doar pentru cei peste 30 de ani...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

nu sunt persoana vizata. Si nici publica nu sunt. Mi-am scris doar parerea si atat.
Citez: "Exact la fel de ridicola ca o "tanara" de vreo 50 de ani, dansand lasciv pe muzica house" Partea asta nu s-a referit doar la persoane publice.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi

pe Madonna, de exp, mi-ar placea oricand s-o vad lasciv:) pe dna Radulescu nu mi-ar placea s-o vad nicicand in aceasta postura
Io, ma repet, nu inteleg care-i treaba cu vedetele in RO? adica toate prezentatoarele is vedete sau cum?! Gisas

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Eeei, si ca sa nu vorbesc cu pacat si in necunostinta de cauza, m-am apucat sa vizitez blog-ul cu pricina... N-am de gand sa recunosc asta public si cu martori, dar am facut-o; in scopuri de documentare :)).

O persoana - publica sau nu, nu importa - isi face blog. Teoretic, vezi dragalita Doamne, pentru a-si impartasi gandurile. Daca are. Ganduri proprii, adica. Nu-i cazul. Pana si motto-ul personal este un citat. Pentru cei care n-au nici timp nici chef sa citeasca blog-ul zanei, un sumar:
"Despre mine" (despre dansa, adica): Curriculum Vitae; Viata mea in imagini; Pretuieste viata!; Galerie foto; Galerie video; Interviuri cu personalitati.
"Noutati": Au aparut primele poze cu Ana Violeta Banica; Andreea Marin Banica pleaca in Germania si Africa; Andreea Marin Banica la New York; Andreea Marin Banica este o femeie de succes; Andreea Marin intra in presa scrisa; Surprize, Surprize intra in vacanta; Andreea Marin, la "Dansez pentru tine"?

Nu tu ganduri personale, nici articole intelighente... Ntz!
Deci publicitate ieftina, si-atat. Ceea ce, dupa parerea mea, nu-ar fi cazul pentru o persoana-institutie sau persoana-brand cum este AM/B (ca ne place sau nu). Exista metode mai "destepte" si mai rafinate de-atat. Parol! Si daca tot se-ntampla sa te-apuce asaaaa, din senin, cu "vreau-sa-am-blogul-meeeu", macar plateste un profesionist sa ti-l faca ca lumea.... Eventual sa-ti compuna si vreo doua-trei ganduri "proprii". (n-ar fi pentru prima data!) Sigur, daca dispari de "pe sticla" pentru o perioada, chiar si din motive binecuvantate, este bine sa te mentii in legatura cu publicul. Macar virtual. Daca ai ceva de spus. Dar daca n-ai... ?!

Pe de-alta parte, in context, in afara contextului, declaratia MR/S a fost cam agresiva. Si-atat.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mesaj sters de admin - Jenant!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sory!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

Stii cum mi se pare o persoana publica trecuta de 30 de ani, de exemplu, care isi face blog? Exact la fel de ridicola ca o "tanara" de vreo 50 de ani, dansand lasciv pe muzica house

nu sunt de acord deloc! dimpotriva...printr-un blog lumea poate intelege... multe
si la o adica de ce n-ar dansa o persona de 50 de ani pe ritmuri house sau etno/rap/tango ?! daca e sanatoasa si nu are griji?!

in ceea ce ma priveste daca m-ar intreba cineva ce regret cel mai mult in ceea ce priveste activitatea pe ?
as raspunde fara ezitare ...blogul...de ce ?! -

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Bine ca aflai, ca era cat pe aci sa-mi fac si eu blog d'asta.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

http://www.atac-online.ro/22-02-2008/Gandire-cu-silicoane-marca-Mihaela-Radulescu.html

