Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Buna fetelor. Am avut si contractii Braxton, dar alea nu te tin ore in sir. Ale mele cand incep le simt cumva asa ca un val de sus in josul uterului, apoi ma ia cu durere de burta jos, apoi de spate, si cap. Sunt de obicei regulate, cam la 5-6 min, uneori mai dese. Le-am vazut si pe hartia de la monitor. Cand le simt iau cate o pastila, astept vreo 20 de min si de obicei se calmeaza, dar ca efect secundar mi se intensifica bataile inimii si imi creste pulsul. Atat numai sa fie, si bebe sa stea acolo. Am avut si ieri, chiar daca am stat in pat, si deja incep sa-mi fac griji. In functie de cum o sa fie azi, maine sun dr si probabil ca o sa-mi mai dea si altceva, cel putin asa spunea. Aici nu te interneaza pt ca e prea scump, in schimb te pune la bedrest, repaos total sau partial, depinde cat de grav e si stai asa pana nasti. Sa nu va spun ce exclamatii pe sefa mea, ca tebuie sa stau in pat toata saptamana! Asta vine de la o femeie care are trei copii, dar e gen colectivista, mare tare si care nu simte nimic.

Am niste poze cu burta, cand ajung la serviciu, sper sapt viitoare vi le trimit, de aici de acasa se incarca greu.

Ma bucur pt voi ca sunteti bine, va cresc burticile si bebeii sunt sanatosi. Eu ma duc la ecograf si test de glicemie peste doua sapt.

Va duc dorul la toate, ca nu mai putem povesti ca inainte! Pupici la burtici si rezidentii din burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti voi? Dar bebeii? Noi am fost la ecograf si ne-a spus ca bb are cordonul in jurul gatului si ca s-ar putea sa nu se intoarca. Credeti ca este posibil? Adica, am auzit de multi bebei care s-au nascut cu cordonul in jurul gatului si cu fata nu cu fundul. In rest mie imi merge bine. Si eu am acele contractii dar ma intind imediat ce simt una. Bine ca nu mi s-a mai scurtat colul. Mie mi se umfla mainile si picioarele foarte rar(mai mult picioarele) si doar dc stau in picioare mai mult timp. V-am intrebat eu mai de mult dc si voi aveti dureri in osul pubian, dar nu mi-ati raspuns. Poate ma vedeti acum.
In rest totul este ok si inca mai pot sa dorm noaptea.

PUPICI,

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Lorelai esti o fericita...nu tu picioare umflate,poti sa dormi noaptea...Si eu am dureri de oase,inclusiv cel pubian...cica sunt normale,se pregatesc pt venirea lui bb.
Din ce-am citit si auzit eu,bb se poate naste normal chiar daca are cordonul in jurul gatului numai ca dr trebuie sa stie asta si sa aiba grija sa nu intervina vreo complicatie in momentul nasterii.Si de intors mai are timp sa se intoarca,daca nu, si asta poate fi facuta de dr;acum nu stiu daca cordonul in jurul gatului implica probleme in sensul asta.Daca nu...cezariana...Dar dr tau ce a spus?
Bb mea e zglobie...ii simt foarte bine piciorusele prin burtica,chiar ne jucam amandoua...e minunat ce legatura se formeaza intre mama si bb.
In rest,eu ma simt f obosita,parca-s buimaca toata ziua...si cred ca am si hormonii nabadaiosi caci ma enervez din orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

lauara sa stii ca eu de-a lungul sarcinii am avut contactii dureroase si chiar f dureroase si cd stateem in pat.acum le am cd ma fatai prin casa si uneori si cd stau.capul nu ma doare dar burtica si mislocul ca la menstra.si iau no-spa.
dureri de pube n-am avut dar mainile mi se umfla mai mereu si parca-s amortite.mai nou si piciarele.in seara asta am coborat ca viteaza sa pap o inghetata si spre surprinderea mea papuccii ma strangeau.
vezi ileana de ce zic de balonel?eu am purtat mereu doar papuci.deci fara sosete si sireturi.n-as avea cum.abia mai pot sa-mi tai unghiile la picioarecam atat facem noi.mi se intareste burtica cu bb intr-o parte de parca acum iese.si doare.dar il mangai,vb si se muta
va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Mai fetelor...cam slabut la scris zilele astea...Vestea buna e ca aici s-a racorit,chiar mi-e frig cu tricou fara maneci si bate un vant dinspre mare...
Imi pare rau pt voi,Laura si Catia, cu contractiile alea...din punctul asta de vedere am avut noroc.Faceti ce va zice doctorul si totul o sa fie bine.Aveti grija de voi si bb.
Eu maine ma duc la marele control...singura chestie e ca ascult inima lui bb. in rest sper sa nu ma enervez din nou.
Ileana...pe unde esti? Ocupata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonjurica fetelor!

