A re-inceput VOTAREA la Concusul CLIPE

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Felicitari castigatorilor!

Pt mine toti copiii sunt frumosi si ma bucur ca moderatorii au luat initiativa respectiva pt a calma discutia urata care se iscase.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

In atentia lui MARIUS!!!
Poate par prea, ulta sau foarte, dar

Pe 17/04/2008 aduceam in atentia moderatorilor urmatoarea problema:

“in atentia moderatorilor... cred ca pozele puse pe paginile 10, 20, 30, 40 sint defavorizate Si spun asta deoarece apasind pe eticheta [10-19] spre exemplu se deschide pagina 11, astfel incit multi nebagind de seama nu vizualizeaza si pozele de pe pagina precedenta. Poate se face ceva in acest sens?”

Autor: marius
In aceeasi zi, Marius, moderatorul, imi raspunde:
quote:

Originally posted by tora97

in atentia moderatorilor... cred ca pozele puse pe paginile 10, 20, 30, 40 sint defavorizate Si spuna sta deoarece apasind pe eticheta [10-19] spre exemplu se deschide pagina 11, astfel incit multi nebagind de seama nu vizualizeaza si pozele de pe pagina precedenta. Poate se face ceva in acest sens?
_

Ok o sa verificam si in fuctie de situatie se vor face rctificarile de rigoare.
Multumim pentru atentionare.
.
.
.
.
.
Din pacate NU S A FACUT NICI O RECTIFICARE!
Poate pe viitor?,….

Cu multumiri,

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu esti prea ultra foarte, eu am sesizat problema asta cand prima votare inca nici nu incepuse si am avut si incredibila bafta ca la inchiderea inscrierilor sa apuc fix pe-o pagina d-asta rotunda, 20 adik...

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am verificat si doar daca se face salt de catre 10 pagini apare aceast anomalie. Daca se face vizualizarea progresiva >>next nu apare acest salt.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Anul asta mai vedem si noi clasamentul FINAL in imagini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

cand, cu aproximatie?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

s-a afisat.
uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=2

Mergi la inceput