Cadouri pentru Paste!

Cadouri pentru Paste! | Autor: karligutza

Link direct la acest mesaj

V-ati gandit deja la cadouri de iepuras? .... hm, un iepuras ceva in 2008? sau nu obisnuiti? daca da, ce idei ne dati si noua? pentru copil/copii, sot/sotie, mama/tata..... frati/bunici, etc...

astept sa ma inspir si eu de la voi!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cred ca cel mai frumos cadou pentru sot ar fi - fara cadouri, adica sa nu mai cheltui bani poate reusim si noi si dam avansul la o masina.

Pentru Daria - un calut ca am dat-o sambata la cineva si era cu gura pana la urechi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

treaba cu sotul s-ar putea pune si la noi? dar la noi casa intai, ca masina avem una si de schimbat inca nu poate fi vorba...

calutul Dariei tre sa fie de jucarie? sau adevarat?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Adevarat, nu se poate pt ca stam la bloc, poate doar sa-l culc pe balcon ca am auzit ca se mai practica de catre tigani prin ferentari.....
Unul din acela tip balansoar cred ca ne va satisface pe moment.

Apropos de ponei, imi aduc aminte ca la o vila la Bran aveau ponei in gradina si m-am suit si eu pe unul. Cand m-am dat jos si m-am uitat mai bine la el avea saracul un picior din spate plin de raie. Da' nu am luat.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mai sa fie...mai e saptamana pana la Pasti si nu am luat cadouri la nimeni.
La pitic sigur o jucarie si o hainuta noua, la sot ceva util de imbracat (pijamale de exp), mama-cosmetice, tata- un DVD cu un film ceva, nasi...ei aici se complica lucrurile...astept sa ma inspir si io de la altii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

nu am cumparat nimic deocamdata.
de maine o sa merg sa caut.
lui Cristi o sa-i iau niste hainute de sarbatoare, sotului un telefon( vechiul telefon a intrat la apa datorita lui Cristi).

sa vad ce o sa primesc si eu.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

noi avem de luat o groaza de cadouri: socrii, cumnati,nepot, finii nr 1, finutza, finii nr 2, diversi prieteni, doamna care vine la curatenie, etc, asa ca am luat panettone, cate unul de cuplu, plus niste lumanari in forma de pui,de la bamboo, si cu asta am terminat povestea. pt finutza i-am dat deja mamei ei bani in avans si pt ziua copilului, vrea sa ii ia o tricicleta de vreo 5-6 milioane. iar pt nepotul nostru de 3 saptamani, un costumas -pantalon si camasa- si un iepuras mic de plush.
cele mai multe cadouri sunt pt fata noastra :). ei i-am luat si de imbracat (inca de cand erau reducerile, sa fie mai multe, dar i le dam abia acum) si jucarii (luate si alea din timp, ca asta e situatia). dulciuri ei nu ii dam, are 1 an si 4 luni, si nu ii trebuie ciocolata sau alte minuni, va gusta pasca si cozonac de la noi.
cu nasii nu cred ca ne vedem, dar si daca ne vedeam, mergeam pe acelasi principiu: panettone si ceva decorativ de la lida/sarra blu.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Cele mai frumoase cadouri sunt dragostea pentru cei pe care ii iubim...Uneori,un simplu "LA MULTI ANI!"...face cat toate cadourile din lume...

De florii,sun prietenii si ofer flori!Multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Multam Chris ca mi-ai tare o idee cu Sarra Blu...ideal pt nasa-mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am fost ieri la Muzeul satului si am gasit acolo un adevarat targ cu obiecte de arta traditionala. Am avut de unde alege cadouri pentru parinti si nasi.
Pt copii- hainute ca de Paste trebuie sa ne innoim. Celei mici deja i-am luat un costunas de vara cu fustita si tricou si un pantalon 3/4 foarte dragutz cu care cred ca am s-o inbrac in ziua de Paste. Cu cea mare inca n-am rezolvat si asta e mai complicat, trebuie sa ne facem amandoua timp saptamana asta sa iesim la cumparaturi, e musai
Sotului cred ca nu-i iau nimic, si el tot asa, cel mai mult se bucura cand fac economie

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ce le iau nasilor?Un sfat va rog...
Stiu ca ei ne-au luat o lenjerie de pat...

Lorellay 7+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput