Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
am reusit sa ma bag in seama cu fetele si asa s-a legat un mic grup. De atunci timpul trece mult mai usor.
Asa este... Cand ai cu cine schimba o vorba altfel trece timpul...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Adina,am somn si nu prea... Dar acum pot sta si eu linistita fara sa ma traga nimeni de nadragi.
Da,a reinceput votarea...In afara de Aralia si Anca cine mai are poze in concurs? AndreB,Ramonella....??? Hai ca fac lista si ma lamuresc ce si cum e cu votatul asta...Nu va uit...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Ank83quote:
Originally posted by ancadragoman
Anca acum profiti mai tare ca stii ce sa ceri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
cred ca maine mi se face pofta de o pereche de pantofi
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
SufletDInger spune:
Buna dimineata!
Daca e vreo fata din timisoara pe receptie, sa-mi zica si mie cum e vremea, ploua? Vreau sa vin in timisoara cu bebe si as vrea sa stiu.
dany26 spune:
neatza somnorosilor....
sufletdeinger.....se pare ca someaza toata lumea la ora asta...
WEEKEND PLACUT TUTUROR!!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
pet.cost2005 spune:
Neata!!!!!
Si o pt. cine vrea ... na, ca am inceput sa fac versuri .
De fiecare data cand ofer cafea ma gandesc la stefania ... ce mai faci? Ti-a mai trecut starea aia nasoala?
Petronela si Silvia
pet.cost2005 spune:
miha - deci fotografiile tale sunt iarasi in concurs, pot fi votate? Ca am intrebat dincolo, da' nu mi s-a raspuns ...
Petronela si Silvia
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by SufletDInger
Buna dimineata!
Daca e vreo fata din timisoara pe receptie, sa-mi zica si mie cum e vremea, ploua? Vreau sa vin in timisoara cu bebe si as vrea sa stiu.
neata
plouaaaaaaaaaaaa
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Vasari spune:
Buna dimineata! Si la noi e cam innorat. :(
Ank, super semnatura! M-au trecut fiorii. :)
Adina, am gasit pe un site: ceva de genul www.greatbabyproducts.com/Fresh_Baby_Food_Feeder_p/munc-43302.htm" target="_blank">asta.
O sa mai incerc sa-l caut in ro. Vad ca nu are o denumire anume.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.