Nu stiu sa ma imbrac
Raspunsuri - Pagina 2
Moniland spune:
Da, cam asa la asta m-am gandit. Dar la 1,67 nu esti chiar mica si poti lua si balerini. Pot fi colorati. La 28 de ani trebuie sa porti culori.
Da, la pantofi negri, ciorapi negri, ca ideea e sa lungeasca optic piciorul, nu sa-l taie culorile.
Jeansi ii poti lua si cu pantofi sport cu talpa subtire, cu o maleta/helanca si o vesta matlasata. Si esti pregatita de plimbare.
carla2005 spune:
Ohoo, eu sunt model de imbracat groaznic, sau cel putin asa cred. Niciodata nu am avut curaj sa ma imbrac in tendinte desi mi-am achizitionat mereu haine "la moda", simt ca nu stau pe mine, ma simt ca taranul iesit la targ. Merg mai mult pe clasic si deobicei cand imi place o tinuta o port de zici ca nu mai am nimic altceva in dulap, vorba maica-mii "vaca intr-o piele"! Ideea e, dupa parerea mea, ca atitudinea conteaza enorm, ca un accesoriu te poate aduce "la moda" chiar imbracat cu ceva care nu mai e de actualitate!
Imi plac mult bijuteriile sa le vad la altii, dar nu as purta niciodata margelele alea mari colorate, argintul si aurul alb mi se par de pustani, aurul galben mi se pare de prost gust, asa ca la capitolul asta sunt intr-o mare dilema!
Intr-adevar moda din Bucuresti nu se nimereste cu cea din provincie.
Iar alta chestie foarte importanta, apropos de atitudine si de felul omului, pana sa intru in concediu de crestere a copilului am lucrat foarte mult cu publicul, veneam in contact cu oameni care in marea majoritate isi permiteau sa se imbrace bine. Sincer am vazut femei imbracate la moda dar le lipsea ceva, parca nu erau pentru ele hainele alea, barbati in costume dar parca scria pe ei ca nu sunt pentru costum, si femei imbracate mai simplut dar pareau adevarate doamne la moda si barbati imbracati casual care inspirau mai mult respect decat cei in costum!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
damadepica spune:
Da, stiu...conteaza f mult si atitudinea. Mie mi se spune mereu ca sunt mai ..."speciala", adica am asa o alura de printesa (nu neaparat prin trasaturi, cat prin culoarea f alba a pielii si atitudine). Pe mine ma caracterizeaza mai mult hainele clasice si elegante. Nu prea ma atrag culorile tari (in afara de rosu) si nici nu am atat de multi bani ca in fiecare an sa-mi schimb total garderoba pentru a fi in moda. De aceea cer sfaturi pentru a prelua idei pe care sa le adaptez la propriile posibilitati.
Si mai este aspectul orasului in care locuiesc: nu se gasesc haine in tendinte decat tarziu,dupa mult timp dupa ce apar. De ex nu sunt nicaieri pantalonii largi de care zic fetele aici. Cei pe care ii port eu la scoala ii am de multisor (a mai fost moda aceasta acum ceva timp) si sincer mi-as mai cumpara, dar de unde cand aici se gasesc numai pe picior??
Mie personal imi este f greu sa ma imbrac la moda,nu stiu cum, nu am curaj si asta nu imi place. As vrea sa fac o schimbare, de aceea am deschis subiectul. Poate ma invatati voi, cum ati aplicat pe propria persoana schimbarea modei.
Pupici!
Moniland spune:
Asa e Carla, e foarte important sa stii sa porti hainele.
Dar daca nu incerci margelele sau daca nu incerci un ciorap colorat nu stii daca ti se potriveste. Poate te simti excelent cu accesorii, si cu siguranta te simti bine si prin faptul ca esti modern imbracata.
ralucis spune:
hai ca ma bag si eu, nu sunt de acord ca daca stai la iasi trebuie sa te imbraci intr-un fel, la bucuresti in alt fel, pai de ce? stilul nu cred ca are legatura cu zona in care stai, adica bucurestiul e mai avangardist, iar provincia mai prafuita, asa ceva?chiar as vrea sa citesc mai multe explicatii pe tema asta.
vilma spune:
mie pantalonii aia stramti pe picior mi se par oribili pentru femeile care au fundulet (de fapt ma refer la cele ale caror fese sunt cazute). Indiferent de ani.
