "chete" ca sa strangeti bani sa-i sterilizati. Asta e cel mai important!
Pt cei muscati de caini sau goniti printre masini... Stiu cum e. Exact ca si d-na Xio eram buna prietena cu toti maidanezii, bine nu-i mangaiam ca am o fobie de microbii animalelor nevaccinate, dar ne intelegeam perfect. Asta pana sa se inceapa eutanasiada si sa se inraiasca toate patrupedele. Se aduna in haite si nu mai sunt prietenosi de cele mai multe ori. Oricat incerci cu cutzu-cutzu, nu merge. Asa ca...
Solutia poate ar trebui sa vina de la guvernanti dar ei nu au timp in campanie de prostii din astea. Am inteles ca se trimiteau in Germania pt adoptie din maidanezii gasiti pe strazi. Scandalul era ca multi... nu mai ajungeau sa fie adoptati deoarece erau sacrificati pt piele. Deci sunt diverse fete ale monedei, nu putem generaliza.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

denizel, tu cate gaini ai prin casa/balcon? sau tu nu esti iubitoare de animale? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Problema nu este cate gaini ia acasa cineva care accepta realitatea, adica faptul ca acesti caini agresivi sunt un pericol pentru copiii nostri ci cate gaini ia acasa cineva care nu accepta ideea starpirii cainilor care deja au muscat (si o vor mai face)in schimb papa bine curcan umplut de Craciun .Daca este chiar iubitoare de animale "cu orice pret" ar putea doamna Xio sa aseze curcanul pe fotoliu si nu pe platou.Asta pentru inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by ioanadara

Problema nu este cate gaini ia acasa cineva care accepta realitatea, adica faptul ca acesti caini agresivi sunt un pericol pentru copiii nostri ci cate gaini ia acasa cineva care nu accepta ideea starpirii cainilor care deja au muscat (si o vor mai face)in schimb papa bine curcan umplut de Craciun .Daca este chiar iubitoare de animale "cu orice pret" ar putea doamna Xio sa aseze curcanul pe fotoliu si nu pe platou.Asta pentru inceput.

Nu mananc curcan Si sunt donsoara , nu doamna.

Gugulluf , din moment ce aici nu se mai dezbate problema cainilor fara stapan , ci este o dezbatere daca eu si alti iubitori de animale chiar iubim animalele sau nu , nu vad ce anume te poate mira.
Nu stiu cum sunt altii , dar mie mi e pare absurd sa-mi spuna Xulescu de pe forum ca eu de fapt nu iubesc animalele , ba mai mult , sunt o ipocrita care mananca nesanatos , cu un IQ mic , putin dementa , rece si groaznica, si altele pe aceeasi tema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

O fetita a fost omorata....pe langa, sute poate mii de romani ,inclusiv copii sunt muscati de cainii vagabonzi.Am fost si eu muscata in copilarie,aveam vreo 8 ani deci realizam destule si in secunda in care l-am vazut venind am fost convinsa ca voi muri. numai cine a fost muscat de caine stie despre ce vorbesc.

Nu e adevarat ca nu te musca daca ii iei cu lugu-lugu. mai urmaresc si eu animal planet si am exemplu in spatele blocului. cand sunt hraniti zilnic ajung sa considere blocul teritoriu.cainele nu e vinovat saracul,e doar un animal ce-si apara teritoriul si stapanii. cainii de la blocul meu se lasa tavaliti de copiii cartierului dar la lasarea serii in special musca strainii.erau sa omoare o babuta si degeaba am sesizat cui trebuie. mai musca atunci cand sunt in haite,ataca fara sa-i provoci in special iarna pe zapada cand sunt infometati.

Deci avem o problema. animale salbaticite,care ataca omul.Ca orice problema de genul asta nu poate fi rezolvata in asa fel incat sa nu sufere nimeni. trebuie sa existe compromisuri.nu spun ca trebuie omorati in chinuri dar o eutanasiere in masa pt inceput si adaposturi plus educarea populatiei si amenzi aspre pt cei ce nu respecta legea in continuare ar ajuta enorm.

Eutanasia umana e permisa in vreun stat au ba? chiar nu stiu,dar stiu ca se discuta. Pe langa cazul Valentinei si alte cateva decese, zilnic alti oameni sunt muscati de caini,alti copii indura apoi si chinul vaccinarii antirabice. Zilnic, mii de oameni sunt terorizati de caini.

O masura radicala,o singura data si gata...s-a dus marele rau,ulterior ar fi mai usor de gestionat scaparile.

Apropo protocolul in caz de epidemie cu nu-s ce virus mortal presupune carantina totala in cazuri extreme nimeni nu intra sau iasa din zona,inclusiv aia sanatosi. Cu alte cuvinte se merge pana la a sacrifica o populatie,pentru a salva restul omenirii.

Cu canii salbaticiti,pericol potential si dovedit mortal nu putem lua masuri drastice pentru ca...nu putem. suferim si noi,sufera si ei saracii,lesinati de foame(unii,ca unii o duc tare bine,refuza painea).

Nu cred ca cei care sunt pro-eutanasiere,in conditii acceptabile nu cu toporul in cap nu iubesc animalele,nu iubesc cainii. dar are si iubirea asta o limita. imi iubesc rudele,dar daca una mi-ar face vreo nefacuta,as da-o pe mana politiei de urgenta si n-as mai putea-o iubi deloc.Asa si cu cainii astia. ii iubesc,am unul maidanez cat ursul luat din Craiova de la ghena ,ii ador inclusiv pe maidanezii de la bloc cand se uita gales la mine dar cand stiu ca era sa omoare babuta,i-as eutanasia pe loc, fara drept de apel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Oare strainii ne-or baga in aceeasi oala cu indienii care nu papa vaci si calugarii de la templul ala budist unde forfotesc sobolanii? or considera ca din motive religioase ii pastram?

Oricum suntem mai tari si decat indienii si decat calugarii budisti pentru ca sobolanii aia traiesc intr-un mediu inchis si nu au boli,deci nu fac rau iar vacile nici atat..noi suntem pe deasupra si oaleaca sado-maso ii lasam sa traiasca in pace,ii hranim si acceptam ca la ruleta ruseasca sa mai pice cate unul din noi drept ofranda ...

Lasand gluma la o parte, cred ca in afara de aia,putini sper care chiar nu iubesc defel animalele si altii,si mai putini sper,dezaxati care chinuie,schingiuie animalele, noi restul,astia pro si contra eutanasie iubim cu totii animalele,numai ca unii din noi punem totusi interesul omului mai presus de interesul animalului,atunci cand animalul ne face rau.chiar daca nu e ,nicioadata, vina animalului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Denizel , ptui ce m-ai ghicit!
Exact asta imi doresc pe viitor : o ferma unde sa tin toate animalele pe care nu le mai vrea nimeni , toti mieii pe care ii vezi de Paste prin piete , toate gainile care sunt vandute in piete , toti puii de gaina/rata/gasca , taurii care sunt sortiti taierii , samd.

Xio, m-ai inteles gresit. Nu am zis sa salvezi toate animalele sacrificate pentru tine si familia ta (asa cum ai salvat toate focile din Canada ), ci numai una bucata porc si doua bucati galinacee :-))
Da' lasa, le sta bine si la tine in stomacel .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

denizel, tu cate gaini ai prin casa/balcon? sau tu nu esti iubitoare de animale? :)

Adela, hai sa facem un calcul!

Ia numarul de gaini pe care crezi ca il mananca o femeie de 50 de kg intr-un an si inmulteste-l cu 10 (10 = numarul de ani de cand sunt vegetariana). Vei obtine un numar, g, sa-i zicem :-))

Ia numarul de kg de carne de porc pe care crezi ca-l mananca o femeie de 50 de kg intr-un an si inmulteste-l cu 10. Vei obtine numarul p, sa zicem :-)).

Imparte numarul p la 200 si vei obtine numarul P, adica numarul de porci mancat de mine in 10 ani.

Inmulteste numarul g cu 2 (barbate-mio mananca dublu fata de mine ) si vei obtine numarul g-b .

Inmulteste numarul P cu 2 si vei obtine numarul P-b .

Insumeaza numerele g, g-b, P si P-b si vei obtine numarul total de animale pe care eu si sotul meu le-am salvat de la moarte.

Bine, vorba vine "le-am salvat". Xio zice ca si daca le-am mancat si daca nu le-am mancat, tot aia e . Adica, tot ea e The Iubitoarea de animale .

Mergi la inceput