Produse si hainute cumparate din Dragonul Rosu?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Ha ha ! Pai Tina R isi aduce marfa direct din China, stiu din sursa sigura, adica de la cineva care lucreaza chiar acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

quote:
Originally posted by Georgeasca

Am fost zilele trecute la BE si i-am luat lui Andrei niste tenisi de pinza de la Coccodrillo, care au costat 30 lei.
Aceesi tenisi, dar identici !!!, erau in Pta. Delfinului la 15 lei.

Hai ca asta e culmea si eu tot de la BE, tot tenisi cu 300.000 i-am luat Sarei de la coccodrillo, super faini, asta e chiar culmea, deci ei iau marfa de la chinezi si ii pun eticheta si cutie cocodracu si mi-i vand mie ca fiind de firma. Deci eu ma duc la Delfinului sa vad daca-i gasesc ii dau in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

quote:
Originally posted by axxxa

Ha ha ! Pai Tina R isi aduce marfa direct din China, stiu din sursa sigura, adica de la cineva care lucreaza chiar acolo.

Deci mi se confirma ceea ce am vazut cu ochii mei, ca vad ca erau persoane carora nici nu le venea sa creada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am cumparat din Dragonul Rosu un body Coccodrillo identic cu ce am vazut mai apoi in magazinul Obor. Nu am dat decat 10 ron pe el si in magazin era 30!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by martie

quote:
Originally posted by Georgeasca

Am fost zilele trecute la BE si i-am luat lui Andrei niste tenisi de pinza de la Coccodrillo, care au costat 30 lei.
Aceesi tenisi, dar identici !!!, erau in Pta. Delfinului la 15 lei.

Hai ca asta e culmea si eu tot de la BE, tot tenisi cu 300.000 i-am luat Sarei de la coccodrillo, super faini, asta e chiar culmea, deci ei iau marfa de la chinezi si ii pun eticheta si cutie cocodracu si mi-i vand mie ca fiind de firma. Deci eu ma duc la Delfinului sa vad daca-i gasesc ii dau in judecata.

Iti dau cuvintul meu de onoare.
Andrei a avut niste tenisi kaki, care se cam uzasera. Si vroiam neaparat sa-i iau altii tot kaki. Am cautat de am innebunit in Pta Delfinului ( pt ca de acolo au fost luati ) si nu am mai gasit.
Cind am ajuns la BE, cautind cu disperare tenisi Kaki, i-am vazut pe astia la Coccodrillo. I-am recunoscut imediat.
Dar i-am cumparat, cu toate ca aveau pretul dublu, pt ca vroiam Kaki ( na!).

Poate i-ai vazut: erau tenisii aceia de "camuflaj".

Daca vrei iti fac o poza la tenisii vechi ai lui Andrei si o sa recunosti modelul imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Si eu am patit-o. Am cumparat din Selgross o motocicleta cu acumulator marca pilsan cu 8 mil(acum 3 ani). O prietena a cumparat si ea una din Dragonul Rosu (identica) cu 5 mil (acum vreo 2 luni).
Mie imi este greu sa ajung. Am fost o singura data si am observat ca toata marfa din Obor este luata de acolo...numai ca in Obor este dublu la pret.
Asa am observat si in cazul covoarelor.
Diferenta de pret era foarte mare...peste dublu pretul!!!

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

daca puteti sa ma ajutati cu o informatie:unde este raionul de jucarii? deoarece vreau sa cumpar un complex de joaca realizat din plastic: tobogan, casuta, scara de cocotzat pe ea...etc. pe diverse siteuri este cam pe la 1000-1500 lei. si mi se pare cam mult. poate gasesc asa ceva pe acolo.

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by monaraus

Imi este greu sa cred ce spuneti despre Kenvelo si Tina R...

Soacra mea lucreaza la o firma de confectii si mi-a spus ca vara trecuta, au avut o mare partida de haine din China. Sarcina lor a fost sa le scoata etichetele cusute pe interior, atent... pentru ca sub ele erau altele cu marci: Kenvelo, Nike, Adidas, etc... Cica le-au pus alte etichete de-asupra, din China, ca sa poata trece vama. Produsele pe care le-au prelucrat ele, s-au dus in Unirea Center( le-a zis patronul ca de acolo e clientul...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Am fost in dragon si un scaun cu reglare pe inaltime si spatar reglabil nu am gasit sub 250 Ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

quote:
citat din mesajul lui kariguld

de-a lungul anilor, am invatat un mare adevar, anume:"ce e ieftin, e si prost!!" adika, putini bani dai, putin face, sau poti avea surprize...... dava vrei sa cumperi un lucru bun, care sa te tina si sa te poti folosi de el, atunci acel lucru, atentie: COSTA mai mult. nu este scump, ci doar COSTA mai mult!!!!
daca cumperi ceva ieftin, da la dragonul rosu sau alte piete dubioase, vei avea surpriza sa constati ca vei plati de doua ori pretul, caci se va strica repede si vei fi nevoita sa-l mai cumperi inca o data. asa ca, mai bine te COSTA mai mult, decat sa platesti de doua ori, adica cam aceeasi bani!!!

N-am cumparat niciodata din Europa, Dragonul Rosu sau alte asemenea locuri.Am considerat la fel ca tine ca tot ce e ieftin e si prost.Dar am avut marea surpriza sa constat ca si la magazinele cu mari pretentii poti avea surprize. Eu ii cumpar Ioanei haine de la Z si Okaidi.Nu din snobism, nici nu ma dau banii afara din casa,ci pur si simplu pentru ca astea sunt pe gustul meu( nu suport hainele in culori tipatoare, cu floricele din dantele aplicate, sclipici etc.).Am considerat ca mai bine ii iau mai putine dar de calitate si care sa-mi placa. Surpriza a venit insa cand am cumparat bluze da la faimosul Z ,care dupa prima spalare s-au desfacut la cusaturi( mai precis la tivuri), lucru care mi se pare inacceptabil tinand cont de preturile pe care le au.Aceeasi neplacuta surpriza am avut-o si de la Okaidi. I-am cumparat niste slapi("doar"400.ooo) carora dupa prima purtare li s-a sters aproape complet tot imprimeul acela ecosez (tot farmecul lor ,de fapt).Oricum, de cumparat tot de la ei o sa cumpar pentru ca din piata sau alta parte e si mai rau.Sunt insa int-adevar magazine (chiar si in Unirea- ex. Piciul,care au marfa pe care o poti gasi cu siguranta si-n REd Dragon, la jumatate de pret).
Kari

Mergi la inceput