Gandire cu silicoane marca Mihaela Radulescu

Vara e cald. Apa e uda. Cand vine noaptea, se face intuneric. Iubirea e un lucru mare. Gaina vecinului este totdeauna mai grasa. Barfa e un semn de invidie. Daca vrei, poti. Femeia e pe deplin femeie daca e si mama. Suferinta se trateaza prin munca. Scandalul vinde ziarul. Nu orice blonda e proasta. Intelectualii trebuie sa coboare de pe soclu si sa vorbeasca pe intelesul multimii. Oricine vrea sa cunoasca dragostea adevarata. Aceste banalitati, si inca multe altele, sunt cuprinse in colectia „Despre lucrurile simple”, prezentata de Mihaela Radulescu pe podiumul editurii Polirom. Probabil ca, in paginile revistei unde-au aparut aceste panseuri, ele pareau de-o profunzime comparabila cu meditatiile lui Patapievici sau Liiceanu. Pentru cititoarele publicatiei, Mihaela Radulescu era un soi de guru al succesului, al bunului gust si al gandirii cu premeditare, cum ar zice „catavencii”. In ochii multora, ea este modelul perfect al femeii de succes. Iar acest succes sigur se bazeaza pe o reteta. „Despre lucrurile simple” este un astfel de retetar. In care sfatul cel mare este „faceti ca mine”, inducand o idee periculoasa pentru firile sensibile si grabnic doritoare de a reusi in viata: e de-ajuns sa vrei, apoi sa iti propui o tinta si sa o urmaresti cu tenacitate, pentru a obtine ceea ce vrei. Mihaela Radulescu se afla intr-un moment al vietii si al carierei care ii intinde o capcana foarte periculoasa: ea are numai certitudini. Pe care si le exprima clar, transant, fara nicio clipa de indoiala si cu un singur argument: „eu”. Cineva mai destept decat mine spunea insa ca numai prostii au certitudini. Nu as merge pana acolo incat sa afirm ceva necuviincios despre autoare, dar, cu mana pe inima, despre volumul domniei sale pot spune ca este o colectie de prostioare. Da, mi se va reprosa, dar sunt emanate de o vedeta, de un om care are succes, la care se uita milioane de oameni. Nu pentru profunzimea gandirii se uita milioane de oameni duminica la televizor, ci tocmai pentru ca ea, acolo, emite, cu sarm, astfel de banalitati. Dragute chiar. Relaxante dupa masa de duminica. Care dau bine la teve, dar sunt puerile atunci cand le scoti intr-un alt public decat cel care te aduleaza. Uite, ca sa dau un mic exemplu de prostioare cu pretentii: spre a lua ochii si celor ce-ar carti vizavi de cultura autoarei, Mihaela Radulescu pune, la un articolas, un motto din Rainer Maria Rilke. Atata doar ca-l pune in limba engleza. Cu toata sfiiciunea, ii atrag atentia ca Rainer Maria Rilke nu este femeie, nu a scris in engleza si ca bunul simt cultural ne povatuieste ca atunci cand citam, fie sa citam in original, fie in traducere. A-l cita pe Rilke, pentru cititorul roman, in engleza este o pretiozitate ridicola. Asta-i diferenta: la „Elle” a mers, la teve ar fi mers, dar intr-o carte nu mai merge: te face de ras. Aici sta si cheia acestui mecanism: cartile scrise (ma rog, semnate!) de vedete sunt un produs de marketing, incercand sa obtina succes prin transfer de notorietate dintr-un domeniu in altul. Ca intre oameni care, nu-i asa, scriu carti, mi-as permite sa-i ofer si eu Mihaelei Radulescu o reteta pentru a-si testa adevaratele posibilitati eseistice, literare etc. Reteta se cheama Fernando Pessoa: scriitorul portughez si-a semnat fiecare carte cu un alt nume, pentru ca voia ca fiecare sa fie receptata pentru ea insasi, nu pentru numele de pe coperta. Daca proaspata autoare ar fi trimis articolasele astea la o revista, dar cu pseudonim, ar fi primit un raspuns categoric: „deocamdata, nu”. Prietenul meu Gheorghe Iova are o foarte interesanta teorie despre racilele lumii in care am trait si continuam sa traim: teoria inlocuitorului. Cine a apucat vremea comunista stie ce voia sa insemne „cafea cu inlocuitori”. Pentru ceilalti, fericitii, spun ca inlocuitorul este ceva care uzurpa drepturile legitime, naturale ale cuiva (fie el fiinta sau obiect), prin imitatie sau fals. Kitsch-ul asta este: un inlocuitor de original. Femeile stiu cel mai bine ce frustrant e sa ti se ofere, sa ai ori sa porti un inlocuitor. Mihaela Radulescu e femeie. Asadar, Mihaela Radulescu ar fi trebuit sa stie. Notorietatea iti da dreptul si sa spui prostii. Nu prea iti da dreptul sa le publici pe post de meditatii despre viata, dragoste, moarte, succes. Cu mult respect, ii spun ca gandire cu silicoane nu exista. Constantin Stan"

POZELE NOASTRE:
* Mic dar fortos (pag.30)
* Prima intalnire cu Marea Neagra (pag.36)

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Ideea era ca daca esti persoana publica nu esti automat si un munte de inteligentza si poti incanta cititorii virtuali cu pagini a la gabriel garcia marquez, sunt mii de alti blogeri necunoscuti care scriu superb (chiar recunosc citesc blogul sofiei misicu cu mare placere, este super-savuros), dar sa citesti asa la intamplare programul zilnic al unei asa-zise vedete, in ro tot ce apare in ziare devine automat vedeta, este pierdere de vreme si total zero ca aport intelectual...asta era ideea nu ca blogerii din lumea intreaga nu ar trebui sa scrie dupa ce trec de 30 de ani, iar Madonna ca tot a pomenit careva de ea, da, arata excelent, i se compun melodii super, dar tot se vede ca are 50 de ani, si nu anume fizic, printre altele si-a facut lifting, deci chiar nu arata 100% natural, dar asta nu inseamna ca nu vedem bine sa facem diferenta intrea ea si rihana sa zic asa, care e "prospatura", si e normal sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mie mi s-a parut tot timpul ca lumea ii da prea multa atentie Mihaelei Radulescu, sincer eu nu ma omor dupa niciuna din ele, dar pentru imaginea pe care Mihaela Radulescu o are, de mare doamna femeie puternica, de n-spe ori femeie etc numai faptul ca se angreneaza intr-o concurenta acerba cu Andreea Marin mi se pare de prost gust! Adica, chiar nu e niciuna atat de intelginta incat sa nu-i pese de ce face ailalta si sa-si vada fiecare de viata ei "frumoasa si implinita" si de operele de caritate in liniste? Nu am putut sa nu observ ca Mihaela incepe acum o emisiune ceva cu "vise" care seamana ingrozitor de mult cu "Surprize, surprize", cel putin din reclame asa reiese! POate ma lamureste si pe mine care pe care provoaca?
Iar mie, ca sa nu ies din subiect, balacareala asta a lor, femei publice, trecute de 30 de ani, cu familii, copii, responsabilitati, mi se pare ca arata a dans din buric a unei pustoaice pe masa din bodega de la colt!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput