Nu stiu sa ma imbrac

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

quote:
Originally posted by vilma

Toc de 10 cm?? wow, cate ore rezisti cu ei?
Eu pe tocuri de 5 cm nu rezist de ex. 8 ore la servici.

Rezist atat timnp cat trebuie - cat am nevoie. Dar eu nu stau in picioare toata ziua, am un job independent, merg cu masina personala de ici colo, deci nu se pune...Singura problema e asfaltul/trotuarul, ca la cat e de denivelat nu prea poti sa mergi ca lumea pe tocuri si risc sa imi scrantesc glezna cateodata, dar deh! ce nu face baba pentru frumusete!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ai dreptate, si tu, eu de multe ori ma impiedic cu tocuri mai mici, dar ascutite, pe cimentul nefinisat (care e plin de pietricele mici, ala e moartea tocurilor, a talpilor subtiri). Sa faci o poza la pantofii aia, pliiz, chiar as vrea sa vad daca merita chinul.

Mergi la inceput

Da, io le fac poza da' nu stiu cum o sa o pun acilea pa forum! Ma invata careva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by rory76

Depinde din ce material sunt ciorapii si din ce e rochia...daca e sintetic pe sintetic, e chiar nesanatos, nu mai zic de inestetic!

Pai rochie vaporoasa ma gindesc eu la ceva matase...se electrizeaza garantat...iar ciorapi ne-sintetici n-am gasit (bine am gasit din matase dar nu-mi plac pentru la sfirsitul zilei atirna la glezne).

Oricum eu nu prea port ciorapi (nici iarna)...dar ma gindeam la sfat.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damadepica spune:

Mai aveti chef de dat sfaturi? Sau ar trebui platite?

La partea de jos pe negru (pantaloni largi dar nu foarte, negri si pantofi negri cu toc inalt)...ce ati lua in partea de sus, adica ce combinatie de culori (nu o singura culoare) si croiuri?

Jacheta scurta pana sub sani este doar pentru persoane slabe cu talie fina? se poate combina cu o bluza stransa in partea de sus si putin mai larga pe talie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Luna75 , si mie imi place portocaliu. Eu l-as combina cu verde si cu roz. Mi-am luat prin iarna o bluza tricotata verde, cu decolteu adanc pana la talie, si maneci largi. O imbrac cu un maieu portocaliu, din acela clasic tetra, si un batic la gat de culoare roz inchis. Si cu jeans albastri. E vesela combinatia si ma bine dispune.
damadepica, jacheta scurta pana sub sanie e doar pentru cele cu talie subtire. Eu cred ca de aceea s-a inventat sa scoata talia in evidenta.
La pantaloni largi se poarta bluze stramte. Nu poti sa ai si partea de sus larga si cea de jos. Acum depinde de cat sunt de largi. Cu negru merge orice combinatie. Ai putea si un albastru regal cu gri si alb. De fapt orice. Depinde si unde vei purta tinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mie sa-mi spuneti daca se mai poarta in Romania combinatia : jeans albastru, ie romaneasca si pantofi cu toc.

Mergi la inceput

Cred ca pentru partea de sus atunci cand in jos porti pantalon negru trebuie sa te ghidezi dupa culoarea tenului, a parului si machiajul pe care il porti. Chiar citisem undeva ceva interesant: daca nu esti sigura care, culori iti vin bine, urmareste reactia celor din jur> De ex. , azi port o bluza portocalie si imi spun fetele ca arat palida, ce am ma simt rau? Sau maine pun o bluza mov si imi zice lumea :"vai, ce bine arati!" deci, cred ca e un gid bun. Eu il folosesc, mai ales ca machiajul nu prea il schimb, iar culoarea fetei...deh, as vrea eu sa nu mai fiu asa creola-mai bine zis tiganka-dar ce sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

era o emisiune pe bbc prime cu doua tipe care dadeau sfaturi f bune despre cum sa te imbraci

http://www.bbcamerica.com/content/140/index.jsp

si regula f importanta era: never mix black with colours!
adica negrul doar cu bleu deschis, bej, galben pal, roz pal.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

exista unele reguli general valabile,fashion victim sau nu.

-pantalonul cu talie inalta da senzatia optica de picioare lungi si subtiaza.
-never never nu purtati pantaloni cu talie joasa daca sunteti scunde sau mai..plinute in solduri.Fac picioarele sa para mai scurte si fundul mai mare.

-pantalonii mulati se poarta doar daca NU ai aripioare,NU pulpe groase,NU picioare scurte.Merg cu balerini,peep-toes,pantofi sport(tenisi),pantofi cu toc subtire(dar botul rotunjit,nu ascutit ca da o senzatie aiurea piciorului)
-pantalonii largi se potrivesc aproape oricarei staturi.Ascund soldurile,burta,pulpele groase,picioarele extrem de subtiri.

Asa cum spunea si MOniland,daca ai pantaloni largi,partea de sus trebuie sa fie mai mulata,daca ai pantaloni skinny,partea de sus larga.

-la pantalonii cu talie inalta,camasa se baga in pantaloni pentru a lasa talia la vedere.Efect de inaltime.

-nu purtati bluze-tricouri,maiouri,camasi fara maneci daca aveti bratele musculoase,lucrate mult la sala,spatele foarte lat,umerii mari.Asta daca mizati pe feminitate si nu vreti sa pereti o Xena:-)

-bluzele cu decolteul rotund,se potrivesc celor cu gatul lung si subtine.Daca aveti gatul scurt si gros,optati pentru decolteu in ´´v´´
-volanele avantajeaza persoanele slabe,pentru ca dau impresia de ´´volum´´

-mare grija la alegerea pantalonilor de blugi.Cei prea stramti pe fund va vor face mai ´´voluminoase´´ decat sunteti si fundul va arata ca o placinta.Turtit.

-niciodata nu se asorteaza negrul cu bleu-marinul!
-Nu pantofi albi la pantaloni negri.

Cam atat imi vine acum in minte.daca imi mai amintesc ceva,mai scriu.
Aceste informatii le-am cules din diferite reviste,emisiuni,net...si eu le aplic,cel putin in ce ma priveste.

Mergi la inceput