SUPERDIETA o noua etapa (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...n-am inteles Nora,dar toata baza este in mine pe aici??...azi am avut musafiri,chestii,trestii...cumparaturi...servici...intram in week.........tentatiile sunt mari,,, ...cine m-o fi pus sa incep cura asta nu stiu..era asa de bine frumoasa si grasa..hahahha...m-ai c-as dezerta si eu,dar nu pot sa fac asa ceva ,ca se pune doroti cu pe mine...si-mi mai ia si functia inapoi(mi se micsoreaza salariul9..sunt multe consecinte daca as renunta..asa ca mai bine merg inainte(dar deabia astept sa scap!!)altele ce sa va mai zic,pe aici cu pamint rosu,aveam hainele la uscat si sunt caramizii acum,maine din nou..off..off.pupicuzeeeeeeeeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alyynna21

buna buna si de la mine....... va multumesc fetelor pentru urari si pentru ca va interesati de mine si de printzul meu....ce sa va zic?....suntem bine in general........avem si zile bune...dar avem si unele ....azi mi-a fost rau........am vomat si m-a durut capul.....maine sper sa fie bine.......astia anunta ploaie in madrid si eu vroiam sa fie cald sa putem iesi in parc sau pe undeva sa mai simtim si noi aerul curat si verdeata........la norii care s-au adunat slabe sanse de plimbare.....si parca prevad ca maine ma trezesc cu fata la cearsaf.........bretonico pe unde umbliiiiiiiiiiii?..........hai la o cantare ca in seara asta nu te las singura....eu sunt corul......ce mai mancati ca eu nu mai stiu ce sa mai bag in mine.....tin sa va anunt ca am deja 2,800 kg in plus......daca mananc in ritmul asta o sa ajung o super dinozaurita......dar toate merg spre bine......va pupicesc pe toate si cel mai mult pe matza emma......si fara numar, fara numar, fara numar pt bretooooooooo

si acum sa-mi pup graviduta din toata inima ..si sa incep cintarea... ..dar a zis doroti sa nu ne prea manance degetele petoate odata...hahaha..se v-a gasi careva sa deschida capitol nou ce ziceti?? ..imi place tare sa va cint in fiecare seara...kissuriiiii

Mergi la inceput

Hello si de la mine
Nu am reiceput dieta , dar imi este pofta , ieri am avut mult de pedalat , iar seara de facut ce nu am facut toata ziua prin casa ca sa nu mai zic ca nu mergea forumul.
Iar azi am pus cu Emma rasaduri , de fapt seminte sa iasa rasaduri si Emma este dezamagita ca i-au disparut voturile si nu intelege de ce
Acum fug afara ca ma striga marait , probabil e uda ca se joaca in apa
Imi place distractia de aici si o sa reintru cu drag.
la toate si la strigacioasa

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

[/quote]

aidoooooo,hai ca incepe distractiaaaa ..pupiceee infinite la emma si tie,hai,hai haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la DISTRACTION!!!

Mergi la inceput

noroooooooooooooooooooo,tu ce faci??..ma lasi singura pe aici?..am nevoie de ajutoare...eu cu instrumentele tu cu vocea,vazind ca ai fost o micuta stea odata...hi,ce le cintam la fete??se mai uneste si alyy poate cu noi in cor...asteptam INSCRIERIII.... ..nu e nimeni pe stradaaaaaaaaaaaaaa...okkiii tristi sa mi vadaaaaaaaaaaaaaaa...nu e nimeni pe stradaaaaaaaaaaaaa....sa ma vada plingind....doar un paznic de searaaaaaaaaaaaaa...a venit ca sa-mi cearaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sa-i aprind o tigaraaaaaaaaaaaaaaa...si plingind m-a vazuuuuuuuuuuuut... ..daca nu mai intra nimeni o sa tin melodia asta pina maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Pai, nu mi-a mai venit sa cint...pe mine m-ai certat, pe alte fete le ...E corect? Vezi ca daca te mai iei de mine, fac urit, rau de tot
Eu cu treaba multa prin casa, curatenie, a venit si mama sa ma ajute.., draga de ea. Si la fel, simt ca m-am saturat sa maninc aceleasi lucruri, dar doua saptamini oi mai rezista eu. Sa scap si de cele 3 kg . In rest, ma lupt cu rusii, care sper sa plece pina la raport, sa nu-mi dea peste cap cintarul
La job am avut o zi crunta . Noroc ca era mama acasa, si m-a linistit ea...

Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

Pai, nu mi-a mai venit sa cint...pe mine m-ai certat, pe alte fete le ...E corect? Vezi ca daca te mai iei de mine, fac urit, rau de tot
Eu cu treaba multa prin casa, curatenie, a venit si mama sa ma ajute.., draga de ea. Si la fel, simt ca m-am saturat sa maninc aceleasi lucruri, dar doua saptamini oi mai rezista eu. Sa scap si de cele 3 kg . In rest, ma lupt cu rusii, care sper sa plece pina la raport, sa nu-mi dea peste cap cintarul

Nora

hai sa te pupe bretonicaaaaaaa ..dar i-a zi-mi un pic...te-am certat tare?'

Mergi la inceput

MI FOAMEEEEEEEEEEE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

quote:
Originally posted by nora2005

Nora

hai sa te pupe bretonicaaaaaaa ..dar i-a zi-mi un pic...te-am certat tare?'

Pai zisesi ca doar tu esti baza pe-aci? Dar eu, care intru mereu si nu las subiectul de izbeliste? Plus ca...nu era sa vorbesc de una singura ...sau sa cint...
Vad un sooooomn...sunt frinta!!! Dar mai am un pic...si gata !

Nora

Mergi la inceput

...a NORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..ERA O INTREBARE,DACA EU SUNT BAZA...NU CONFIRMASEM...SE VEDE CA TI SOMNIC...DU-TE LA SOMN..MA DUC SI EU ATUNCI..PUPICIIIIIIIII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

...a NORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..ERA O INTREBARE,DACA EU SUNT BAZA...NU CONFIRMASEM...SE VEDE CA TI SOMNIC...DU-TE LA SOMN..MA DUC SI EU ATUNCI..PUPICIIIIIIIII

Asa o fi, da` de pupat nu m-ai pupat..., poate d-aia perceptia...gresita.
N-o lua ad literam, cu pupatul. Adica nu te simti obligata pe viitor, chiar nu trebuie. Mi-a sarit in ochi doar prin comparatie, atita tot
Noapte buna!

Nora

Mergi la inceput