Am si eu problema cu imbracatul, caci de vara trecuta nu mai reusesc sa cumpar nimic care sa mi se potriveasca cu stilul si corpul meu.
Inca n-am probat pantaloni largi. Si oricum, eu vreau sa ma "reinventez" cu niste rochii, am facut o obsesie din asta de cand am observat ca in desenele celor 2 copii ai mei nu se mai stie cine e mama si cine e tata (amandoi sunt in pantaloni!! :(
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
hai ca ma bag si eu, nu sunt de acord ca daca stai la iasi trebuie sa te imbraci intr-un fel, la bucuresti in alt fel, pai de ce? stilul nu cred ca are legatura cu zona in care stai, adica bucurestiul e mai avangardist, iar provincia mai prafuita, asa ceva?chiar as vrea sa citesc mai multe explicatii pe tema asta.
In provincie, cel putin la noi, esti la moda daca pui aur garla pe tine, pana sa se deschida Mall-ul nu gaseai decat chinezisme, iar daca te imbracai mai "la moda" riscai sa pari un pic iesit din peisaj si sa se uite lumea la tine ca la urs. Si intr-adevar, in provincie tendintele apar in magazine un pic cam tarziu, niciun comerciant nu se risca sa aduca lucruri care probabil nu se vor vinde o perioada destul de mare de timp, pana se obisnuieste omul cu ce e la moda!
Plus ca treaba asta cu moda e cu dus si intors, dupa parerea mea, ori esti bine pregatit si stii ce faci, ori mai bine o lasi mai moale te dai mai pe clsic,fiindca risti foarte usor sa cazi in ridicol.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
damadepica spune:
In provincie moda e mai in urma fata de orasele mari, magazinele sunt in urma, de fapt si daca nu ai de unde sa cumperi ceva modern...pana la urma iti iei ce gasesti. Chiar azi am fost in magazine si am cautat o pereche de blugi sau pantaloni largi si se uitau chioras la mine vanzatoarele ca si cum cautam un ozn. E plin de blugi skinny si atat.
Moniland spune:
Eu cand am zis ca fiecare zona e cu alt stil nu am zis ca "provincia e prafuita". Pot sa-ti zic ca cei din vestul tarii isi fac cumparaturi din Ungaria, Austria, Italia .... Deci stilul vestimentar e clar influentat de vest.
Vilma, si mie imi plac rochiile. Acum imi plac cele vaporoase purtate cu ciorapi mati si cu cardigan.
Lasa, damadepica, apar pantalonii largi la voi cand deja sunt pe trecute. Din pacate asta e. De aceea am intrebat din ce zona esti ca sa nu-ti raspund aiurea. Ok, daca acum iti permite corpul sa porti skinny poarta-i linistita. La o seara mai simandicoasa (chef, petrecere) poti sa-i porti cu o camasa alba cu multe volane, foarte romantica. Si o pereche de pantofi negri cu toc mare. Vei fi eleganta si cu jeans skinny.
XIO spune:
Eu sunt confuza cand citesc de provincie si "orase mari".
Provincia inseamna tot in afara de capitala.
Revenind la ale noastre , mi se pare ok sa spui ca moda ajunge mai tarziu in romania fata de ce se poarta in america , dar tinand cont de faptul ca marile orase au mall , branduri , samd , e normal ca peste tot e cam aceeasi moda.Da,ce e la Zara in canada nu e si in roamnia , dar ce e la leonardo in bucuresti e si in timisoara , craiova,arad , samd.
In privinta imbracamintei , fiecare se imbraca in functie de ce gusturi are , eu de exemplu n-am purtat lanturi de aur
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/