Buna fetelor. Uraaaa..! De azi am intrat in concediu prenatal si e tare bine desi ma speriasem putin crezand ca ma plictisesc de moarte, dar daca vrei iti poti ocupa timpul. Am fost la cumparaturi in week-end cu sotul si am ales mobila pentru camera lui BB, iar acum ma tot gandesc si caut prin reviste si internet cum sa o decorez, ce hainute pentru BB trebuie sa cumpar la inceput, ce sa mai pun in bagajul de spital si tot asa.
Pentru timpul liber si relaxarea mea mi-am cumparat un puzzle si am facut rost de niste carti bune, mi-am inchiriat un brat de casete video si tot asa. Sper totusi ca in cele sase saptamani pe care le mai am pana la nastere sa nu ma plictisesc de toate acestea si in plus imi astept si parintii peste vreo trei saptamani asa ca sper sa treaca timpul repede si intr-un mod cat mai placut.
Maine mergem la doctor sa vedem ce mai face BB desi eu il simt tot timpul cum ma loveste cu piciorusele in stomacel (banuiesc ca acum este foarte mic la felul in care mananc din doua in doua ore si ca o vrabiuta de putin)
Va doresc multa sanatate si sa aveti suficinta rabdare pana la venirea BB-lusilor.
Mai aveti un loc liber?
Carmen si Matei Gabriel pe 25 octombrie ... daca totul decurge conform planului. Maternitatea Odobescu, Timisoara.