Copiii sub 3 ani au voie in salina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

N-as crede sa fie scarile. Am fost la Vatican cand eram insarcinata in 4 luni si am urcat pe jos pana pe cupola. Nu era vre-o atentionare pt persoanele insarcinate. Cand eram in 7 luni am urcat pe jos pana la Cabana Susai si cu un copil de 2 ani de mana si nu sunt prea sportiva de felul meu. Am fost la salina in Germania, asta iarna si nu am vazut nici-o restictie. E adevarat ca coborai cu trenuletul, dar in mina erau niste tobogane imense pe care daca nu vroiai sa te dai - coborai cateva sute de trepte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

270 de trepte la coborare si parca 230 la urcare (e mai abrupt) . eu am fost 14 zile asa ca am avut timp sa le numar (curiozitatea e mare).
cu autobuzul mergi 1250m. daca apar ceva probleme sincer nu vad cum poti sa ajungi rapid la un medic.
si eu sunt curioasa care sunt contraindicatiile la gravide. am vrut sa intreb medicul de acolo dar din pacate nu am mai ajuns la el.

nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

anya eu am avut sarcini cu problemute si daca urcam mai mult de 4 etaje eram varza.

nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

300 de trepte ??? cred ca as face un atac de cord... si asa stau prost cu "corazonul" la efort... de-aia am mers noi la Slanic

Dar trebuie sa spun ca nu am vazut rezultate spectaculoase. In primul an am stat 10 zile, in al doilea an 15 zile. Si mi-a facut amigdalita si 40 febra. Iar cand a inceput gradi, din septembrie si pana in ianuarie am tot "tras" cu muci, tuse si, culmea, cu o otita. Nu stiu daca e cazul sa mai mergem si anul acesta la salina sau ne multumim doar cu litoralul (unde am fost si in anii precedenti)

Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Tind sa ii dau dreptate lui adi dalma. Noi am fost de 1 mai cu Radu si am stat 3 ore in Salina de la Slanic. Era omor de lume acolo. Sute de persoane cred. Asta nu ne-a impiedicat sa stam cu orele la coada ca sa intram pentru ca Radu ne-a tot facut bronsite astmatiforme.
Colac peste pupaza, la 5-7 zile dupa ce ne-am intors, Radu a facut pneumonie interstitiala iar eu pneumonie.
Deci, este posibil, asa cum a zis medicul de care zicea adi dalma ,sa fie foarte multi bolnavi contagiosi acolo de la care copilul poate sa ia foarte usor boala...

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Ieri ne-am intors de la munte. Am fost cu Ami la Slanic Prahova. E adevarat cu nu am stat decat sa o vizitam , dar nu staim ca nu e voie. Are 8 luni Ami. Vad ca e ok, nu are semne de vreo raceala ceva.... Eu nu am rabdare sa stau acolo. Bine ca nu avem pb deocamdata.

Ada, mamica fericita de Amalia Elena

http://community.webshots.com/user/anghelada

Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmagda spune:

nu stiu ce sa zic, nu vreau sa zic ceva rau, dar... fetita noastra are 2 ani si 7 luni si de cand s-a nascut a racit de maxim 3 ori. Folosim un purificator de aer (Salin), care circula aerul fortat prin niste placi de sare si genereaza aproximativ aceeasi atmosfera ca in salina. Deci cu alte cuvinte aduci salina la tine acasa. Poti sa comanzi si tu la http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=500&ref=831

Mergi la inceput