"Nu e 2 fara 3"

... e vorba colegului meu.
Niciodata un lucru rau nu vine singur, intotdeauna vor fi 3.
Desi nu sunt superstitioasa, am inceput sa "vad" si eu ca asa este. Un ghinion nu vine singur.
Sau cand spui ca e rau, vei vedea ca se poate si mai rau ...
Vi se intampla ?
1. Azi dimineata, in pregatirile pentru minivacanta, montat 3 scaune pt copii, facut ulrimele verificari, ne-am dus sa facem ultimele cumparaturi. Eu si coechipiera mea , doua mamici nebune, doua ratze as spune, sau mai bine gaitze, foarte fericite ca am cumparat tooot, desi nu mergem pe o insula nelocuita sau in iglu, am ajuns la masina, am incarcat si am inchis usa portbagajului.
Si am ramas in ploaie razand ca doo nebune ... ca altceva nu puteam face. Cheile sunt in portbagaj. Masina are sisteme-chestii-trestii, cand mergem sa "furam" cheile avem un timp minim sa punem cheia in contact sa nu blocam motorul sa nu chemam asistenta sa cheltuim alti bani. Am sunat juma` de natiune cautand un "meserias" , asteptam sa ne sune reprezentanta sa ne "salveze".
Dar se poate si mai rau, nu ?! ...
Daaa, se poate ...
2. Ajungem la birou. Plouate. Nervoase. Injurand.
Ajunge un coleg care facuse un mic accident. Intrase unul in el cu un scuter ... distractie, politie, declaratii, reparatii.
3. Colegul se grabise sa mearga in depanare. Azi noapte, un motociclist beat, a intrat in camionul altui coleg. Venind frontal si oprindu-se in camion, pe contrasens practic, in camionul ce a oprit, ca altceva nu putea face. Motociclistul a murit. Soferul inca nu intelege cum nu a observat un camion de 20 de tone. Politia a declarat ca , desi s-a intamplat o asemenea nenorocire, vina e a motociclistului.
Deci intotdeauna se poate mai rau, important e sa se poata face ceva.
Doar moartea e sigura si irevocabila si iremediabila si ... si ... si ...
Multumesc ca m-ati ascultat.
Sunt inca socata.
Ma bucur ca nu eu a trebuit sa merg cu sefii mari la fatza locului, cand s-a intamplat accidentul.

Gabi_K spune:
deci, s-au intamplat cele 3 lucruri rele... acum da-i bice, sa vezi ce repede trece ziua, si maine deja lasi totul in urma!
Distractie placuta, si incearca sa te si odihnesti putin! (eeeee, considera-l banc... )
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi

roxanaz spune:
Dario daca ati recuperat cheile masinii si celelalte doua s-au intamplat deja... relax, s-au dus
distractie placuta in vacanta, si s-aveti parte de vreme super!!!

starchi spune:
Da, da, da, ni se intampla ...
La un an dupa ce am nascut am planificat o vacanta de vis pe o insula exotica, am facut sacrificii financiare si fizice (am slabit in timp record ),am pus totul la punct in ceea ce priveste asistenta pt bebe: 2 bunici, o bona cu 10 ore/zi, un frate, un sofer care sa le faca piata; dr care sa vina periodic la control.
Se apropie momentul plecarii: cu 2 zile inainte bb face enterocolita grava, il internam, stau in spital cu el o zi, ma inlocuieste bona pt ca nu am putut anula rezerv si recupera banii pt zbor si sejur.
Plecam plini de remuscari, se defecteaza avionul la plecare, ne muta in altul dupa vreo ora, pierdem legatura din paris spre insula noastra exotica, stam o zi in aeroport, plecam a 2-a zi, ajungem in sf plini de oboseala si draci si...ati ghicit...ne-au pierdut bagajele...le-am recuperat dupa 4 zile si multe telefoane date in diverse aeroporturi!!!!
Mentionez ca a trebuit sa ne cumparam cam tot ce aveam in bagaj, eram in jeansi si pulovere si acolo erau 40 de grade .
Am stat 2 saptamani, in fiecare noapte la ora 3 vb in tara cum si de cate ori face bebe kk, de-abia in a 2-a ne-am mai relaxat cand am aflat ca puiul e ok. Si-acum ne ofticam ca am ajuns acolo si n-am avut tihna necesara sa ne plimbam, vizitam, relaxam.
Deci, se poate sa ai parte de un lant de ghinioane (bine, fara partea cu accidentele f grave).
Sper ca voi sa va fi distrat de minune!
Pup,
Starchi

kariguld spune:
sunt lucruri care se intampla, inevitabil, fara sa le anticipam, se intampla!!! nu ni le dorim, nu credem ca ni se poate intampla chiar noua, dar se intampla!! de ce??? va ramane vesnic, o intrebare, la care nu vom gasi raspunsuri certe!
in unele cazuri, poate e vb de putina atentie, dar in cele mai multe....nu sunt raspunsuri.
eu nu cred in ghinion, ceasuri rele, pisica neagra...cred ca sunt doar lucruri asupra carora nu avem control, dar care trec si ziua de ieri devine o amintire....
ce e trist, ca se pierd vieti tinere si mor oameni nevinovati.... asta e trist, dar iarasi, un lucru pe care nu-l putem controla, moartea....
Kari