Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Da, sunt o eroina. :) Sa-mi ridicati statuie, va rog

Marioan, am meu bebe misca toata ziua, cu pauze de maxim 1 ora jumate. Incepe pe la 8 cand iau eu micul dejun si o tine tot asa pana la 6 dupa amiaza. Pauza mai mare e de la 6 pana pe la 9-10 seara, apoi are o repriza de vreo ora cand e foaaaaaarte activ. Si ce mare o sa fie bebe al tau... oau. Asa mare o fi si al meu? Eu saptamana viitoare merg la eco. Abia astept :))

Fleur, da' esti harnica rau la tricotat. Eu habar n-am sa tricotez....

Mai uratelor (va alint sa stiti) nu va faceti si voi albume cu poze? Sa va vad si io.... Va rooooooooooooog.

Hai ca ma car si eu spre casa, va pup si vb maine.
pa

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Adameasco, io iti trimit poze pe e-mail daca vrei, ca sunt ramasa in urma cu webul si n-am idee cand le-oi face. Da' asa sa-ti astampar curiozitatea, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Si eu tot pe email...vrei cu burta sau fara?

Mergi la inceput

Ileana, nu-ti mege mami mailu' de pe msn.com? Da-ne o adresa valabila sau scrie tu intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

cd sughite simti miscari ritmica?eu n-am reusit pana acum sa-mi dau seama.dar face niste tumbe...cred ca noaptea trecuta s-a intors cu capsorul in jos.sau asa sper.cert e ca de pe la 19 pana dimineata la5 a miscat mereu si tareee...si de-atunci se tot misca.e tare vrednicut.
ce maricel e bb-ul tau marioan.noi la 29 sapt aveam1300.
apropo de DPN voua nu vi s-a modificat deloc sau nu ati mai facut eco?la mine,care am facut o gramada de eco pana acum data s-a decalat de fiecare data.am inceput cu2oct si acum e22sept.
ileana noi parca aveam acelasi nr de sapt?eu azi am facut31.ah,si am vazut pozele...esti tare dulce!si tinerica si mamica
ce-o sa faceti 2 luni acasa?fericitelor!!eu nu mai rezist sa stau.nu mai pot.vreau sa plec.oriunde dar nu mai vreau acasa
va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Ritmice, regulate, ceva de genul asta. L-am simtit si acu'la serviciu de cateva ori, dar mai scurt decat aseara, insa exact la fel tresarea haina pe mine (si burtica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

stii ce simt eu?parca as avea o alta inimioara in burtica dar care bate cu alt ritm decat a mea.mai rar.si nu e nici puls.difera ca ritm si de el.
voiam sa intreb:voi purtati centura?dar dupa nastere?eu n-am suportat nimic peste burtica de-a lungul sarcinii

Mergi la inceput

Inca nu port prenatala, dar ma bate gandul. Cat priveste postantala aia e musai, face bine, ti-o spun din experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! ce fac fetele azi?

vreau poze, sigur ca vrea sa vad: ilenutza@mymail.ro Si cu burta, si fara, cum or fi. Sa va vad si eu la ochi, sa asociez o imagine cu un nume.

Catia, eu am 31 de saptamani, cred. tare stau prost cu numaratorile la saptamanile astea. cert este ca al meu ar trebui sa iasa pe 4 octombrie. cred ca daca iese mai devreme o sa ma supar pe el din start.

Bebe meu azi e cumintel... Insa a muncit toata noaptea. :)))

Marioan, azi petreci? Distractie placuta!!!!

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buana dimineata fetelor!! Eu sunt in pregatiri de petrecere si predarea ultimelor situatii , bebe toata noaptea s-a jucat, m-a si trezit pe la 3 dar acum e mai cumintel. Pupici si mai vorbim.

Mergi la inceput