la noi e cald rau. Azi au anuntat astia 35 grade.

Noi suntem bine, cam somnorosi azi. Ma rog eu nu, bebe da. :)
Oare ce-o face Laura? Sper sa se simta mai bine...
Fleur, multa bafta maine la control, sa vii cu vesti bune.
Catia, nici mie nu-mi face o placere deosebita sa port sosete si adidasi cu sireturi, insa imi tin foarte bine piciorul. daca port papuci o zi intreaga ma dor ingrozitor de tare talpile (asta indiferent de modelul papucilor). Asa ca e mai comod pt mine cu adidasi.

Hai, leneselor, l;a scris. :)
Pupici

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

chiar ca e cald!noroc ca am aerul caci altfel cred ca saream de la etaj!
laura sa dai un semn ca sa ne linistim si noi!fara palpitatii ca ne faci rau.
mie mi-e cam rau.cred ca am facut o indigestie de vreo cateva zile.credeam ca am scapat dar am un discomfort nasol.cred ca e si caldura
numai bine si multi pupici!

Mergi la inceput

Dragelor, multumesc ca va ganditi la mine. Ma simt rupta de toate, acuma ca nu mai merg la serviciu. Am fost la dr de dimineata, mi-a dat liber de la serviciu, adica pot lucra de acasa, dar terbuie sa stau mai mult in pat. M-a asigurat ca in urmatoarele 2 sapt nu nasc, mi-au facut un test de nu stiu ce luni si a iesit negativ, dar a zis ca daca contractiile o tin tot asa o sa-l repete peste doua sapt.

Hai sa vorbim de ceva mai vesel. Cand ma duc la birou sa-mi iau boarfele saptamana viitoare o sa va trimit niste poze, la cele care mi-ati dat adresele de e-mail.

Bebeii vostri ce fac? Salta, s-au intors cu capul in jos? Asteapta si ei sa se termine balciul cred. Voi oricum sunteti inaintea mea, de fapt Delia si cu mine suntem ultimele la apel. Ati cumparat de toate pt bebe? Eu am comandata de pe internet, am gasit un web site un de nu platesc pt deliverare daca cumpar de $100, si nici taxa ca vine din alt stat. Numa' bine, imi convine. Mai trebuie mobila la bebe , dar se duce tati si o ia, dupa ce ne uitam in catalog. Mi-e cam teama sa ma aventurez la cumparaturi.

Va pup si mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Va dau adresa mea de e-mail: cibinium@hotmail.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
mai, mai ce lene pe forum, nu se mai baga nimeni in vorba cu noi...
Laura, ma bucur ca esti mai bine, stai linistita si ai grija de tine si de bebe. Astep pozele saptamana viitoare. :)

Cumparaturi nu am facut nici una pt bebe, de la 1 septembrie incolo, pt ca intru si eu in concediu si o sa am mai mult timp sa bantui prin oras. Pana acum nu ma lasa mama sa iau nimic, acum i-am zis ca nu-mi mai pasa de superstitiile ei de baba si pan' la urma a zis ca ma lasa sa iau pt bebe, numai sa o iau si pe ea cu mine la shopping. :))))

Bebe al meu salta de zor. o zi da din maini si se lupta cu ovarele mele, o zi da din picioare si se lupta cu stomacul si coastele. :)) De dimineata s-a trezit cu o juma de ora inainte sa sune ceasul la mine si a inceput sa se intinda prin burta mea. Parca vroia sa iasa cu picioarele printre coastele mele.

Hai, care mai apare asa devreme la o palavrageala? :)

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput