Cainii fara stapan
Raspunsuri - Pagina 33
ladyJ spune:
Ati vazut cazul de la Radauti?Pe pro tv parca....
Cainii sunt impuscati,vanati mai exact pe camp,de catre imbecili care nici macar nu au permis de port arma,indivizi care impusca in parcuri corbi(protejati de lege) ,parcul fiind intesat de adulti si copii!!!
Ok,cainii care scapa ochiului vigilent al pustii sunt prinsi ,bagati intr-un sac si izbiti de pamant pana isi dau duhul.Altii care scapa de aceasta metoda a epocii de piatra sunt supusi injectiei cu apa sarata(parca).Mda,o metoda mai cruda ca alta.
Acum imaginati-va,un catel scapa cumva de la aceasta tortura.Ce va face el cand vreun om(copil sau nu) se va apropia de el?
Ghici....
bird70 spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
Cainii sunt impuscati,vanati mai exact pe camp,de catre imbecili care nici macar nu au permis de port arma,indivizi care impusca in parcuri corbi(protejati de lege) ,parcul fiind intesat de adulti si copii!!!
Ok,cainii care scapa ochiului vigilent al pustii sunt prinsi ,bagati intr-un sac si izbiti de pamant pana isi dau duhul.Altii care scapa de aceasta metoda a epocii de piatra sunt supusi injectiei cu apa sarata(parca).Mda,o metoda mai cruda ca alta.
Acum imaginati-va,un catel scapa cumva de la aceasta tortura.Ce va face el cand vreun om(copil sau nu) se va apropia de el?
Ghici....
Ce spui tu este cat se poate de condamnabil si inuman si nu ar trebui sa se intample. Asta insa nu schimba cu nimic situatia si faptul ca acesti caini trebuiesc culesi de pe strazi si eutanasiati. Faptul ca niste imbecili chinuie cainii vagabonzi nu scuza uciderea copiilor si atacurile asupra oamenilor si nici nu face in vreun fel acceptabila prezenta masiva a cainilor pe strazile oraselor.
Priscilla spune:
Daca ar fi prinsi toti cainii,castrati si eliberati.Doar cei violenti EUTANASIATI,nu omorati prin fel de fel de metode barbare,pun pariu ca in 5 ani s-ar vedea rezultatele,iar in 10 ani nu ar mai fi caini pe strazile Bucurestiului.Dar bineinteles ca aici se pune problema banilor.Si cum de obicei, la alocat fonduri pentru proiecte din care ei nu au nimic de castigat,nu exista bani,nici nu ma mai amagesc sa sper ca va fi vreo-data Bucurestiul fara mascotele lui.
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by bird70quote:
Originally posted by ladyJ
Ghici....
Ce spui tu este cat se poate de condamnabil si inuman si nu ar trebui sa se intample. Asta insa nu schimba cu nimic situatia si faptul ca acesti caini trebuiesc culesi de pe strazi si eutanasiati. Faptul ca niste imbecili chinuie cainii vagabonzi nu scuza uciderea copiilor si atacurile asupra oamenilor si nici nu face in vreun fel acceptabila prezenta masiva a cainilor pe strazile oraselor.
Bird70,nu am scuzat nimic.Am scris un fapt.
Doresc ca si multi altii ca aceasta problema sa se rezolve.Pe care UMANA.Eutanasiere pentru cainii bolnavi sau turbati,centre si castrari pentru ceilalti.
De ce,daca cineva explica un fapt de violenta asupra cainilor,se trezeste altcineva sa interpreteze asta ca fiind o scuza pentru copii muscati de caini?Nu e totul alb sau negru,ok?
Nu mai fizi asa inversunate si incercati sa vedeti problema la modul general,nu doar ´´caine=rau rau,muscat copil caine =mort´´
carm3n spune:
astazi am venit mai repede de la servici, am alergat in piata sa iau fructe proaspete.la 2 blocuri de blocul meu, la parter, cineva tine cativa caini maidanezi, este un tarc improvizat si usor de sarit. trec in fiecare zi pe acolo si au mai marait ei dar nu i-am bagat in seama si pentru faptul ca imi plac animalele si nu m-am gandit niciodata ca mi-ar putea face rau. pana azi...erau iesiti din tarc si s-au indreptat direct inspre mine,unul m-a muscat de picior sus.am inghetat de frica si nu am indraznit nici sa respir ca sa nu se repeada cu totii la mine...au plecat fericiti si dand din coada.eu am mers mai departe la piata, ca in transa dar a inceput sa ma doara, am ajuns acasa, m-am uitat, e plin de sange cu toate ca pantalonul nu e rupt. de atunci caut pe net un numar la care sa sun dar nu gasesc si acum? trebuie sa merg la spital nu?
cine imi poate spune mie acum sa nu urasc maidanezii? sau ar trebui sa-i multumesc celui care m-a muscat? cum am sa mai trec eu maine pe acolo? imi spune cineva? sau...ma poate condamna cineva daca am sa fiu cu masina si nu am sa pun frana ( ca alta data cand trecea un caine )?
dar daca era un copil in locul meu ( este un parc de joaca aproape) sau un batran?
m-am decis sa sun la politie, stiu ca nu vor face nimic si mai stiu ca ma voi certa cu cel care ii tine acolo...mi-e groaznic de frica de orice fel de injectii...si, de fapt, in momentuld e fata imi este foarte foarte frica, inca mai tremur si nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca politistul ma va duce "la locul faptei" sa-i arat "vinovatul".
inaioana spune:
Daca animalul este vaccinat antirabic nu e obligatoriu sa ti se faca injectii. Poate omul i-a vaccinat si iti poate dovedi asta.
Daca nu este vaccinat, atunci trebuie sa faci injectii.
Daca omul spune ca e animalul lui, atunci e fapta penala pentru care raspunde faptul ca acel animal te-a muscat.
Daca spune ca nu sunt animalele lui, atunci suni la Primarie solicitand sa vina hingherii si sa ii ia de pe Domeniul Public (btw, imprejmuit ilegal - alta amenda la Primarie pentru nenea respectiv!). Pe toti, nu numai pe caiele agresiv. Poti supraveghea personal treaba, daca timpul si cheful ti-o perimit. Spun asta pentru ca uneori se intampla sa vina hingherii si dintr-o haita de 8-10 animale sa ia numai 2 si sa plece.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
inaioana spune:
A, ince ceva: din cate stiu acum exista niste antirabice in priza unica, nu se mai fac ca inainte 10 injectii in burta. Sper sa nu ma insel.
Rabia provoaca moartea asa ca o injectie e nimica toata.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
carm3n spune:
inaioana,
multumesc pentru sfaturi.
am citit si eu mai mult pe aici si m-am ingrozit si mai tare, tocmai ce spuneam, daca era un copil in locul meu?
nenea cu cainii nu a fost de gasit( o fi vazut cand m-a muscat )dar vecinii spun ca sunt vaccinati, or fi, aveau o chestie galbena de plastic in ureche.dar la cat arata de fioros mare lucru sa fie sanatos...
nici cainii nu erau la "post". la primarie nu e nimeni ca azi au avut program scurt, a ramas pe maine. cat despre injectie...mi-au facut-o surprinzator de repede si mai am 2 , btw...ultima, cadou de ziua mea...
alyclau spune:
Ioana la spitalul Matei Bals (lanaga Colentina) se face vaccinul anti rabic la orice ora.Cat despre subietctul caini vagabonzi,imi permit sa-mi dau si eu cu pareare.EUTANASIEREA este singura solutie si sa ma lase "iubitorii de animale" cu textele ieftine cum ca sunt fiinte nevinovate si trebiue sa traiasca.Si sobolanii sunt fiinte nevinovate si trebuie sa traiasca dar nu-i apara nimeni.Si mie imi plac animalele.IMI PLAC nu le iubesc pt. ca de iubit imi iubesc copilul, sotul, parintii etc.Cainii astia reprezinta un pericol si ca atare trebiuie indepartati.Nu-i adevarat ca sunt agresivi doar daca sunt necajiti.Se reped si fara sa-i fi bagat in seama.Si inca o intrebare pentru cei care apara cu atata "dragoste" caini astia vagabonzi:daca v-ati pierde copilu din cauza unui caine tot atat de tare i-ati iubi si apara?
andriushca spune:
quote:
Originally posted by alyclau
si sa ma lase "iubitorii de animale" cu textele ieftine cum ca sunt fiinte nevinovate si trebiue sa traiasca.
la cele 5 mesaje ale tale pe forum, nu cred ca era cazul sa te exprimi asa ... tz, tz, tz ... domnii moderatori, vi s-a terminat stocu` de cartonase?